- 2 Haziran 2010
- 13
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 83.6! ve blender dışında pek bi çözüm yok maalesef canım, ama tansaşlarda falan 30-40 liraya satılanları var, çok pahalı değiller.
bu diyeti araştırırken çok azimliydim kesinliklokilo vericemi düşünüyodum ve 3 günde 2 kilo verdim ohhhh ne güzel veriliyomuş die bende bi güzel oohhhh ekmek peynir kekler börekler verdiğim kiloyu tekrar aldım ama yarın hiç ara vermeden tekrar başlıycam ve ben çok çok sakıncalı olduğunu bildiğim halde 2 ay hiç ara vermeden bu diyeti yapıcam ben yarın başlıyorum bnmle birlikte başlamak isteyen varsa arkadaş olabilirim kendisine 26 yaşındayım 1.68boyunda 76 kiloyum inşallah verbilirim bu pis kiloları.....
hadi janan şuandan itibaren başlıyoruz hayırlı uğurlu olsunnn........
okey senin wermen gereken kaç kg war canım.benim 7 kg war ben günde 2 saat kadar spor yapıcam yoksa zor weririz kolay gelsin
bu diyeti araştırırken çok azimliydim kesinliklokilo vericemi düşünüyodum ve 3 günde 2 kilo verdim ohhhh ne güzel veriliyomuş die bende bi güzel oohhhh ekmek peynir kekler börekler verdiğim kiloyu tekrar aldım ama yarın hiç ara vermeden tekrar başlıycam ve ben çok çok sakıncalı olduğunu bildiğim halde 2 ay hiç ara vermeden bu diyeti yapıcam ben yarın başlıyorum bnmle birlikte başlamak isteyen varsa arkadaş olabilirim kendisine 26 yaşındayım 1.68boyunda 76 kiloyum inşallah verbilirim bu pis kiloları.....
arkadaşlar bende 3 hafta önce lahana corbasıyla bir hafta da 2.5 kg verdim üstelik sıkıda yapmamıştım. yarın tekrar başlamayı düşünüyorum bu sefer tam şekliyle uygulamaya çalışıcam.düşündümki birbirimize destek werirsek daha iyi olur NE DERSİNİZ
arkadaşım sakın 2 ay ara vermeden yapma.zaten vucudun bağışıklık kazanırsa bu diyete kiloda veremezsin.ayrıca 2 ayda bağırsaklarınıda ciddi şekilde bozarsın.bende bugün başlıyorum inşallah. az sonra çorbamı içicem.ben 66 kiloyum.57 olsam yeter bana.hepimize kolay gelsin.1hafta sonunda yazalım kaç kilo verdiğimizi:18:
kesssinlikle daha iyi olur:))birde ben dün zehirlendim üzerinize afiyet:))kortizon iğnesi serumyedimbi sürü.onlarda beni şişirirse 1 hafta kilom durabilir.normalde çok hızlı veriyorum.ama1 kilo bile olsa yazalım burdan.en azından birbirimize olan desteğimizi hissettrelimayyyy ben çokheyecan yaptım bak şimdi
çok geçmiş olsun nasıl oldun şimdi bnm bi fikrim var o zaman her cumartesi sabah kilomuzu ölçüp yazalım buraya birbirimize güç kuvvet gelsin[/QUO
saol cnm şimdi iyiyim serumu yiynce kendime geldimtmm c.tesi sabahı kilomuzu ölçüp yazalım buraya.ama ben 10 gün yapıp sonrasında ara vermeyi düşünüyorum.hem çorbadan tiksinmemek için.hemde bünyem alışırsa yavaşlar kilo vermem.:18:
haklısın cnm ama bnm nişanlım gelicek askerden 50 gün sonra acayip bi değişiklik yapmam lazım çaresizlikten öyle dedim napsam kiiii püüüffffff
hımmm ozaman işler deişirçokmu fazlan var senin.50 gün yaklaşık 6 hafta ediyo.1 hafta yapıp 1 haftada beslenme düzennini değiştir.mesela daha bol kalorili bir diyet yap.haftada sana 1 kilo verdirse yeter.1 hafta lahana bi haftada deişik diyetlezaten 10 kilodan fazlan kesinlikle gider diye düşünüyorum.çokkkkkk fazla diyet yapmışve 95 kilodan 57 kiloya düşmüş biri olaraksen dinlebeni
inanmıyorummm süppeerrrr peki şöyle yapsam mesela 1 hafta lahana 1 haftada patates diyeti yapsam acaba olur mu ki çünkü ara verdim die düşünüp gene yumulurum aralarımıda diyetle geçirsem yani