Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bende 1gün oldu başlayalı. Ama içimi çok kötü burnumu kapatmazsam öğürme geliyor bana :KK43: ama 1.5 kg gittiğini görünce de bırakamıyorum.. Nasıl güzel tatlandırılır bu çorba bilen var mı:KK43: bir de 2. Günkü fırında patates ödülü yerine haslanmıs patates yesek oluyo mu??

Kızlar ben yine bi şey sorcam çok üzüldüm.. diyete başlamadan önce 82.7ydim dün başladım bugun 80.0dım bugun bazı şartlar yuzunden 1saat evvel daha bşey yyebldim sabahtan beri sabah 80dim yemek yedikten sonra(büyük bi kase marul ve salatalıktan oluşan salata ve lahana çorbası) 81.6 çıktım.. Bunlar henüz sindirilmediği için mi kilom yüksek çıktı? Yani bunlarla 1.6kg almıs olamam dmi??

Merhaba kizlar benim bugun diyetteki 2. Gunum cok sukur bitirdim ama 3,4 kasik kadar pilav kacirdim. 2 kucuk yudumda ayran ama bugun toplam 3 saat yuruyus yaptim. Insallah geldigi gibi gitmistir pilavlar yaa bu arada ben hic tartilmadim 1 haftayi tamamlayinca tartilmayi dusunuyorum.... Umarim 3 kilo da olsa ilk haftada verebilirim.

Kizlar soylemeyi unuttum. Ben corbamin tarifini degistirdim ve cok rahat iciyorum.

Yarim lahana
3 tane kuru sogan
2 domates
1 bag maydanoz
2 adet aci yesil biber
Pul biber ve nane
Inanin o lahananin kotu kokusu kalmiyor ve corba cok rahat iciliyor ayni mercimek corbasini animsatiyor tadi :KK66:)))) tavsiye ediyorum ben bugun tam 1,5 litre ictim ve hic zorlanmadim :)))))

gundaydinlaar! ben de bugun basliyorum lahana corbasina. vermem gereken kilo: 4,5

Bu diyeti 5 gun boyunca yapip 2,5 kilo vermeyi planliyorum.

Yalniz ben soyle yapicam: lahana ve sogani hasliyorum birlikte. sogutuyorum. blenderdan geciriyorum ustune hazir corba ekleyip tekrar pisiriyorum. o zaman sadece corba iciyormusum gibi oluyor. tadi gelmiyor. hazir corbanin da en az katki maddeli olanini secmeye calisiyorum.
Ve bu corbanin yaninda baska birsey yemicem 5 gun boyunca. vitamin aliyorum zaten.
0 yagli sutle yapilmis kahve ve cay serbest.
sporlarimi da yazarim.
benim kurallarim ve hedefim boyle hepimize basarilar!

Kizlar soylemeyi unuttum. Ben corbamin tarifini degistirdim ve cok rahat iciyorum.

Yarim lahana
3 tane kuru sogan
2 domates
1 bag maydanoz
2 adet aci yesil biber
Pul biber ve nane
Inanin o lahananin kotu kokusu kalmiyor ve corba cok rahat iciliyor ayni mercimek corbasini animsatiyor tadi :KK66:)))) tavsiye ediyorum ben bugun tam 1,5 litre ictim ve hic zorlanmadim :)))))

blendırdan geçiriyor musun?

2.günün sonunda bir kilo vermiştim.Uzun zamandır 48.700 de takılıp kalmıştım şuan 47.700üm.Bugün 3. günüm yarın sabah tekrar tartılıcam.

Kızlar bu lahana çorbası diyetini yaparken gün boyu sadece bu çorbayı mı tüketiyoruz :KK5:
Birde çorbanın yanında salata falan tüketebiliyormuyuz?
Son olarak verilen kilolar hemen geri alınıyormu? Kalıcımı?

mrb benimde 1. günüm bitti ve hakikaten zor bir gündü açlık olmadı ama halsizlik kabus gibiydi bende tabiki çorbanın tadıda cabası ama ne olursa olsun devam benim doğum sonrası kilolar tabiki 76 kiloydum kendi çabamla diyeti bir bozup bir uygulayarak 6 ayda 14 kilo verdim şimdi 62 kiloyla başladım ve hedefim 54-55 kio arası ALLAHIN izniyle başaracağım herkeze büyük sabır diliyorum 7. günüm bittiğinde kiomu yazacağım arkadaşlar

Arkadaşlar ben bugün başlayacağım fakat tarif şöyle

6 büyük soğan
1-2 konserve domates(Ben taze domates kullanıcam)
1 orta boy lahana
2 yeşil biber
1 demet maydanoz..

Her şey iyi güzel de bunu 1 seferlik taze taze yapacağımız için 6 büyük soğan fazla değil mi bir kerelik için?? Yoksa bir kez yaptığımız da tüm gün onu mu içiyoruz..Bu konu da yardımcı olursanız cok sevinirim kafam cok fazla karıstı da...

Benım de ılk gunum tıtreme basladı sankı :) meyve olarak sadece elma yıyorum karpuzun kalırısı yuksek dıye elma corba su ama corba cok su gıbı bıraz yag katsam olur mu sıvıyag uzerınde gezdırsem fıkrı olan var mu :)

Ben zaten corbami yemek seklinde yapiyorum blendardan gecirince kotu oluo ve gercekten zevkle yiyorum :) lahana cok az zeytinyagi su ve salca :) mis gibi oluyo suan 2.kaseyi yedim 2 kase daha yerim biter bugunde :)

7 kilo yaaa gitsin biran once :)) her sabah kalktigimda tartiliyorum hani 59.9 u gorsem bile cok mutlu olucam:) 63 suanda kilom

Lahana diiyeti için zaman yaklaşıyor bir tarif vereyim bende

Lahana ile zayıflamaya hazır mısınız? Lahana ile hem toksin atacaksınız hem de hızla kilo vereceksiniz. Tadı biraz kötü olsa da şiddetle öneririm arkadaşlar. Peki lahana bizleri nasıl zayıflatacak? İşte bunun cevabını ünlü profesörümüz İbrahim Saraçoğlu veriyor. İbrahim Saraçoğlu’ndan lahana çorbası diyetini duyduysanız yada şimdi bu yazı ile öğreniyorsanız kesinlikle yapmanızı öneriyorum. Özellikle çok kısa zamanda kilo verdiren bu diyet ayrıca toksinleri ve ödemi yok etmenizde de çok başarılı. Lahana diyeti, tadından dolayı özellikle lahana sevmeyenler için tam bir işkence olabilir ama unutmayın kısa bir süre dayanacaksınız ve ardından başarınızı kutlayacaksınız.

Lahana Çorbası Malzemeleri;

5 adet taze soğan
1- 2 taze domates veya domates konservesi
1 büyük beyaz lahana
2 adet yeşil salça biberi (salçalık biberin yeşil olanı)
1 demet maydanoz
1 tane kereviz

Yapılışı: Tüm sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak biçimde su ilave edip düdüklü tencerede pişirin. Ardından isterseniz blenderdan geçirerek krema
kıvamına getirebilirsiniz.

Pazartesi: İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba

Salı: İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba

Çarşamba: İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba

Perşembe: 5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba

Cuma: 300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba

Cumartesi: İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba

Pazar: Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba

Son düzenleyen: Moderatör:
Eoktm kılo verdın mı hıc ben kaynattım 3 saat serttı yıne dudukluye de koymadın lapa olur dıye cok kotuydfu sen memnun kaldın ıse senjnkı gıbı normal kapuska yanı lahana yemwgı yapucam onu ben de sevıyorum sende durum nedır :)

arkadaslar lahana çorbası diyeti yapanlar ve corbanın tadını kötü bulup içemeyenler size kendi tarifimi veriyorum.bu sekilde yapın bana dua edeceksiniz

hazır paket tarhana corba
et suyu tablet
lahana (cok büyük dograyınca üzerinde yüzüyo,ne cok büyük ne cok küçük olacak sekilde)
3 büyük sogan
1 domates
1 biber
yarım maydanoz (sapları ile)
6-7 sarımsak rendesi
yarım limonun suyu (çok sıkmayın limonun içindeki şeker çilekten fazla)
toz biber,kuru nane,az tuz,karabiber,kimyon(ben ne buldumsa hepsinden attım)
az köri

bu corbayı bu sekilde içilebilir kılabiliriz,az önce yaptım 2.tabagım bitti

X