- 1 Ekim 2008
- 441
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar.
öncelikle ben bu diyeti 3 sene önce yaptım ve 8 kilo verdim 2 haftada. ama yanında yoğun sporda yaptım hiç kaçamak yapmadım.
şimdi de denemek istiyorum bebeğim oldu ve sütüm azdı süt olsun diye abuk subuk yedim ve stresten kilom daha da arttı.
tadı iğrenç ama köri ile ve diğer baharatlarla tadını değiştirmiştik.
işe yarıyor ama tadı çok zorlut-yor ben o zamn sadece 2 hafta dayanabilmiştim
ha birde kereviz değil kerevizin sapı konulacak.
aksam corbami pisirdim hatta 1 kase ictim, yarin full gaz basliyorum diyete :) katilmak isteyenler olursa destek oluruz birbirimize :)
corbama kereviz koymadim, acisi bol, kimyon koydum lahanin kosusunu ve tadini aldi tavsiye ederim :) 2 tanede tavuk bulyon, 1 tatli kasigida vegeta koydum nefis bisey oldu :)
slm.. baharcım senin adına çok sewdim inş. daha hızlı bi şekilde gider kiloların..bende bu kış tamtamına 11 kilo aldım çok feci bi durumdayım we önümüzdeki ayın 5 de düğünümüz var nasıl gider bu kilolar bilmiyorum sizden destek bekliyorum ben bu çorbayı 3 sene önce yaptım ama daha pişerken kokusundan miğdem bulandı içme bile içemedim zorlasamda senden tarif alabilirmiyim acaba mümkünse
baharcim aynennnn bende öyle pisirdiim, kimyon lahananin kosusunuda tadinida bastiriyor ve boooool acili olunca cok güzel oluyor :) hadi bakalim start veriiiim bende :) dua et canim banada, 1 kilon gitmis cok sevindim, tebrik ederim canim.. darisi bizlerin basina insallah.