Evet cnm tamamen diyet listesini uyuyorum daha fazla etkisi olur diye.Sadece corba icsem dahada cekilmez olur benim icin. Bakalim bugun yine yapicam corbayi icine az bisey bulgurda aticamm eger dayanbilirsem 2 hafta yapmayi dusunuyorum cesaretimi topladim icicek gibiyim bugun:))
Bilkem ben soyle yapiyorum corbayi : yarim beyaz lahana 5-6 tane taze sogan 2 kuru sogan 2 yesil biber 2 domates yarim demet maydanoz 2 dis sarmisak istersen bulyon hepsini dogruyorum 1-1.5 lt suda yumusayincaya kadar pisiriyorum istedigim baharatlari koyuyorum tuz haric. Ben gunde 3 kez icebiliyorum ama daha fazla icilirse daha cok etkili oluyo.
bugün son günüm tam 7 gün o iğrenç çorba ama çok şükür bitti an güzelide tam 5 kilo gitti
evet gitti kilolar 4. günde anlıyorsun zaten benim belimin kenarları vardı pantolon giyince kenarlardan fışkırıyordu şimdi gitti yok yağları yakıyor direk şimdi ise karnımı mideme yapışık hissediyorum çok rahatladım hem üstümden o ağırlık gitti hafifledim resmen yeterki sabret sakın bırakma o iğrenç çorbayı iççç görüceksin inşl. yaparsın
kızlar bende yapıcam da lahanayı bulamadım nerde alıosunuz bu mevsimde. pazardakiler abla bu mevsimde bulamazsın diolar bikaç markete de baktım yok...95 kiloyum 2-3 ay içinde verebildiğim kadar vermek istiorum lütfen yardım
Allah' ın nimetine iğrenç demem aslında ama ben hayatımda bu kadar iğrenç bir tat daha ne gördüm ne duydum. Diyetin 2. günündeçorbayı döküp herşeyi makinaya yerleştirdim ve o akşam yemeğinin tabak çanaklarını makinaya koyamadım bile. Eşime toplattım makineyi. O ne koku öyle yaa
kızlar ben de geçen yaz denemiştim tekrar başlamak istiyorum metabolizmayı hızlandırıyor.ben 1haftada 3kilo vermiştim.tavsiye ederimm