Laf sokan lara karşı hemen cevap verememe.

Nasıl yani amaçları huzursuz etmek mi?

Ben mesafe koyuyorum zaten hiç bir şey yapmam ama geçmişim de mutlunolmak varken mutsuz edilmek ağrıma gidiyor..

O zaman onların hepsini toplayıp tartışmakta iyi etmişim en azından içim soğudu...
İçinizi dökmüşsünüz tamam ama bundan sonra yapmayın derim siz ne kadar mutsuz olursanız onlar o kadar zafere ulaşacak o yüzden siz gülün dalgaya vurun onları dikkate almayin

İçinizi dökmüşsünüz tamam ama bundan sonra yapmayın derim siz ne kadar mutsuz olursanız onlar o kadar zafere ulaşacak o yüzden siz gülün dalgaya vurun onları dikkate almayın
Bencede onlara tehdit de ettim bayağı gözlerini korkuttum oh iyi yapmışım eşim de ağzı açık baktı.O sessiz kalırsa ben de ağzına mıçarım böyle dillerim dert görmesin... Ama bundan sonrası için yine laflarını cevap vericem ama deidğinzi gibi daha gülerek dalgaya vurarak...

Ben 30 yaşıma kadar oyleydım
Psikiyatra bıle gıtmıstım
Birisi birsey dese tek kelıme edemem
Aksam olur eve gelır agla agla
Sabaha kadarda keske onu deseydım,keşke bunu deseydım .. senaryo yazar yazar dururdum.

O kısısel gelısım ancak yasadıkca alınıyor bence
Psikiyatr bile o an ıcınden ne gecıyosa soyle dıyordu
Tamamda nasıl yapılır bılmıyorumkı

Yıllar sonra kazık yıye yıye bırde kuşşandıgım antıdepresan beni degıstırdı
Suan dogrucu davut,kımsede hakkını bırakmayan
Benı bırak yanımda x kişisine bile laf atılsa
Cevabını ben verıyorum

Ama ınan bu daha yorucuymus .
Yanı ıcındekını atıp kurtulmuyorsun
Kafan yıne dolu rahat degılsın . Hiç özenme

o nefret hiç geçmiyor sizde gençliğinizi harcamayın uzak durun
Tartışsam da lafta söylesem ömrüm boyunca eşimin ailesinden nefretim bitmeyecek yazık bana ne biçim bir aileye düştüm. Pasif bir adam ıyyk zaten eşime dedim bir daha sorun yaşarsak boşanırım demem direk uygulamaya koyarım kimseyle daha fazla uğraşmamam.

İçinizi dökmüşsünüz tamam ama bundan sonra yapmayın derim siz ne kadar mutsuz olursanız onlar o kadar zafere ulaşacak o yüzden siz gülün dalgaya vurun onları dikkate almayin
Benim gelin olduğum yerde bir daha kaynanalık yapamazsın bir daha yapta neler olucak gör sen dedim... Tehdit ettim bişi yapacağım dan değil he benden ödü patlıyor gerizekalının onlar anca bundan anlar....

Buzdolabın iğrenç.

-Güzellik yarışmasına soksak dolap güzeli olur.] dilersen süslemek amacıyla doldurabilirsin iyice. ]

+Banyo güzel temizlemmeişsin x eltin olsa buraları nasıl temzilerdi.

+Eltim kadir ezildi mi? ]

Y eltin şu yemeği güzel yapıyor sen yapamıyorsun.

[+Dilersen bir daha yemezsin. Ben severek yiyorum ellerime sağlık. ]
(Kendi ile olumlu barışık insan hep kıskanılır.)

- Senin boş boş yatmana izin vermicez iş bulacaksın.

+Evimizin ekonomisi ile ilgili kararları eşimle birlikte alırız kendi ev ekonominizle ilgilenin. ]

- Yemeğe kıyma atmamışsın yiyemedim.
Z eltin iç Anadolu olduğu için kısırı senden güzel yapıyor.

+ Senin de hiç damak zevkin yok kocam bayılıyor. ( ki buna çok sinir olurlar.)

Gibi şeyler derim sanırım ama bu kadını balkondan atma ihtimalim de var Deliha gibi.

Yalnız bu laf sokmak değil bu assagilamak , eleştirmek. Direkt yeter bana onu bunu anlatıp durma ,hey gidi ne becerikli , kültürlü, okumuş kaynanalar var beni konuşturma üzülürsün de.

Bunun bir yolu tabi ki var. Ancak bence cevap vermek degil. Karsinizdaki sizin solediklerine takıldiginizi ya da uzuldugunuzu anlamis malesef. En iyi cevap laf carpmak degil bence. En iyi cevap duymazdan gelmek. Ama duymazdan gelir gibi yapmak degil, gercekten umursamamyi ogrenmek..

Ah ah benim cevaplarım da hep gece yatıp gözlerimi kapadığımda gelir aklıma. "Şunu da deseydim, ah ulan bunu da deseydim" diye. Klasik anksiyete sahibi insanların derdi bu.. Çünkü o anda tutulup kalıyoruz.
Yapacak bişey yok, 50'me yaklaştım hala aynıyım

Benim de vardı elbet,
Her bulduğu fırsatta kendi içlerini soğutmak için bana laf atacak birileri.
Ama zamanla gördüler ki,
Laf söyleme konusunda Cyrano de Bergerac olabilecekken,
Onları ciddiye alıp da cevap bile vermediğimi.
Hele ki onlara birşeyler yetiştirmek için kitap okumak mı?
İstemem! Eksik olsun.

Evet çok Hadsizler hepsi de Allaha havale ediyorum onlar yüzünden mutsuz oldum. Rabbim beni mutsuz edenlere gün yüzü göstermesin... Abisi de ailesi de hakkım helal değil ben dünyaya mutsuz olmaya gelmedim.....

Onlar yüzünden eşimle aram bile hiç düzgün olmadı... Evliliğimiz mutsuz geçti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…