- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz ilkokul bebesi ayarında laf sokma denemeleri bunları yaparsanız ya çingene derler ya da beyinsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz ilkokul bebesi ayarında laf sokma denemeleri bunları yaparsanız ya çingene derler ya da beyinsiz
Maşallah
- yenisini al anne bende sıkıldım bu dolaptan.
- tüh anne görüyor musun ben ondan temizlik dersi alayım hatta söyleyelim ikimize versin benim takildigim yerde sen yardım edersin belki.
- kıymayı sevmiyorum hem fazla et gut yapar sende çok yeme.
- tamam anne bundan sonra kısırı orada yersin ben yapmam sana kocam böyle seviyor kocama yaparım.
- ah anne kocamın damak tadına göre değiştirdim yemek yapısımi ondan.
- kocam çalışmamı isterse çalışırım buna başkası karar veremez.
- Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur zira gerisi şirke girer kutlamaniza gerek yok vs
- kocam değil mi tabii ki onun parasını harcarim kiyamiyorsan sen ver diyetisyenin parasını diyebilirsin
Buzdolabın iğrenç.
Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.
Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.
Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.
Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
Sürekli her konuda X ve Z eltilerle her fırsatta kıyaslama.
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Her türlü ortalığı karıştır. Diyorsun yani....Valla ben o kırılır bu küser diye düşünen bir insanım ama karşımdaki bana insanca muamele ederse. Beni raydan çıkarmaya çalışanı raydan çıkarırım ortalık ateşe verilince ateşle keyif sigaramı yakarim .
Bu dünyaya bir kere gelmişsin . Bak aynaya senden bir tane daha var mı ? Bu haddi veren kayınvalidey.e aslında sensin . Senden korksa konuşamaz bu şekilde . Ha ben sert yapamıyorum diyorsan başka yol var bayil gitsin . Şaka segil ciddi diyorum ortalığı velveleye ver ağla falan çok kırılmış üzülmüş taklidi yap eşinin yanında bir daha ellemeye korksun . Ama böyle sakin sakin değil yine ortalığı karıştırman lazım
Ortalığı karıştırmayınca bu cinsler durulmiyor sonra şeker gibi oluyorlarHer türlü ortalığı karıştır. Diyorsun yani....
Eşimin sakin olmasından kaynaklanıyor ne kadar çirkef olduğumu gördüler...
terapiye başlayıp kişisel gelişimle ilgilenebilrisinzMerhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
Ben onların amacının ne olduğunu biliyorum. Amaçları ne biliyor musun benim eksiklerimi bularak beni eleştirip kendi egosunu tatmin ediyor. Kendini rahatlatıyor çünkü egoist empati duygusu yok....Ortalığı karıştırmayınca bu cinsler durulmiyor sonra şeker gibi oluyorlar
Unuttukları bişi var benim çenem hiç durmaz bir başladı mı benim le baş edemezler. Asıl onlar yanlış kişiye çattı...Ortalığı karıştırmayınca bu cinsler durulmiyor sonra şeker gibi oluyorlar
Sağol canım ben sorunumu anladım hayatıma odaklanmama daki sebep sorunlar karşısında çözüm bulup hemen odaklanamıyorum...terapiye başlayıp kişisel gelişimle ilgilenebilrisinz