Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bı haftadır diyet yapıyodum dun aksam corbamı yaptım bugun corba ıctım ya basım catlıyo ya cıldırıcam basım cok agrıyo dıyet yaparkende agrıyodu corbaya baglamıyorum yanı ben 1 senedır ara ara dıyet yapıp bozup tekrar baslayan bırısıyım gecen yaz 76 dan 70 e dusmustum bu kıs 2 ay dıyet yapmama ragmen sadece bır kg verebıldım halıyle bırakıyo ınsan boyle olunca ben polıkıstık over hastasıyım bıraz zor kg vermem yanı insulın dırenci ve hormonlardan dolayı

merhaba,ben 6.gündeyim dün biraz bozdum ama neyse...bu gün son gaz devam...
başlangıç 83.3
6.gün 80.5

ben çok mutluyum.çünkü 1.5 aydır diyet ve spor yapıp ancak 1 kilo vermiştim.umarım su kaybı veya kas kaybı değildir.çünkü spora da devam ediyorum.sizlersen ne haber arkadaşlar.kaç kilo verdiniz?

ASIRI BAS AGRISINDAN CORBAYI BIGUN IÇİP BIRAKTIM BASIM AGRIMASA sıkacaktım dısımı sabah 1 saat yuruyus yapıyorum cay ıcmeden kendıme gelemıyorum bugun 2 duble çay içtim 4 tatlı kaşığı şeker koydum 2 dılım ekmek 5 zeytin bıraz kasar bırazda ezıne peyniri yedim aralarda meyve yiyip çorbaya böyle devam etsem sizce kg verebilirmiyim sekerli çay içmem kg verdirmezmi bana bıde bısey daha sorcam bi allahın kulu cvp verirse çok sevınıcem 1haftayı geçkindir diyet yapıyorum sabah 1 saat yuruyusle basladıgımda 68.3 ıdı 3gun evvel 67.5 gordum ınanılmaz sevindim bi gün sonra bi baktım sabah ac karnına 68.5 cok uzuldum boyle olunca ınsan emeklerım bosa cıkıyo dıye koyveresı gıbı gelıyo

agliya bilirimmm :KK43::KK43::KK43:

1 ay öncesine kadar eksiksiz her aksam bi paket cikolata bi paket cips ve bilumum ivir zivir yerdim.en az bir aydir bütün bu abur cuburlari kestim.yediklerime dikkat ediyorum bol su iciyorum ama insan bi 100grammi vermez yahuu :KK59:

Daha önce lahana diyetini kuzenimden duydum fakat korkuyorum bu kadar kisa süre yag yerine sadece su kaybi olur diye

ASIRI BAS AGRISINDAN CORBAYI BIGUN IÇİP BIRAKTIM BASIM AGRIMASA sıkacaktım dısımı sabah 1 saat yuruyus yapıyorum cay ıcmeden kendıme gelemıyorum bugun 2 duble çay içtim 4 tatlı kaşığı şeker koydum 2 dılım ekmek 5 zeytin bıraz kasar bırazda ezıne peyniri yedim aralarda meyve yiyip çorbaya böyle devam etsem sizce kg verebilirmiyim sekerli çay içmem kg verdirmezmi bana bıde bısey daha sorcam bi allahın kulu cvp verirse çok sevınıcem 1haftayı geçkindir diyet yapıyorum sabah 1 saat yuruyusle basladıgımda 68.3 ıdı 3gun evvel 67.5 gordum ınanılmaz sevindim bi gün sonra bi baktım sabah ac karnına 68.5 cok uzuldum boyle olunca ınsan emeklerım bosa cıkıyo dıye koyveresı gıbı gelıyo

sabah ekmeğini 1 dilime düşürürsen ve peyniri de yğsız ya da az yağlı yersen daha iyi olur...çokca çay içmediğin sürece(5 -6 fincan) şekerli çay içmenin fazla bir etkisi olmaz...ve son olarak da bazan insan tartıda bir önceki düşük kilosunu göremeyince diyete son vermeye çok meyilli oluyor haklısın...ama vücut su tutmaya başlıyor bazan bu da kilonun artmasına neden olur.bununda önüne bol su içerek geçilir. ne kadar az su içersen vücut o kadar fazla su tutar...baş ağrısı içinde kilo artışı içinde çözüm çok su tütetmekte...birde kilo artışı dibe vurmamıza neden olsa da diyeti bozup normal yeme düzenine asla geçmemeliyiz...kaçamak vs yapsak da diyete kaldığımız yerden devam etmek başarıyı sağlayacak diye düşünüyorum...

mrb kızlar beb bugün bozmak zorunda kaldım malum nedenden dolayı şuan acayip şişim bolbol su içmeye çalışıorum ve aşırı terliyorum ben hiç bukadar terlemezdim lahanadan kaynaklı sanırım zaten diyetede çok sadık kalamadım tekrar başlıcam dönemimi bi atlatıyımda..

vücutta ödem kaç kilodur sizce 2.3 kilo ödem oluşurmu,ben geçen ay 60.7 dim buay 63 olduğumu görünce resmen ağladım bugünde 62.4 gösteriyo ben kaç kiloyum biri bana yardım etsin...:KK43::KK43:

agliya bilirimmm :KK43::KK43::KK43:

1 ay öncesine kadar eksiksiz her aksam bi paket cikolata bi paket cips ve bilumum ivir zivir yerdim.en az bir aydir bütün bu abur cuburlari kestim.yediklerime dikkat ediyorum bol su iciyorum ama insan bi 100grammi vermez yahuu :KK59:

Daha önce lahana diyetini kuzenimden duydum fakat korkuyorum bu kadar kisa süre yag yerine sadece su kaybi olur diye

çeşitli yerlerdeki yorumları okudum genelde lahana ile verilen kiloların kalıcı olduğunu beirtiyor hemen herkes ..bu duurmda su kaybı değildir diye düşünüyorum. ancak çok uzun süreli yapılmasa yine de iyi olur gibi...

kilo verememe nedenin 1 ay öncesine kadar yiyereldepoladığın yiyecklerin stoklanmış olması olabilir...beden temkinli davranıyor olabilir...hareket miktarını artırman fayda sağlayacaktır. kilo veremiyırum diyerek hemen morailni bozma belli bir dönem sonra vermeye başlayacaksındır yeter ki "nasılsa veremiyırum diyeti bozayım bari" deme... yediklerine dikkat etmeye ve spora devam ...

mrb kızlar beb bugün bozmak zorunda kaldım malum nedenden dolayı şuan acayip şişim bolbol su içmeye çalışıorum ve aşırı terliyorum ben hiç bukadar terlemezdim lahanadan kaynaklı sanırım zaten diyetede çok sadık kalamadım tekrar başlıcam dönemimi bi atlatıyımda..

vücutta ödem kaç kilodur sizce 2.3 kilo ödem oluşurmu,ben geçen ay 60.7 dim buay 63 olduğumu görünce resmen ağladım bugünde 62.4 gösteriyo ben kaç kiloyum biri bana yardım etsin...:KK43::KK43:

herkesin su tutma kapasitesi farklıdır... regl döneminde 4 kilo birden alan(ödem yapan) arkadaşım var. genel olarak az tuzlu yiyecekler yemeniz bir yönden yararlı olabilir.ama kesin çözüm değildir. regl dönemideki kilonuzua takılmayın bence reglden sonra kilonuz netleşecektir. bu sırada da diyeti bozmamaya çalışın. bozsanız bile dibine vurmayın ertesi gün kaldığınız yerden aynen devam edin diyetinize...biz kiloluların diyetlerinin bu şekilde devam ettirilmemesi en büyük sorunumuz bunu fark edip diyete devam diyelimmm...

merhaba,ben 6.gündeyim dün biraz bozdum ama neyse...bu gün son gaz devam...
başlangıç 83.3
6.gün 80.5

ben çok mutluyum.çünkü 1.5 aydır diyet ve spor yapıp ancak 1 kilo vermiştim.umarım su kaybı veya kas kaybı değildir.çünkü spora da devam ediyorum.sizlersen ne haber arkadaşlar.kaç kilo verdiniz?

merhaba, ben 4. günü 60.1 ile kapattım başlangıç 61.6 ydı yani 4 günde 1, 5 kg. ama ben memnunum bu arada ben cidden çok fazla su ve yeşil çay içiyorum dolayıısyla su kaybım olmuyor ve başağrısı çekmiyorum..bir de multivitamin almayı ihmal etmeyin..boylece kas ve diğer mineral kayıpları önleniyor, yavaş yavaş kg vermek daha iyi aslında yağ dan verdiğinizi anlıyorsunuz. bakalım kalan 3 günde de 1,5 kg versem memnun olabilirim aslında..
benden böyle..sevgiler

merhaba, ben 4. günü 60.1 ile kapattım başlangıç 61.6 ydı yani 4 günde 1, 5 kg. ama ben memnunum bu arada ben cidden çok fazla su ve yeşil çay içiyorum dolayıısyla su kaybım olmuyor ve başağrısı çekmiyorum..bir de multivitamin almayı ihmal etmeyin..boylece kas ve diğer mineral kayıpları önleniyor, yavaş yavaş kg vermek daha iyi aslında yağ dan verdiğinizi anlıyorsunuz. bakalım kalan 3 günde de 1,5 kg versem memnun olabilirim aslında..
benden böyle..sevgiler

siz de çok güzel vermişsiniz.aslında düşününce mucize gibi.üç dört gün içinde 2-3 kilo vermek.ama bu diyet cidden verdiriyorr.
Bu gün yedinci günüm.malesef 80.7 geldim.hattta düne göre 300 gr almışım.neyse7 günde 2.3 kilo vermişim.bir hafta bırakıp sonra bir hafta daha yapacağım.ama bu aradaki bir haftada nasıl besleniyoruz?bilen var mı?

sabah ekmeğini 1 dilime düşürürsen ve peyniri de yğsız ya da az yağlı yersen daha iyi olur...çokca çay içmediğin sürece(5 -6 fincan) şekerli çay içmenin fazla bir etkisi olmaz...ve son olarak da bazan insan tartıda bir önceki düşük kilosunu göremeyince diyete son vermeye çok meyilli oluyor haklısın...ama vücut su tutmaya başlıyor bazan bu da kilonun artmasına neden olur.bununda önüne bol su içerek geçilir. ne kadar az su içersen vücut o kadar fazla su tutar...baş ağrısı içinde kilo artışı içinde çözüm çok su tütetmekte...birde kilo artışı dibe vurmamıza neden olsa da diyeti bozup normal yeme düzenine asla geçmemeliyiz...kaçamak vs yapsak da diyete kaldığımız yerden devam etmek başarıyı sağlayacak diye düşünüyorum...

ay ınsanı çok güzel bilgilendiriyosunuz ya moral veriyosunuz cok sagolun aslında 67 ye dustumde sanırım adet oncesı sıskınlıgımden bu tartıda belli olmuyor önerilerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim esin hanım sizde olmasanız sanırım kımse bana cvp vermiycek

ben pes ettim! verilen 1,5 kg nun üzerine çıkamadım...başka bir yol denemeli ...:)

sakın vazgeçme arkadaşım.ban bir hafta ara verdim.pazartesi yeniden başlıyorm.verdiklerimi tekrar almadım.sen de birkaç gün ara ver.pazartesi birlikte başlarız.

sakın vazgeçme arkadaşım.ban bir hafta ara verdim.pazartesi yeniden başlıyorm.verdiklerimi tekrar almadım.sen de birkaç gün ara ver.pazartesi birlikte başlarız.

ben lahana yapamam artık...bünye zayıf düştü..uçuk vs görülüyor :KK43:( başka bir yöntem bulursam onu denerim :)

offf offf...kızlar ben yarın yeniden başlıyorum.yok mu başka bu diyeti yapacak.hep birlikte başlayalım.off offf.moral sıfırrrrrrrrrr

Benim yaklaşık olarak 40 kilo kadar fazlalığım var, yarından itibaren başlamayı düşünüyorum ve 2 veya 3 haftada bir hafta yapmayı düşünüyorum. Sonuçları buradan paylaşırım...

yarın bende sporla beraber başlıyorum canımm. destek olalım birbirimize

çok sevindim.yalnız kalmayacağım.ben de yürüyüş yapıyorum.koşu bandım var.

Benim yaklaşık olarak 40 kilo kadar fazlalığım var, yarından itibaren başlamayı düşünüyorum ve 2 veya 3 haftada bir hafta yapmayı düşünüyorum. Sonuçları buradan paylaşırım...

inşallah veririz kiloları.benim de 20 kilo fazlam var ve pek de ümidim yok.en azından lahana çorbasıyla 5 kilo falan verseydim...

ben dün çorbamı pişirmiştim.birazdan da içerim.bol biber ve limonla içiyorum.
başlangıç: 82.4
hedef: 79 (bir haftada)

kızlar ben bugün akupunktura başlıycam...daha öncesinde 17 kilo vermiştim.isveç diyeti ile de 14 günde 6 kilo verdim bi ara.dayanabilirseniz isveç diyeti çok süper sporla beraber yürüttüğünüzde acaip zevk alıyor insan...

yirmi koşu bandında sıkılmıyo musun ya...ben acaip sıkılıyorum koşu bandında yürüken...nasıl eğlenceli hale getirebilriim bilmiyorum. önceden 37 ekran tv vardı koşu bandı karşısında iyi gidiyordu şimdi yok...yürüyesim bile gelmiyor. havalar möalum dışarı da da yürmek mümkün değil...ne yapmalı bi akıl verin bana?

kızlar ben bugün akupunktura başlıycam...daha öncesinde 17 kilo vermiştim.isveç diyeti ile de 14 günde 6 kilo verdim bi ara.dayanabilirseniz isveç diyeti çok süper sporla beraber yürüttüğünüzde acaip zevk alıyor insan...

yirmi koşu bandında sıkılmıyo musun ya...ben acaip sıkılıyorum koşu bandında yürüken...nasıl eğlenceli hale getirebilriim bilmiyorum. önceden 37 ekran tv vardı koşu bandı karşısında iyi gidiyordu şimdi yok...yürüyesim bile gelmiyor. havalar möalum dışarı da da yürmek mümkün değil...ne yapmalı bi akıl verin bana?

esincim, ben de bir ara akapunktura gitmiştim.çok güzel kilo verdiriyordu.ama seansı 120 tlydi ve her hafta çağırıyordu.bırakmak zorunda kaldım.kesinlikle fayda görürsün.
isveç diyetini de denemek istiyorum.ama lahanadan daha korkunç geldi bana.belki ilerleyen zamanlarda düşünürüm.
koşu bandında ben de çok sıkılıyorum.o yüzden tv karşısına aldım.daha iyi gibi.
ahh ahh...bu kadar emek ama çok zor zayıflıyorum...

X