Buzdolabın iğrenç.
o senin guzel bakan gozlerin kvcim Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.
Cayini burada icmeyeceksen sorun yok bence Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.
kimsin sen masterchef mi Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.
kocam evin guvenligini ve huzurunu korumam icin bana aylik bagladi haberin yok mu senin Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
bizim burdaki kasaplar at kesiyor sen yemezsin diye koymadim Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.
hep duyuyoruz bunlari hic yiyemedik Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
eskiden sende tatli dilliydin ondan olabilir Sürekli her konuda X ve Z eltilerle her fırsatta kıyaslama.
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
buyuk evi varsa bi oda da sana acsinlar madem Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
onemli olan anne olmak degil insan olmak. Bazilarininkini de zoraki kutluyoruz iste naparsin (su lafindan sonra zaten daha konusmam sahsen ben olsam da neyse) Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Karnimizi sen doyurmuyorsun cok sukur ki diyip gecebilirsin
Hepsi ne hadsiz insanlarmis..