Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

valla arkadaslar bende lahana dıyetı yaptım ama bı faydasını gormedım.benım içtıgım corbada bıber lahana sogan ve domatesten oluşuyordu.yag yok tuz yok.salça yok.15gun boyunca içtim.en son mıdem almadı artık ve bıraktım.kıloda vermedım

teşekkür ederim bloem.
bugün öğlen yemeğe inmedim. cam kavanozda getirmiştim. kupaya döküp içtim çorbamı. biraz da sıcak su kattım.
tadı bana kötü gelmedi. belki de ilk gün olduğu içindir.
ben kocaman tencerede yaptım. sanırım bir hafta boyunca yeter bana.
renkli şişe iyi fikirmiş. bende en kısa sürede renkli şişe alsam su içer gibi günün her anı içebilirim.
şimdi yeşil çay içeceğim sonrada bir elma daha yerim.
bugünü iyi atlatacağım gibi görünüyor.

yarında sebze günü onu da atlatırsam pek sorun kalmaz sanırım.

Yemeğe inmedigin iyi olmuş azıcık şundan bi kaşık bundan deyip bozdururlar insanlarımız aç birini görmeye hiç dayanamaz diyette bile olsa:))

kızlar benım bugun 2.günüm bitmek üzere, 59kg başlamıştım. 2.gunun sabahı tam 58 çıktım, ama yağdan vermemişim sudan gitti sanırım.hiç kaçamak yapmadım şimdi yeşil çayımı içmeye gıdıyorum, yarın gelişmeleri tekrar yazarım:KK76:

kızlar benım bugun 2.günüm bitmek üzere, 59kg başlamıştım. 2.gunun sabahı tam 58 çıktım, ama yağdan vermemişim sudan gitti sanırım.hiç kaçamak yapmadım şimdi yeşil çayımı içmeye gıdıyorum, yarın gelişmeleri tekrar yazarım:KK76:
Güzel aynen devam, benimde 3.gün bitti yarın muzlu melkshake yapıcagım bügün tartılmadım sabah tartılıp sonucu yazarım

Pöööööfff ne berbat geçiyor bugün sebze muz süt olmasına rağmen çok zorlanıyorum bugün hiç birşey kesmiyor, nerdeyse bozacağım diyeti o kadar yani,yarın sabah 65 çıkmazsam bırakırım artık napalım:KK43: durdu yine kilo vermem galiba. Off yaa

Pöööööfff ne berbat geçiyor bugün sebze muz süt olmasına rağmen çok zorlanıyorum bugün hiç birşey kesmiyor, nerdeyse bozacağım diyeti o kadar yani,yarın sabah 65 çıkmazsam bırakırım artık napalım:KK43: durdu yine kilo vermem galiba. Off yaa

sakın bozma beni yalnız bırakmaa:KK50: bu arada bu sabah 57,5 olmuşum toplamda 2 gunde 1.5 kilo gitmiş.bugun biraz bozdum ama ufacık bi poğça yedim, suyu 3 3,5 litre kadar içiyorum yeşil çayada dewam, bakalım yarınki sonuç ne olucak

benim bugün et günüm. 60 ile başladım 58 gösteriyor tartım.

sakın bozma beni yalnız bırakmaa:KK50: bu arada bu sabah 57,5 olmuşum toplamda 2 gunde 1.5 kilo gitmiş.bugun biraz bozdum ama ufacık bi poğça yedim, suyu 3 3,5 litre kadar içiyorum yeşil çayada dewam, bakalım yarınki sonuç ne olucak

Hala direniyorum, içtiğim suyun hesabı yok 3 fincan yeşil çay içtim yarım kilo yağsız süt içtim 2 muz 1 armut yedim çorbadan içtim bugün fazlasıyla yedim içtim tatlıdan uzak durabilmek için hayli zor 2 günde 2 kilo vermişsin ben 4 günde 2 kilo verdim devam etsemde en fazla 1 kilo daha verebilirim gibi geldi bu gidişata göre :KK66: sabah ola hayrola ..

ben bu çorbaya bayıldım beş kilo versem çok güzel olacak
benim tarifim şu:
lahana kereviz karnıbahar bol soğan limon baharat(karabiber isot pul bibet toz biber kimyon) 4/1 kaşıkta biber salçası bu kadar
sıcak içince daha güzel oluyor düdüklüde 4-5 dk hergün bir tencere bitiriyorum yarın dördüncü günüm tartılmıyorum ama karnım baya dümdüz
lavaboya sürekli gitmek kötü oluyor onu harcinde ben bu diyeti sevdim
içine domates biber doğrayınca tadı bozuluyor seneler önce denemiş içememiş çöpe dökmüştüm şimdi yaptığım baya lezzetli birşey birde soğan koymayıncada içilmiyor hepinize kolay gelsin arkadaşlar sonuçları yazarım

boğazı tutmak zor insanın açlıkla yemekle imtihanı çok zor ama sonucu harika oluyor
bir de eklemek istedim cildim acayip güzelleşti pürüzsüzleşti yüzüme bir duruluk geldi sizde de oluyor mu?

bu diyet hangi malzemeleri içeriyo kızlar bana mesaj atarmısınız. internette farklı içeriği olan lahana corbaları var. en başta kara lahanamı beyaz lahanamı anlayamadım. bir.nde birsürü sebze var birinde sadece lahana sogan. bi zahmet yollayın bana bende katılcam aranıza. emzir,yorum ama bişe olmaz bunların hepsi sebze nasıl olsa. valla suan ben bundan daha vitaminsiz besleniyorum

bugün itibari ile lahana çorbası diyetim bitti. bem pek kurallara uymadım ama aç karnına hep içtim bu çorbayı 60 kilo ile başladım şun 57 gösteriyor tartım.:nazar:

bu diyet hangi malzemeleri içeriyo kızlar bana mesaj atarmısınız. internette farklı içeriği olan lahana corbaları var. en başta kara lahanamı beyaz lahanamı anlayamadım. bir.nde birsürü sebze var birinde sadece lahana sogan. bi zahmet yollayın bana bende katılcam aranıza. emzir,yorum ama bişe olmaz bunların hepsi sebze nasıl olsa. valla suan ben bundan daha vitaminsiz besleniyorum

bende emziriyorum ama bi zararı olmadı. ben beyaz lahana-taze fasulye-havuç-soğan-domates ve biber koydum içerisine.

selam kızlar diyetimi malesef 3gun sonunda bozmak zorunda kaldım, babam rahatsızlandı hastanelerdeydım. Pazartesi itibari ile tekrar başlıcam inşallah.
başlangıç kilom 59,1
3.gün sonunda 57,4 de kalmıştım,yani 3 gunde ben toplamda 1,700 g verebildim,anlatılanlar gıbı çok kilo vermedım ama karnım dümdüz duruyodu, he bide bişey söyliyeyım 2 gunde tam 1 kılosu geri geldi yınede bir kez daha denemek istiyorum

corbamı yaptım blenderdan gecirdim yarın baslıyorum var mı bana eşlik edecek birii

biara denemiştim içememiştim şimdi blenderdan gecirdim içebilirim gibi duruyo aamaa bakıcaz artık

evet diyete bugün başladımm başlangıc kilom 69.4
ilk etapta 3 gün yapmayı düşünüyorym bakalım ne kadar verebilecem

X