Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ay canım şu çorbayı bi yaz hele nası bişeymiş. öyle hüppp.
ay bayrama kadar bi 5-10 kilo atem bende . hadi bekliyom yaz yazz :)

canım diyet tam olarak şöyle;

Yağ Eritici lahana çorbası diyeti

ıçindekiler:

2 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 yarım beyaz lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı(isteğe göre)
isteğe göre;
biber
maydanoz
baharatlar
Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük yada orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üzerini örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika yüksek ateşte kaynatın. Sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. rondoya çekin fincan fincan için. Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz. Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.(ben hergün işe bir termos götürüp bitirdim)

BıRıNCı GÜN:
Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz.
Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.

ıKıNCı GÜN:
Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kurufasulye ve mısırdan uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için .Meyve yemeyin.

ÜÇÜNCÜ GÜN:
ıstediğiniz kadar meyve ve sebze yiyin. Patates yemeyin. 3 gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

DÖRDÜNCÜ GÜN:
Muz ve 1 litre yağsız süt. En fazla 3 muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.

BEŞıNCı GÜN:
Sığır eti ve domates. Gün boyunca 310-620 gr. Sığır eti ve 6 adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin ve çorba içmeye devam edin.

ALTINCI GÜN:
Et ve sebzeler: bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için. (ben fırın poşetine fasülye havuç brokoli ve karnıbahar koydum çok az tuz ve bahartla tatlandırıp pişirdim etin yanında garnitür olarak yedim)

YEDıNCı GÜN:
Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.

7. günün sonunda yukarıdakihiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8,5 kg arasında kilo kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet. 7,5 kg dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkollü içecekler kullanmayın. Çünki bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın. Diyete başladıktan bir kaç gün sonra barsak faaliyetiniz değişir.
Bu diyette kahve serbesttir. Zaten 3. günün sonun da kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.

YASAKLAR

Ekmek , alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler,. Bunların yerine şekersiz çay , koyu kahve ve bol bol su içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine derisi alınmış haşlanmış veya fırınlanmış tavuk göğüsü de yiyebilirsiniz.

bende geçen cumartesi başlamıştım aslında yarın güya son gün ama başka şeyler yeme isteğime karşı duramadığım için sadece 1,5 kilo verdim çorbanın tadınıda o kadar kötü bulmuyorum sadece 1 hafta tam uymak istiyorum bu programa yaa , kendime söz geçirmek için ne yapmalıyımm offff

yarın bende başlıyorum...bi ara yapmıştın bikaç gün sonra bırakmıştım...kerevi£ sapından tiksinti gelmişti ..bu defa kerevi£ sapı koymadan denicem....

bende denemek istiyorum,ama tüm gün icemem herhalde ya,6 ögün yemek lazim ya diyette,ben 3 ara ögünlerimi bu corbadan icsem ,3 ana ögülerimide azar azar yemek yesem nasil olur acaba?

5 gunde 5 kilo diyetini uyguladim guzeldi sonuc verdi bence arada kacirmalarima ragmen bugun son gun yarin yada pazarteside lahana kurune basliyimm :)

Merhaba arkadaşlar bende az önce özel lahana çorbası kürünü hazırladım. Fakat nasıl yaptığımı anlayamadığım bir biçimde kereviz yerine kırmızı pancar almışım o yüzden kereviz yok yani içinde:))))))) çok güldüm kendime yaa, tekrar çıkıp almak ta zor geldi. Acaba kereviz olmasa da yine aynı sonucu verir mi ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende az önce özel lahana çorbası kürünü hazırladım. Fakat nasıl yaptığımı anlayamadığım bir biçimde kereviz yerine kırmızı pancar almışım o yüzden kereviz yok yani içinde:))))))) çok güldüm kendime yaa, tekrar çıkıp almak ta zor geldi. Acaba kereviz olmasa da yine aynı sonucu verir mi ?

:)))))))) bende bir ara almamistimm daha dogrusu yazin yapinca kuru kereviz bulamamistim ama ise yaramisti o kadar eksikligi fark edilmez heralde yinede bir iki kisi daha soylesin :))) oy cogunluna bakariz

:)))))))) bende bir ara almamistimm daha dogrusu yazin yapinca kuru kereviz bulamamistim ama ise yaramisti o kadar eksikligi fark edilmez heralde yinede bir iki kisi daha soylesin :))) oy cogunluna bakariz

:))))) bakalım sonuç ne olacak?

bakalim :))) bende pek kerevizi sevmem gerci tadi bole tuafima gidior ama yinede bekleyelim gorelim bende pazarrtesi baslicam bu diyete:))

bakalim :))) bende pek kerevizi sevmem gerci tadi bole tuafima gidior ama yinede bekleyelim gorelim bende pazarrtesi baslicam bu diyete:))

hadi bakalım umarım iyi sonuç alırız:) ama diyete başlamak için en kötü günün pazartesi olduğu ve bir türlü yapılamadığı hakkında bir tez var haberin olsun salı günü başla bence:)

evet cnm ama belkim pazarda baslaya bilirim.. bu hafta 5 gunde 5 kilo diyetini ppazartesinden basladim sonuc iyi bu pazar yada pazartesi bu kuru uygulucam :))))

birde ilk sayyfada lahana sogan domates havuc yazio....bir suru lahana hakinda tarif var hangisi en etkileyici

Son düzenleme:
birde ilk sayyfada lahana sogan domates havuc yazio....bir suru lahana hakinda tarif var hangisi en etkileyici

ben hangi sayfadan aldığımı bulamadım ama kaydetmiştim
Yağ Eritici lahana çorbası diyeti

ıçindekiler:

2 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 yarım beyaz lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı(isteğe göre)
bu tarife göre yaptım ama hazır çorba kullanmadım ben. zaten onların sağlıksız olduğunu düşünüyorum o yüzden kullanmadım

evet bende hazir corba kulanmiyorum sagliksiz..... biizm buralarda biber yok sus biberleri var ama onklarinn yarari olcani sanmiyorum koymuyorum bende yarin lahana havuc sogan domates koycamm kereviz var ama tam nasil bisi die alamiyorum marketten ve limonla ye bunu o zaman tadi biraz daha ii oluoo bisiye benzio ve baharatt koy :)

Selam arkadaslar :80:
bende bu diyeti denemek istiyorum. Lahanayi cok severim umarim sizler gibi corbayi icince midem bulanmaz
5. ve 6. günde et yaziyor :44: onun yerine baska sey yesem?? Ben et yemiyorum
Acaba etin yerine ne yenilirki? Yazarsaniz sevinirim
Hepinize bol zayiflamalar...

Az önce şahane çorbamdan deneyeyim dedim zor dayandım. Akşamüstü limon katmıştım ama sade dayanılması zor ona göre kızlar:)) öykü baharatı yarına denerim artık umarım tadı dahada güzel olur:))))

Laranur sayfaları iyice bir gez rastlamıştım ben et yerine başka birşeyin yenilebileceğine. biraz zaman alır ama dayanmak zorundasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…