Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

lahana diyetinde 2, günüm 65 le başladım şuan 63,8 im.1,2 gittti.
bakalım nasıl olcak.

ay hülyacım çok sevindim 63 ha sen beni kıskanıyorsun bebek için şu anda ben snei kıskanıyorum oh ne güzel kilo veriyorsun inş en kısa ve uygun zamanda rabbim sanada hayırlısı ile bir kız bebeği nasip eder inş.ben şu anda ikinci dönemi bebği merak etmekten çok hayırlısı ile bir doğum olsada kilo vermeye başlasam diye meraklanıyorum lahana diyetine devam et gerçekten faydası oluyor

ay hülyacım çok sevindim 63 ha sen beni kıskanıyorsun bebek için şu anda ben snei kıskanıyorum oh ne güzel kilo veriyorsun inş en kısa ve uygun zamanda rabbim sanada hayırlısı ile bir kız bebeği nasip eder inş.ben şu anda ikinci dönemi bebği merak etmekten çok hayırlısı ile bir doğum olsada kilo vermeye başlasam diye meraklanıyorum lahana diyetine devam et gerçekten faydası oluyor

ya kilo sonrada giderdi çocuk olsaydı daha iyi olurdu.şuan bakıcıyla problem yaşıyoz.2, döneme kadar idare ederdim 2, dönem evde olurdum seneye anaokuluna gidecek zaten hayırlısı ya.
arlıkta düşünüyom kız ayıymış.

Günaydın herkese.lahana diyetinde 5. günüm bu sabah itibariyle.az önce tartıldım.2 kilo gitmiş.65 le başladım 63 kiloyum.
hafta sonu kahvaltımı normal yapacam diğer öğünlerde lahana çorbası içeceğim.hedefim bu hafta 3 kilo vermekti ama olsun bakalım.2 kiloda iyi hatta süper.
haftalardır 100 gr bile veremiyordum.haftaya yine yapacağım.
hedefim 60 ın altına düşmek.
60 ın altını en son lisede görmüştüm 10 yıl önce sanırım.
hep 60 ın üstündeyim.:KK52::KK52::KK52:
:KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK56::KK56::KK56:

şu çizelgede küsüratı nasıl yapıyonuz ya benimkini hep yuvarlıyo.
neyse zaten şuan doğru.
bozuk saat hesabı.....

lahana diyetinde 5 gün bitti 2 kilo gitti bakalım
haftasonu tekrar almazsam
pazartesi tekrar yapacağım
:nazar::nazar::nazar:
:nazar:

Son düzenleme:
yarın tekrar lahana çorbası diyetine başlıyorum.
2 gün hafta sonu ara verdim
5 gün yapmıştım.
bu haftada 2 kilo versem süper olur.

hafta sonu baya abarttım pasta falan yedim 2 gün boyunca .
et ,karbonhidrat ağırlıklı beslendim.
sabah kalkınca tartılıcam.inşallah almamışımdır.
bakalım lahana çorbası diyeti nekadar etkili.

kızla benden de bi tarif

lahana (miktar olarak büyuk bi salata kaseşi)
2 büyük sagan...
2 yeşil biber....
2 büyük domates......
1 limon suyu.......
1 tavuksuyu tablet......
tuz ... kırmızı pul biber. az nane ve kekik.....
ve üstünü geçecek kadar su....
düdüklü tencerede 15 dk.. kaynatıp .....robottan geciriyorum .....
tadı fena olmuyo tavsiye ederim.. ayrıca soganda başlı başına zayıflamak için uygulanıyo....ben 2 gündür içiyorum çok fyda etti tavsiye ederim deneyin .....ayrıca dadıda iyi........

bende bu tarifle başladım,dün 2kez içtim çorbayı ama yanında başka şeylerde yedim..
bugün sabahta hem kahvaltı yaptım,bir kasede çorba içtim,bugün biyere gitcem pek uyamam,
ama evde olduğumda sadece bundan yemeyi planlıyorum..şimdi tartıldım 58.4'üm bakalım 1haftada kaç olucam..

bende bu tarifle başladım,dün 2kez içtim çorbayı ama yanında başka şeylerde yedim..
bugün sabahta hem kahvaltı yaptım,bir kasede çorba içtim,bugün biyere gitcem pek uyamam,
ama evde olduğumda sadece bundan yemeyi planlıyorum..şimdi tartıldım 58.4'üm bakalım 1haftada kaç olucam..

ahben 58 i bi görsem

buraya yazalım kaç kilo verdiğimizi.neler yediğimizi.bugün başladım bende.
3 kase içtim sabah öğlen akşam.ve meyve yedim başka birşey yemedim.
meyveyi baya yiyorum ama.
2 hurma 2 elma mandalina

buraya yazalım kaç kilo verdiğimizi.neler yediğimizi.bugün başladım bende.
3 kase içtim sabah öğlen akşam.ve meyve yedim başka birşey yemedim.
meyveyi baya yiyorum ama.
2 hurma 2 elma mandalina

olur canımEn Büyük KK
dün ben çok yedim ve tabi 1kilo fazladan eklendi (annemi, yemekleri çok özlemişim yedikçe yedim)bugünde,
sabah hafif bi kahvaltı yaptım sonrasında çorba içtim 1 kase,öğlen kıymalı borek almıştım çocuklara, çok az tadına baktım 1kasede çorba içtim
fakat ben çok halsiz düştüm bu saate kadar yattım kalkamadım. 2elma, 1kaşıkta kavurma yedim aksamda artık uymaya çalışıcam.

HulyaKO sen kaç kilosun?
inşallah istediğin kiloya çabucak ulaşırsın.

Son düzenleme:
X