lahana diyetinde 2, günüm 65 le başladım şuan 63,8 im.1,2 gittti.
bakalım nasıl olcak.
ay hülyacım çok sevindim 63 ha sen beni kıskanıyorsun bebek için şu anda ben snei kıskanıyorum oh ne güzel kilo veriyorsun inş en kısa ve uygun zamanda rabbim sanada hayırlısı ile bir kız bebeği nasip eder inş.ben şu anda ikinci dönemi bebği merak etmekten çok hayırlısı ile bir doğum olsada kilo vermeye başlasam diye meraklanıyorum lahana diyetine devam et gerçekten faydası oluyor
lahanadan nefret edenlere pelo diyetini öneririm
beni görenlerin hepsi diyete başladı İLHAM MELEĞİ
kızla benden de bi tarif
lahana (miktar olarak büyuk bi salata kaseşi)
2 büyük sagan...
2 yeşil biber....
2 büyük domates......
1 limon suyu.......
1 tavuksuyu tablet......
tuz ... kırmızı pul biber. az nane ve kekik.....
ve üstünü geçecek kadar su....
düdüklü tencerede 15 dk.. kaynatıp .....robottan geciriyorum .....
tadı fena olmuyo tavsiye ederim.. ayrıca soganda başlı başına zayıflamak için uygulanıyo....ben 2 gündür içiyorum çok fyda etti tavsiye ederim deneyin .....ayrıca dadıda iyi........
bende bu tarifle başladım,dün 2kez içtim çorbayı ama yanında başka şeylerde yedim..
bugün sabahta hem kahvaltı yaptım,bir kasede çorba içtim,bugün biyere gitcem pek uyamam,
ama evde olduğumda sadece bundan yemeyi planlıyorum..şimdi tartıldım 58.4'üm bakalım 1haftada kaç olucam..
bende bu tarifle başladım,dün 2kez içtim çorbayı ama yanında başka şeylerde yedim..
bugün sabahta hem kahvaltı yaptım,bir kasede çorba içtim,bugün biyere gitcem pek uyamam,
ama evde olduğumda sadece bundan yemeyi planlıyorum..şimdi tartıldım 58.4'üm bakalım 1haftada kaç olucam..
buraya yazalım kaç kilo verdiğimizi.neler yediğimizi.bugün başladım bende.
3 kase içtim sabah öğlen akşam.ve meyve yedim başka birşey yemedim.
meyveyi baya yiyorum ama.
2 hurma 2 elma mandalina
HulyaKO sen kaç kilosun?
inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın.