• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf sokan lara karşı hemen cevap verememe.

Canım işte kavga çıkınca eşinle boşuna gerilirsin. En mantıklısı fare gibi olmak ısırmadan önce üfürürmüs ya fareler isirdigini hissettirmemek için sende öyle tatlı tatlı yapacaksın susup kalır, bir zaman sonra susarlar 😂😂
Onlar da susma diye bişi yok bir konuda susuyor başka konu başlatıyor.
Halk TV deki adamları ismini biliyor musun neden bilmiyor sun diye bile eleştirildim siyaset den okuduğum kitaba kadar.

Onlar da susma diye bişi yok bir konuda susuyor başka konu başlatıyor.
Halk TV deki adamları ismini biliyor musun neden bilmiyor sun diye bile eleştirildim siyaset den okuduğum kitaba kadar.
Yavaş yavaş alışırsın hazır cevap olmaya 😂😂 önceleri bende susardim şimdi annemler bile şaşırıyor kimse benimle laf yaristiramaz oldu 🤭 şöyle ki kendine güvenmen lazım hep bir sonraki hamleyi düşün laf ağzında hazır beklesin çünkü biliyorsun sana laf gelecek sen direkt hazırla ama kırıcı olmadan tatlı tatlı. Bir gün arkadaşım bana dedi ki " ya sen nasıl bir şeysin laf sokuyorsun ama laf soktugun kişi bunu sonradan anlıyor nasıl beceriyorsun" öyle olmaya çalış güler yüzle ver cevapları asık suratlı ve gözlerini devirerek değil gayet eğlenerek ver dalgaya vur onları

Yavaş yavaş alışırsın hazır cevap olmaya 😂😂 önceleri bende susardim şimdi annemler bile şaşırıyor kimse benimle laf yaristiramaz oldu 🤭 şöyle ki kendine güvenmen lazım hep bir sonraki hamleyi düşün laf ağzında hazır beklesin çünkü biliyorsun sana laf gelecek sen direkt hazırla ama kırıcı olmadan tatlı tatlı. Bir gün arkadaşım bana dedi ki " ya sen nasıl bir şeysin laf sokuyorsun ama laf soktugun kişi bunu sonradan anlıyor nasıl beceriyorsun" öyle olmaya çalış güler yüzle ver cevapları asık suratlı ve gözlerini devirerek değil gayet eğlenerek ver dalgaya vur onları
Güler yüzle diyorsun ben direk lafı söylüyorum da ters ters bakarak veriyordum. Madem bunlar değişmeyecek direk lafı gülerek yapıştırayım ki en azından ben rahat olayım içimde birikmesin....

Buzdolabın iğrenç.
Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.
Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.
Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.
Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
Sürekli her konuda X ve Z eltilerle her fırsatta kıyaslama.
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
Hazır cevap olmam ben bununla direkt ağız dalaşına girerim herhalde. Fazlası ile haddini aşmış çünkü.

Güler yüzle diyorsun ben direk lafı söylüyorum da ters ters bakarak veriyordum. Madem bunlar değişmeyecek direk lafı gülerek yapıştırayım ki en azından ben rahat olayım içimde birikmesin....
Kesinlikle o zaman şaşırıyorlar işte baş edemeyeceklerini anlıyorlar 😂😂 çünkü onların amacı huzursuzluk çıkarmak ve sen onlara hep istediklerini vermişsin seni huzursuz etmek istemişler ve amaçlarına ulaşmışlar baksınlar ki sen umursamıyorsun onlar Kudursün 😉

Hazır cevap olmam ben bununla direkt ağız dalaşına girerim herhalde. Fazlası ile haddini aşmış çünkü.
Eşime diyorum benim yanımda bunların ağzının payını ver bazende olay eşimin yanında oluyor o anda sessiz kaldığı için bunlar oluyor ne biçim bir aile ye düştüm ya hepsinden soğudum bu arada çocuğu en az 3 yıl ben istemedim güvenmiyorum bu ilişkiye belki biter bir gün diye...

Hadsizlet ve bu olaylar genelde eşimin yanında olmuyor. Eşime dedim bak annenle bir daha beni yalnız bırakma yoksa tamamen görüşmeyi keserim.
AYNEN BUNU YAPTIM YANLIZ GİTMEK İSTEMİYORUM diye ..ay çok heycanladım caps açık kalmış
acayip mesafe buzdolabı ben eşimin yanında yine laf söyledi gözleriyle gördü şimdi hiç gitmiyorum

Hadsizlet ve bu olaylar genelde eşimin yanında olmuyor. Eşime dedim bak annenle bir daha beni yalnız bırakma yoksa tamamen görüşmeyi keserim.
Eşim de o kadar tuhaf ki abisi veya annesi laf sokuyor içinden boş konuşuyorlar deyip kendi kafasında sınır çiziyor ve onları dinlemiyor ve onlar konuşmaya devam ediyor. Aynen böyle dedi halbuki gidip kibar kibar eşimi eleştirmeyi deyince susarlar mı. Masaya yumruğunu vur ne biçim erkeksin sen dedim. Bu kadar yüz göz olmasının sebebi de bugüne kadar kendi bile bunları susturamamış benim ailem böyle yapacak kıyamet kopar evde....

AYNEN BUNU YAPTIM YANLIZ GİTMEK İSTEMİYORUM diye ..ay çok heycanladım caps açık kalmış
acayip mesafe buzdolabı ben eşimin yanında yine laf söyledi gözleriyle gördü şimdi hiç gitmiyorum
Eş den kaynaklanıyor bu durum zaten. İki sert yapsa korkacaklar. Onun yerine bile ben yapıyorum serti benim normalde çenem durmaz.... Ama sinirli olunca da tepkilerim değişir.

Buzdolabın iğrenç.
Yemek eskiden güzel yapardın şimdi hiç beceremiyorsun. (Kendisi doğulu ben egeli olduğum için yemek kültürümüz çok ters)
X eltin in kariyeri yüksek çok para kazanıyor X eltinin eşi yani oğlu büyük evi var.
Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek
Diyetisyene gidiyorum diye abisi tek maaşla kardeşimin parasını harcıyorsun falan....
- çağır da yarın gelsin temizleyiversin

- ne zamandır benim de canım istiyordu haftaya gidelim de yapsın bari.

- sen çalışıyorsun da ben mi bilmiyorum? Ben kayınpederimin emek emek kazandığı paraları kimsenin yemesine izin veremem!

- oğlun kıyma koyma dedi.

- evet, iyi kısır yemek istersen Z etliye gidebilirsin

- Yoo eskiden de böyle yapıyordum.

- çalışma ve sosyal güvenlik bakanıyla görüştüm, madalyasını takdim edeceğiz.

Senin anneler gününü kutlamıcaz eltilerin çocuğu var senin yok diyerek küçümsemek.
- ben de senin babalar gününü kutlamayacağım! Ahahah, ayol anne değilim ne diye kutlayasın? Ayrıca Merzifon’un kurtuluş gününde de sana mesaj atmayacağım.

Bence hiç cvp verme içlerini kusmasınlar ama bayramdan bayrama git eşin gidelim derse hastayım daha da hasta oluyorum oraya gidince de..aradıklarında telefonlarını açma geç dön müsait değilim diye kısa kes giderek mesafe koy anlasınlar
imkansız değil bu yaptım..seni sevmeyen zaten sevmiyor uğaraşma fedakarlık yapma hepsi siliniyor inan

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.

Bol bol Hürrem Sultan'ı izle😂 kaynanası dahil herkese her dakika yapıştır cevap kendisi.

Mahidevran= "Hünkarın arkasına sığındın gözyaşlarınla kandırdın dimi? "

Hürrem = "Marifet gözyaşların da olsaydı senin boy boy çocukların olurdu mağlum mütemadiyen ağlayan sensin." 😂😂😎😎

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu ya bana laf sokma eleştiri veya kıyas yapan olduğunda hemen nasıl cevap verilir uygun cevap bunun bir yolu yöntemi var mı veya bununla ilgili kişisel gelişim kitabı var mı bildiğiniz..özellikle kaynana eleştirisi hemen anında cevap vereyim ki içime atıp atıp patlama yaşamayayım sonra.
Bende laf sokamam.İnanin hatta elime koz da geçer sokamam.Bunun yolu espri dilden geçiyor bence.Gulumseyerek böyle hafif hafif iğneleyin.

Buzdolabın iğrenç.
Buzdolabın iğrenç.
o senin guzel bakan gozlerin kvcim 😌

Cayini burada icmeyeceksen sorun yok bence😃

kimsin sen masterchef mi🥴

kocam evin guvenligini ve huzurunu korumam icin bana aylik bagladi haberin yok mu senin😌

bizim burdaki kasaplar at kesiyor sen yemezsin diye koymadim😬

hep duyuyoruz bunlari hic yiyemedik😃

eskiden sende tatli dilliydin ondan olabilir😃

buyuk evi varsa bi oda da sana acsinlar madem🥴

onemli olan anne olmak degil insan olmak. Bazilarininkini de zoraki kutluyoruz iste naparsin 🤷‍♀️ (su lafindan sonra zaten daha konusmam sahsen ben olsam da neyse)
Karnimizi sen doyurmuyorsun cok sukur ki diyip gecebilirsin

Hepsi ne hadsiz insanlarmis..

Hiç iyi niyetli değiller sende onları dibe vur. Mesela kaynana bu renk sana hiç yakışmamış bluz seni çok yaşlı göstermiş de çocuk varsa babaanne deme nenesi de her fırsatta dibe çek onları moralsiz yaşayıp gitsinler

Buzdolabın iğrenç.

Bu laf sokma değil ki kadin direkt pat pat yuzune yapistiriyor resmen cekinmeden.
Laf sokmak diyince alttan, dolayli ignelemek geliyor benim aklima.😀
Ama bu kadar acik acik konuşan birine nasil cevap bulamiyorsunuz ki.

Hiç bir şey bulamiyorsaniz begenmediyseniz yemeyin, beni ilgilendirmiyor başkalarinin ne yaptigi gibi bir seyler bile denir.
Kardesimin parasini harciyorsun dense ona cevap bile vermem direkt aynen eşime söylerim bu lafini o benden daha iyi bir sey soyler.😀

Back