Onlar da susma diye bişi yok bir konuda susuyor başka konu başlatıyor.Canım işte kavga çıkınca eşinle boşuna gerilirsin. En mantıklısı fare gibi olmak ısırmadan önce üfürürmüs ya fareler isirdigini hissettirmemek için sende öyle tatlı tatlı yapacaksın susup kalır, bir zaman sonra susarlar
Yavaş yavaş alışırsın hazır cevap olmayaOnlar da susma diye bişi yok bir konuda susuyor başka konu başlatıyor.
Halk TV deki adamları ismini biliyor musun neden bilmiyor sun diye bile eleştirildim siyaset den okuduğum kitaba kadar.
Güler yüzle diyorsun ben direk lafı söylüyorum da ters ters bakarak veriyordum. Madem bunlar değişmeyecek direk lafı gülerek yapıştırayım ki en azından ben rahat olayım içimde birikmesin....Yavaş yavaş alışırsın hazır cevap olmayaönceleri bende susardim şimdi annemler bile şaşırıyor kimse benimle laf yaristiramaz oldu şöyle ki kendine güvenmen lazım hep bir sonraki hamleyi düşün laf ağzında hazır beklesin çünkü biliyorsun sana laf gelecek sen direkt hazırla ama kırıcı olmadan tatlı tatlı. Bir gün arkadaşım bana dedi ki " ya sen nasıl bir şeysin laf sokuyorsun ama laf soktugun kişi bunu sonradan anlıyor nasıl beceriyorsun" öyle olmaya çalış güler yüzle ver cevapları asık suratlı ve gözlerini devirerek değil gayet eğlenerek ver dalgaya vur onları
Hazır cevap olmam ben bununla direkt ağız dalaşına girerim herhalde. Fazlası ile haddini aşmış çünkü.Buzdolabın iğrenç.
Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.
Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.
Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.
Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
Sürekli her konuda X ve Z eltilerle her fırsatta kıyaslama.
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Kesinlikle o zaman şaşırıyorlar işte baş edemeyeceklerini anlıyorlarGüler yüzle diyorsun ben direk lafı söylüyorum da ters ters bakarak veriyordum. Madem bunlar değişmeyecek direk lafı gülerek yapıştırayım ki en azından ben rahat olayım içimde birikmesin....
Hadsizlet ve bu olaylar genelde eşimin yanında olmuyor. Eşime dedim bak annenle bir daha beni yalnız bırakma yoksa tamamen görüşmeyi keserim.Hazır cevap olmam ben bununla direkt ağız dalaşına girerim herhalde. Fazlası ile haddini aşmış çünkü.
Eşime diyorum benim yanımda bunların ağzının payını ver bazende olay eşimin yanında oluyor o anda sessiz kaldığı için bunlar oluyor ne biçim bir aile ye düştüm ya hepsinden soğudum bu arada çocuğu en az 3 yıl ben istemedim güvenmiyorum bu ilişkiye belki biter bir gün diye...Hazır cevap olmam ben bununla direkt ağız dalaşına girerim herhalde. Fazlası ile haddini aşmış çünkü.
AYNEN BUNU YAPTIM YANLIZ GİTMEK İSTEMİYORUM diye ..ay çok heycanladım caps açık kalmışHadsizlet ve bu olaylar genelde eşimin yanında olmuyor. Eşime dedim bak annenle bir daha beni yalnız bırakma yoksa tamamen görüşmeyi keserim.
Eşim de o kadar tuhaf ki abisi veya annesi laf sokuyor içinden boş konuşuyorlar deyip kendi kafasında sınır çiziyor ve onları dinlemiyor ve onlar konuşmaya devam ediyor. Aynen böyle dedi halbuki gidip kibar kibar eşimi eleştirmeyi deyince susarlar mı. Masaya yumruğunu vur ne biçim erkeksin sen dedim. Bu kadar yüz göz olmasının sebebi de bugüne kadar kendi bile bunları susturamamış benim ailem böyle yapacak kıyamet kopar evde....Hadsizlet ve bu olaylar genelde eşimin yanında olmuyor. Eşime dedim bak annenle bir daha beni yalnız bırakma yoksa tamamen görüşmeyi keserim.
Eş den kaynaklanıyor bu durum zaten. İki sert yapsa korkacaklar. Onun yerine bile ben yapıyorum serti benim normalde çenem durmaz.... Ama sinirli olunca da tepkilerim değişir.AYNEN BUNU YAPTIM YANLIZ GİTMEK İSTEMİYORUM diye ..ay çok heycanladım caps açık kalmış
acayip mesafe buzdolabı ben eşimin yanında yine laf söyledi gözleriyle gördü şimdi hiç gitmiyorum
Koca koca olsa mıy mıy sert yapmıyor bunlara benim böyle annem olacak dünyayı dar ederim onlara....Güzelim bunlara hazır cevap olmayacaksın.Eli maşalı olacaksın.Kocan ne diyor bu durumlara?
O zaman iş sana dusuyor.Koca koca olsa mıy mıy sert yapmıyor bunlara benim böyle annem olacak dünyayı dar ederim onlara....
Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.Buzdolabın iğrenç.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Tuttum bunları.- çalışma ve sosyal güvenlik bakanıyla görüştüm, madalyasını takdim edeceğiz.
Merzifon’un kurtuluş gününde de sana mesaj atmayacagim
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
Bende laf sokamam.İnanin hatta elime koz da geçer sokamam.Bunun yolu espri dilden geçiyor bence.Gulumseyerek böyle hafif hafif iğneleyin.Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
Buzdolabın iğrenç.Buzdolabın iğrenç.
Buzdolabın iğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?