• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

Ben bayılırım bu işlere..
Ooooo ben daha önceden neler neler kazandım böyle..zemuszemus
Çok teşekkürler canım..
Hemen üye olacam..
Hatta yarın linki kardeşime vereyim de o da üye olsun..:lepi:

kızlar birinden msj gelmiş bana diyoki kutu çok yakında gelicek anlaşmalar yeni yapıldı yılbaşına kalmaz demiş :sm_confused:

anammm heyecan yaptım nan!!!Ne gelcek acep...
Başka bişi çıkmasın bu kutudan..
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden​

ben inanmıyorum arkadaşlar üye oldum ama facebookta sayfasında pek kişi yok. elle tutulur bi delir yok, bilgilermi değiştirdim üyeliğimi dondurdum. Umarım siz kötü bişeyle karşılaşmazsınz.

ben inanmıyorum arkadaşlar üye oldum ama facebookta sayfasında pek kişi yok. elle tutulur bi delir yok, bilgilermi değiştirdim üyeliğimi dondurdum. Umarım siz kötü bişeyle karşılaşmazsınz.

love yaff niye oyle dedin bak hemen suratim boylee oldu :umursamaz::delphin:icime kurt dusuo hemen

ay bu arada ben üye oldum ladys boxa. aslında ben kararsızdım. eşime sordum, oda;

bak seda, kargo geldiğinde beni arayıp, ayyyy rıza kutu geldi de şu kadar para istiyorlarmış deme ben karışmam dedi. bende tamam dedim. ha bide çingene gibisin bedava lafını duyunca balıklama dalıyon dedi:utangac::roflol:

ne yapayım yaaa, işin içinde kozmetik olunca akan sular duruyor:)))-tatlicadiarzu-

umarım güzel ve yararlı şeyler gelir. ilk numuneleri alayım annemleride üye yepacağım onlarda bayılır böyle şeylere:)))hihoyyyt

aynen canım, kozmetiğe dünyanın parasını döküyoruz.en azından bedeva ürünlerle yükümüzü hafifletiriz:))

En kötüsü ne olabilirki arkadaşlar bilemiyorum bişi çıkmaz herhalde ya...ikötü düşünmeyelim.Kutulara odaklanın...:))

ya arkadaslar bu kadar panik yapmayın ne olabilir ki en kötü,bir sitenin yaptığı bi kampanya sonuçta o kadar kişi üye oldu bişey olmaz merak etmeyin eroin kacakcılığı yapmıyoruz sonuçta kutular gelirse ne ala gelmezse eyvallah altından bişey çıkcagını sanmıyorum :kahve::1hug:

ay bu arada ben üye oldum ladys boxa. aslında ben kararsızdım. eşime sordum, oda;

bak seda, kargo geldiğinde beni arayıp, ayyyy rıza kutu geldi de şu kadar para istiyorlarmış deme ben karışmam dedi. bende tamam dedim. ha bide çingene gibisin bedava lafını duyunca balıklama dalıyon dedi:utangac::roflol:

ne yapayım yaaa, işin içinde kozmetik olunca akan sular duruyor:)))-tatlicadiarzu-

umarım güzel ve yararlı şeyler gelir. ilk numuneleri alayım annemleride üye yepacağım onlarda bayılır böyle şeylere:)))hihoyyyt

:roflol::roflol:
Ben niye üye olamadım yaaa..linke tıklanmıyoooo..:sinifsinif:

Back