Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bende büyük bir heyecanla bir an önce başlamak istiyorum vallahi :) Aynı senin gibi 2 hafta falan hedeflemek istiyorum daha doğru 10 kg ne zaman verirsem bir yandan da korkuyorum bağırsak tembelliğine falan neden olur mu diye çok uzun yapmasak mı diyorum öyle işte :)

çok kolaymış yaa :)) ama bazı mesajlarda zencefilden bahsedilmiş o eklenmio mu

Sabah bi hevesle 2 hafta yaparim diyodum ama icmeye baslayinca 1 haftayi tamamlayabilirim ins diye dusunuyorum :))Bagirsak tembelligine yol acmiyo cnm ilk 3 gun biraz zorluyo halsizlik falan yapiyo ama sonra vucut alisiyo.Sende bi yap bakalim tadini begenicekmisin ...

Su çok içiyorum aslında 2 ltyi buluyo ama bitki çayı hiç içemiyorum bide havalar sıcakken hiç çekilmiyo.Sadece yürüyüşe gitmeden önce şekersiz sade kahve içiyorum metabolizmam hızlanın diye o kadar.

bugün son günüm tam 7 gün o iğrenç çorba ama çok şükür bitti an güzelide tam 5 kilo gitti

bugün son günüm tam 7 gün o iğrenç çorba ama çok şükür bitti an güzelide tam 5 kilo gitti

ayy canım çok sevindim.Darısı başıma bende yarın başlıyorum şu an çorbam ocakta pişiyor :) Biraz korku var ama neyse :) canım kilolar yağdan mı gitti yani şöyle söylim belirgin bir şekilde belli mi 5 kg gittiği :)

evet gitti kilolar 4. günde anlıyorsun zaten benim belimin kenarları vardı pantolon giyince kenarlardan fışkırıyordu şimdi gitti yok yağları yakıyor direk şimdi ise karnımı mideme yapışık hissediyorum çok rahatladım hem üstümden o ağırlık gitti hafifledim resmen yeterki sabret sakın bırakma o iğrenç çorbayı iççç görüceksin inşl. yaparsın

Ay canım inşallah.Bugün başladım garip bir tadı var kötü değil ama böyle bir garip bolca meyve yedim bende :)

Allah' ın nimetine iğrenç demem aslında ama ben hayatımda bu kadar iğrenç bir tat daha ne gördüm ne duydum. Diyetin 2. günündeçorbayı döküp herşeyi makinaya yerleştirdim ve o akşam yemeğinin tabak çanaklarını makinaya koyamadım bile. Eşime toplattım makineyi. O ne koku öyle yaa

kızlar bende yapıcam da lahanayı bulamadım nerde alıosunuz bu mevsimde. pazardakiler abla bu mevsimde bulamazsın diolar bikaç markete de baktım yok...95 kiloyum 2-3 ay içinde verebildiğim kadar vermek istiorum lütfen yardım

tanşas migros gibi büyük marketlerde bulabilirsin canım.ben dün aldım ve sabah yaptım çorbamı.ben içine kabak da koydum.bulsam kereviz yaprağıda atıcaktım için ama bulamadım onu.büyük bi tencerede yaptım be annemde içicekmiş.içine 2 adet knor tablet ve kimyon kodum çorbaya.kimyon kokusunu almş sanki lahananın.bide piştikten sonra blendırdan geçirdim.mercimek çorbası niyetine içiyorum.beni rahatsız etmedi şimdilik umarım etmezde

hmmm. güvendiğim ve son çarım bu diyet. ben biraz sabırsızım bekleyemiorum hemen kilo vermek incelmek istiorum:)hiç zayıflamadım diyeni duymadım yaa yarın alıyım da yapayım içine jhazır çorba koyanlar varmış onun bi etkisi olmuyo o zmn fazla zorlanmam bende diye umuyorum. bir sorun daha olacak... o listeyi uygulamak yerine her öğün çorbayı yesek ara öğünde 1 meyve yesek olmaz mı. sonuçta ne kadar çok içersen o kdr yağ yakıormuş günde 5 kase içsek....

Zaten bezdiren kokusu.Ben nefes almadan içiyorum artı hiç abartmıyorum bir avuca yakın nane dmküyorum üzerine öyle biraz daha içilebilir oluyor :)

bu diyete başladım 3. gün lahanam bozuldu bu mevsimde de başka bulamadığım için kırmızı lahanayla hazırladım 4. günü de öyle geçirdim zaten çorbayı fazla içmiyodum yanında verdikleriyle falan besleniyordum:) 4. günden sonra her ayağa kalktığımda bir baş dönmesi göz kararması oldu 2 kilo falan gitti ama inanılmaz bi halsizlik ve aniden cildim bozuldu kaç aydır cildime iyi bakıyordum lekeler hariç birşey kalmamıştı ama proteinsizlikten bir anda gitti cildim:) o yüzden 5. gün bıraktım kendime hemen bir omlet ve biftek hazırladım yani kısacası başarılı bir diyet ama bence lahana suyu daha uzun sürede verdirse de daha iyi

kızlar ben de geçen yaz denemiştim tekrar başlamak istiyorum metabolizmayı hızlandırıyor.ben 1haftada 3kilo vermiştim.tavsiye ederimm

kızlar ben de geçen yaz denemiştim tekrar başlamak istiyorum metabolizmayı hızlandırıyor.ben 1haftada 3kilo vermiştim.tavsiye ederimm

diyet ve sporla 2 haftada 3 kilo verdim , 1 haftalığına denesem mi bilemiyorum. 10 kilo daha vermem lazım. zaten ben de buna benzer bir şekilde besleniyorum aslında, öle fazla bişi yediğim yok. zararlı olur mu diye korkuyorum. yıllar önce bir kez çorbayı hazırladım ama daha pişerken kokusundan tiksindim ve 1 kase içip bıraktım onu da içemedim. sonra sıkı spor ve diyetle 3 ayda 15 kilo verdim ama evlenip doğum yapınca geldi yine kilolar emzirme falandı derken diyet de yapamadık. ancak başlayabildim kilo verme çalışmalarına

şu yorumları okudum okudum kalktım bi deneyim şansımı dedim belki güzel olur ben de başlarım. iyiki de yapmışım çorbayı yahu kimsecikler beğenmiyor zorla yiyorlarmış tadı kötüymüş ayy çok güzel olmuş tadı lahanayı sevdiğimden mi yoksa elim mi maharetli bilemiyorum ama yarından itibaren başlıyorum kızlar..
boyum 164 şuan 72 kiloyum bakalım kaç kilo vericem

kızlar ikinci günüm bugün. benden başka da yazan çizen katılan yok sanırım. neyse ben okunması ihtimaline karşı bilgi vereyim kendimden
dün gün boyu aynı çorbayı içmekten biraz gına geldi açıkcası 6 kase içtim toplamda. yanında armut elma şeftali üzüm yedim meyve olarak da. çorbadan ziyade yemek oldu benimkisi tadı güzel aslına bakarsanız limon atınca da daha da bi farklı oldu. neyse ki bugün ek olarak sebze yemeği yiyebiliyoruz biraz rahatladım açıkcası. patlıcan közledim salata yaptım öğlen onu yiyecem. biraz açıktıkca da salatalık yiyorum sebzedir o da nihayetinde. aynı yemek yemekten gına gelse de azimliyim kızlar şu 7 günü tamamlayıp çektiğim eziyetin karşılığını alabilmenin umudunu taşıyorum

bugün 3. günüm kızlar. dün 4 gibi fln çok kötü oldum halsizlikten elim ayağım boşaldı.:2: iş yerinde olduğum için atıştırcak uygun bir şey de bulamadım. eve gidince bi kase çorba içtim bi kaç saat sonra da patates közledim yedim üç tane küçüklerden. bugün meyve var şükürler olsun ki, meyve getirdim yiyebilicem.
ama ben kendimde bi fark görmedim zayıflama anlamında tartılmadım da zaten son a saklıyorum tartılmayı. bakalım devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…