kızlar ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için bu diyete karar verdim. çünkü 1 aydır dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermedim. pazartesi başlıyorum. var mı benle başlayan? haydi kızlar...
Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)[/QUO
benimde epey fazlam var canım, bakalım ne kadar verecez, bakalım yiyebilecem mi?
Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)[/QUO
benimde epey fazlam var canım, bakalım ne kadar verecez, bakalım yiyebilecem mi?
Dün yazdığım gibi 69 la başlamıştım bu sabah 67,5 çıktı içmesi zor olsada amaca giden yolda bu tada katlanmak gerek canım umarım pes etmezsin çorbayı çok içmeye çalış çektiğin eziyete değsin :)
bende bugun başladım, diyete başlamak için pazartesi olmazsa olmazımBlendırdan geçirmedim, 3 4 domates bol soğanla sulu bi yemek gıbı yaptım, tadı çok güzel oldu, bu iğrenç diyen arkadaşlarıma duyrulur. Enson saat 8de yedım ve şekersız yeşil çayla bugünümü kapıyorum inş. 59 la başladım yarın akşam tekrar yazarım son durumumu:111:
kızlar ben de mi bir sorun var bilmiyorum ama benim diyet fiyasko oldu. içemedim ne yazık ki. açlık sorun olmadı, meyve yemek yetti ama ne yaptımsa içemedim. et suyu kattım, karabiber kattım, bol limon sıktım yine de akşam 3. kasemdem bir kaşık alınca öğürmemi durduramadım. ayrıca gün boyu midemi yaktı. başka diyetlerde görüşmek umuduyla. ben başka yollar arayacağım artık. size bol şans..[/. Sanada bol şans
Eee yalnızmı kaldım ben şimdibenle devam eden varsa lütfen yazsın motive oluyorum
benim için zor olan öğlenleri olacak çünkü şirkette yemekhanemiz var ve bu hafta şansıma hep en sevdiğim şeyler var. İrademe sahip olmam lazım. beni destekleyin lütfen. şu an devam eden arkadaşlar size sesleniyorum:)
Merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum ama bugüne kadar lahana yememiş biri olarak nasıl olacak bilmiyorum ama 17 kilo fazlam var ve ben kilo vermek çok istiyorum.Burada benide motive edin bu akşam lahana alacağım bakalım yapayım nasıl olacak inşallah tadı g
güzel olur.