Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 3. günüm kızlar. dün 4 gibi fln çok kötü oldum halsizlikten elim ayağım boşaldı.:2: iş yerinde olduğum için atıştırcak uygun bir şey de bulamadım. eve gidince bi kase çorba içtim bi kaç saat sonra da patates közledim yedim üç tane küçüklerden. bugün meyve var şükürler olsun ki, meyve getirdim yiyebilicem.:KK56:
ama ben kendimde bi fark görmedim zayıflama anlamında tartılmadım da zaten son a saklıyorum tartılmayı. bakalım devam ediyorum..

merhaba,

ilerleyen günlerde naptınız çok merak ettim doğrusu bende bu çorbayı uzun süredir denemek istiyorum ama kerevizi bulamadım bir türlü kerevizsiz yapsam olur mu acaba bir yerde de yağ yakmasının asıl nedeninin kereviz olduğunu okumuştum o yüzden şüphelerim var kerevizsiz içip fayda gören varsa yazsın lütfen:KK43:

Merhaba
Yazilanlarn bi kismini okudum kerevizsiz olrak. Yaptm corbami az once bakalim deneyip yazicm sonuclari cunku takildi kilom inatlasiyo vucudum 63 un altina inemiyorum yarindan itibaren basliyorum ama yanliz yapmak istemiyorum baNa destek olucak arkadaslar yokmu :KK43:

arkadaşlar eski kk daki yağ yakan çorba tarifini deneyenler deneyimlerimizi paylasalim

şunu diyebilirim en etkili diyet lahana diyeti kızlar çok etkli bir diyet ve çok faydaşlı illam aynı şekilde yapmak zorunda değilsiniz öğünlerden önce bile yapılsa çok faydalı kızlar

kerevizsiz oluyorsa bende başlıcam yarın bide sadece bir hafta mı yapabiliyoruz bilginiz var mı bazı yerlerde oyle yazıyor

Gunaydn kizlar
Ben kerevizsiz yaptm bide. İcerken icine limon skyorum bolca burnumu tikayip tek seferde iciyorum biter bitmezde agzima kayisi falan atiyorum yada salatalik yiyorum dun ilk gunumdu sabah bi kupa aksamda bi kupa ictim oglenleri malesef icemiyorum az yemek yiyorum oglen aralarda bol meyve ve su bakalim ne kdr etkili olck az sonra tartilcm

Corbanin tadina alisiyorum galiba :) limonsuz bile icebiliyorum artik :) bu arada dunden bugune -600 gr la basladm :) 60 a duSiyimde bi :) hedefim 60 suan :)

canım ben kerevizi de buldum yarın yapıyorum çorbayı inş bu sefer çok ümitliyim yorumlara bakılırsA baya bir verdiriyormuş bu çorba

slm kizlar ben birazdan corbami hazirlayip basliyorum bu rejime 7 gun yapacam iyi kilo verirsen bi kac gun ara verip tekrar yedigun yapacam

Merhaba hanımlar... Ben de yarın başlıyorum bu diyete. Benim çorbamda lahana, domates, soğan yeşil biber, bulyon ve bol bol da baharat olacak. Bakalım tadı nasıl olacak. Umarım tiksinmem çünkü bir kere tiksindiğim şeyleri ömrümce bir daha yiyemiyorum...

şu an çorbam düdüklüde kaynıyor...
bir hafta kesinlikle devam edeceğim adı çok kötüde olsa...şu son 5 kilomu da verip kurtulmak istiyorum... sabah aç karna 55.0 geldım size gün gün hatta saat saat yazabilirim... burdan herşeyi paylaşacağım... bende çorbama buyyon koydum umarın lezzetli hale gelir bol acıyla yemeyi düşünüyorum lezzeti hakkında henüz bir fikrim yok yiyince paylaşırım ... bana yardım dileyin...

mrb arkadaşlar... dün akşam ve bu sabah çorbamı içtim sabah aç tartıda kilom 54.700 gr çıktı 10 gün içinde 52 olmama gerek iddaya girdimm ... arı soksun şu dilimi hemde kemal tancadan ayakkabısına... off offfff.... çorba sıcakken kötüydü ama bu sabah daha iyiydi sevdim gibi devam son gaz.. gün gün kilomu yazıcam bakalım gerçekten işe yarıyor mu ???

tamamen bu diyeti yapamam ama bende çorbayı yaptım çok lezzetli oldu, zorla değil seve seve içiyorum
sabah kahvaltı yaptım öğlen ve akşam çorbayla besleniyim dedim ama maalesef tansiyonum düştü
bence öğün alternatifi olarak deneyebiliriz çok yediğimiz günlerin arkasından dengeleme amaçlı yapılabilir ama bir anda kaloriyi bu kadar düşürmek iyi değil bence
kendi çorba tarifimi vermek istiyorum
bir demet maydanoz, dörtte bir lahana,2 soğan,bir kırmızı biber,3 yeşil biber,5 diş sarımsak,3 domates,isot,pulbiber,karabiber,fesleğen ve nane
robottan geçtim limon sıkıp içtim

çorbamı yaptım yarın bende yarın başlıyorum başka yapan var mı ?

Son düzenleme:
bende pişirdim çorbamı hiçte kötü olmadı tadı.lahana soğan maydanoz 2 tane kabak koydum 1 tanede domates. tadıda güzel oldu hiç kokmadı desem yeri var.yarın sabah başlıyorum bende. devam eden varsa birlikte devam edelim.

bende dün başladım çorbaya 60.8 le başladım sadece 300 gram verebilmişim 3 kase çorba ve 3 fincan 3 yeşilçay birtanede armut yedim ama çok az vermişim sizce nerde yanlış yaptım kızlar :KK43:((

merhaba arkadaşlar
ben pazartesi öğlen başladım.aynen tarife ve günlük diyete uyuyorum erkende olsa bu sabah tartıldım ve gr oynamamışım çok şaşırdım.oysa oldukça etkilerini gösterdi bende üstelik mezro ile ölçümlerimde incelmede var.ne dersiniz neden böyle oldu.

bende 6 gün yaptım 1 gün ara verdim 2 gündaha yaptım ama 2 ci günü döktüm 6 günlük yaptığım da da 3 kg verdim ama daha fazla dayanamadım malesef 2 gündürde normal yiyorum az yiyorum böyle devam edeceğim artık

X