hülyacım slm nasılsın 7 kilo güzel vermişsin lahana diyeti geçen sene biz yapmıştık eşimle ben 2kilo vermiştim 1 haftada ama eşim 4 kilo vermişti resmen süzülmüştü ve geride almadı uzun süre ben ce güzel çorbayı biz bol baharatlı yapmıştım tadını çokda begenmiştik limon ve acı kullanarak içmiştik sıcak sıcak biraz diyet ağır geliyor 2. gün pes edecektik ki fırında patates hangi gün unuttum ama onu yedikten sonra insan şöyle biraz kendine geliyor:) sana kolay gelsin.:)meyvenin sınırı var mı nekadar yiyebilirim.elma mandalina hurma var evde onlardan yiyorum.
hülyacım slm nasılsın 7 kilo güzel vermişsin lahana diyeti geçen sene biz yapmıştık eşimle ben 2kilo vermiştim 1 haftada ama eşim 4 kilo vermişti resmen süzülmüştü ve geride almadı uzun süre ben ce güzel çorbayı biz bol baharatlı yapmıştım tadını çokda begenmiştik limon ve acı kullanarak içmiştik sıcak sıcak biraz diyet ağır geliyor 2. gün pes edecektik ki fırında patates hangi gün unuttum ama onu yedikten sonra insan şöyle biraz kendine geliyor:) sana kolay gelsin.:)
ya sen nerdesin bebişten haber ver kız mı erkekmi ya çok merak ettim.niye hiç yazmadın
nasıl yazmadıııııııııııııııım sana ne kadar çok yazdım hatta sen bir ara girmedin nete çok merak ettim önemli bir şeymi oldu acaba diye sana çok mesaj gönderdim senin mesaj kutun dol olduğu için sana ulaşmadı bir kaç kezde bu şekilde ulaşmaya çalıştım yazdım mesaj kutun dolu sana mesaj gönderemiyorum diye senin gözünden kaçtı neyse tekrar iletişim kurmak güzel kızım olacaaaaaaaaaaaaaaak teyzesi çin takvimi tutmadı şimdi 23. hafta içindeyiz sen nasılsın 7 kilo güzel vermişsin ya ben çok kilo aldım şuanda 71 kiloyum çıldıracam ama inanki abartarak yemiyorum dikkatte ediyorum ama yok alıyorum 9 ayın sonunda galiba 80 olurum
nasıl yazmadıııııııııııııııım sana ne kadar çok yazdım hatta sen bir ara girmedin nete çok merak ettim önemli bir şeymi oldu acaba diye sana çok mesaj gönderdim senin mesaj kutun dol olduğu için sana ulaşmadı bir kaç kezde bu şekilde ulaşmaya çalıştım yazdım mesaj kutun dolu sana mesaj gönderemiyorum diye senin gözünden kaçtı neyse tekrar iletişim kurmak güzel kızım olacaaaaaaaaaaaaaaak teyzesi çin takvimi tutmadı şimdi 23. hafta içindeyiz sen nasılsın 7 kilo güzel vermişsin ya ben çok kilo aldım şuanda 71 kiloyum çıldıracam ama inanki abartarak yemiyorum dikkatte ediyorum ama yok alıyorum 9 ayın sonunda galiba 80 olurum