- 15 Mart 2013
- 744
- 776
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bloem.
bugün öğlen yemeğe inmedim. cam kavanozda getirmiştim. kupaya döküp içtim çorbamı. biraz da sıcak su kattım.
tadı bana kötü gelmedi. belki de ilk gün olduğu içindir.
ben kocaman tencerede yaptım. sanırım bir hafta boyunca yeter bana.
renkli şişe iyi fikirmiş. bende en kısa sürede renkli şişe alsam su içer gibi günün her anı içebilirim.
şimdi yeşil çay içeceğim sonrada bir elma daha yerim.
bugünü iyi atlatacağım gibi görünüyor.
yarında sebze günü onu da atlatırsam pek sorun kalmaz sanırım.
Güzel aynen devam, benimde 3.gün bitti yarın muzlu melkshake yapıcagım bügün tartılmadım sabah tartılıp sonucu yazarımkızlar benım bugun 2.günüm bitmek üzere, 59kg başlamıştım. 2.gunun sabahı tam 58 çıktım, ama yağdan vermemişim sudan gitti sanırım.hiç kaçamak yapmadım şimdi yeşil çayımı içmeye gıdıyorum, yarın gelişmeleri tekrar yazarım
Pöööööfff ne berbat geçiyor bugün sebze muz süt olmasına rağmen çok zorlanıyorum bugün hiç birşey kesmiyor, nerdeyse bozacağım diyeti o kadar yani,yarın sabah 65 çıkmazsam bırakırım artık napalım durdu yine kilo vermem galiba. Off yaa
sakın bozma beni yalnız bırakmaa bu arada bu sabah 57,5 olmuşum toplamda 2 gunde 1.5 kilo gitmiş.bugun biraz bozdum ama ufacık bi poğça yedim, suyu 3 3,5 litre kadar içiyorum yeşil çayada dewam, bakalım yarınki sonuç ne olucak
benim bugün et günüm. 60 ile başladım 58 gösteriyor tartım.
et gününde tavuk yada balık farkedermi kiii illede kırmızı et miSende az vermişsin ama iyi pes etmemişsin
et gününde tavuk yada balık farkedermi kiii illede kırmızı et mi
bu diyet hangi malzemeleri içeriyo kızlar bana mesaj atarmısınız. internette farklı içeriği olan lahana corbaları var. en başta kara lahanamı beyaz lahanamı anlayamadım. bir.nde birsürü sebze var birinde sadece lahana sogan. bi zahmet yollayın bana bende katılcam aranıza. emzir,yorum ama bişe olmaz bunların hepsi sebze nasıl olsa. valla suan ben bundan daha vitaminsiz besleniyorum
bende bugun başladım beraber devam edelim, hergün kilo bildirimi yapalımevet diyete bugün başladımm başlangıc kilom 69.4
ilk etapta 3 gün yapmayı düşünüyorym bakalım ne kadar verebilecem