• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

LiL@ canım tesekkur ederım bende üye oldum bakalım insallah gelır her neyse o kutu :D:D

ay yani her şey didikliyorusnuz LİLA bu işi yapmıyor ki duymuş bize de söyledi..kafanıza yatıyorsa üye

olursunuz yatmıyorsa olmazsınız...olay bu kadr..:olmaz:

şaşırıyorum yani..ayrıca kredi kartı numarası vermiyosunuz bişi vermiyosunuz..ücret talep ederlerse

kutuyu istemediğinizi söylersiniz olay biter....

8-) Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar.

DİYE BİR MADDE VAR ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE BU NEDEMEK KIZLAR BİLGİNİZ VAR MI ?

8-) Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar.

DİYE BİR MADDE VAR ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE BU NEDEMEK KIZLAR BİLGİNİZ VAR MI ?

canım bu sorunun yanıtı bir kaç sayfa geride lilacığımız bulup eklemişti. ama aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım
yani yeni hizmetler olduğunda bizde istersek o zaman ücretlendirilecekmiş.
bizim bilgimiz içinde olacak rtabi bu durum. istersek yaniii
sen yinede bir kaç sayfa gerilerdeki alıntıları bir oku derim yanlışta anlatmayım ben:kedi:

ay bende üye olmak istiyorum ama bir kaçgün sonra olurum sanıırm evde olmayacağım kargo gelirse geri gider!!!... ama ilk numuneler geldikten sonra sizin yorumlarınızlamı üye olsam acaba??? ay kafam karıştı. aslında böyle üye olunup numune gönderen çok şirket var vede kimse şikayetçi değil.umarım buda onlardan biridir.
şirket yeni olduğu için biraz tereddüte düştüm:((

o diil de sözleşmedeki maddeleri değiştirme hakkına sahipse herşeyi yazabilir:))

sende üyeliğini dondurursun...bizim oraya bi bilgi verdiğimiz yokki ad soyad yazıosun sadece..tcni

vermiosun bşişi yapmıosun....amma paranoyak çıktınız heee

bende böyle bişey buldum netten eklendimi bilmiyorum

Tekrar merhabalar,

Öncelikle 1500 üye sayısı kutuların gönderimi için belirleyici bir rakamdır. 1500 üye sayısını geçtiğimiz zaman sizleri e-mail yolu ile haberdar edeceğiz ve bizim içinde kutu gönderme süreci başlayacak. Bu sayının daha önce 3000 olduğu doğrudur. Bir takım sebeplerden dolayı bu sayı 1500'e çekilmiş ve o an sistemde bulunan tüm üyeler e-mail yolu ile haberdar edilmiştir.

Kutuların gönderiminin ilk 1500 üyeye göre kurgulandığı doğrudur. Fakat kutuların gönderilme sürecinide göz önüne aldığımızda aradaki geçen zamanda sisteme üye olmuş kullanıcılarada LadysBox kutuları yollanacaktır.

Üye bilgilerinin maddi çıkar amacıyla toplandığını düşünen kullanıcılarımız;
Biz hergün sistemi analiz ediyoruz. Sistemin istatistiklerini çıkartıyoruz. Örnek vermek gerekirse, Üyelik formunu dolduranların üyelik formunu doldurmadan önce kullanım sözleşmesini okuyanlara oranı %10'un altındadır.
"ladysbox.com/terms.php" bu adrestende ulaşabileceğiniz ve bize yasal yaptırımları olan bu sözleşmenin İLK maddesi:
1-)Lady's Box a üye olurken vereceğiniz kişisel bilgiler başka bir amaç için kullanılamaz, diğer kişi ve kurumlara verilemez.(Kargo şirketi hariç)

Sevgili Arkadaşlar Merhaba;

Bu forum hakkında bilgiyi Yazılım Dept. Müdürümüz den öğrendim .

Öncelikle hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim .

Gerçekten sizlerin bu derece ilgili olduğunuzu öğrenmek beni son derecede memnun etti. Hepiniz bize güvenerek, kişisel bilgileriniz ile sistemimize üye oldunuz . Bu bizler için çok sevindirici bir gelişme.

Foruma giriş yapmamın sebebi, forumda geçen sorularınız hakkında sizi bilgilendirebilmek ve aramızdaki iletişimi güçlendirmektir.

İlk olarak site 17 Haziran 2009 da açıldı ve ilk kutu ilk 3000 üyemiz içindi . Fakat bazı sebepler sonucunda 1500 üye sayısına çektik ve bunu tüm üyelerimize mail yolu ile bildirdik. Sitede belirtildiği gibi İLK kutu gönderimi için baz alınan üye sayısıdır . Biz kutu gönderimini sene boyunca, belirli aralıklarla tekrarlamayı hedefliyoruz .

Ücret ile ilgili maddelerse Sözleşmede çok açık şekilde ifade edilmiştir ! Ücret tarifesi ile ilgili maddeler 7. ve 8. maddelerdir .

7-) Lady's Box Üyelik ve Kutu gönderimi hizmetleri için hiçbir ücret talep etmez .

8-) Lady's Box ücret tarifesini değiştirme ve Kullanım Şartları nın 7. Maddesini değiştirme hakkını ve üyelerden, Üyelik ve Kutu gönderiminin devamlılığı için ücret talep etme hakkını elinde tutar .

8. Maddeyi lütfen dikkatle okuyun. Ücret talep hakkını Üyelik ve kutu gönderiminin DEVAMLILIĞI için ücret talep etme hakkını elinde saklı tutar .

Yani eğer bir ücret talep edilirse, bu üyeliğinizin ve kutu gönderiminin devamlılığı ile alakalı bir durumdur . Geçmiş üyelik zaman zarfını ve gönderilmiş kutuları belirleyici bir ücret değildir .

Arkadaşlar, Biz, Lady's Box ı bayanlar için fırsatlarla dolu tek Online Platform olması için çıktık yola ve şuan tam başındayız . İleride Lady's Box' a ekeleyeceğimiz ek hizmetlerle daha verimli, üyelere daha faydalı bir platforma dönüştürmek istiyoruz. Bu bir gelişim sürecidir ve nelerle karşılaşacağımızı tam olarak görememekteyiz . Bu yüzdendir ki ileride ekliyeceğimiz hizmetler, üyelerden bir ücret talep etme durumu ortaya çıkarırsa, Üyeliğin ve Kutu gönderiminin devamlılığı için Ücret Talep Etme hakkını elimizde tutuyoruz.
Ayrıca inanıyorum ki, Lady's Box geliştikçe, güçlendikçe sizler için daha verimli ve daha avantajlı bir konuma gelecektir.

Hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.

Saygılarımı sunar ve hepinize iyi akşamlar dilerim .

Founder
Lady's Box

mail geldi arkadaşlar

Sayın Üyelerimiz,

21 Temmuz 2009 tarihinde 1500 üye sayısına ulaşmış bulunmaktayız.

Kutuda yer alacak markalar ile şuan görüşme halindeyiz ve en kısa zamanda kutu gönderimi başlayacaktır.

Ladys Box kutuları, gönderim tarihindeki Tüm Mevcut Üyelerimize gönderilecektir.

Gösterdiğiniz İlgi için teşekkür ederiz

21 temmuzda 1500 kişiye ulasılmış ve hala paket gönderimi olmamış anladığım kadarıyla CADIARZU

bende 2 gun once uye oldum ya ben siteye baktım uyelik dondurma var yani ilk kutudan sonra baktık ucret istiyolar bizde iptal ederiz uyeliğimizi

kızlar facebookta bunun grubu varmış benim üyeliğim yok orada üyeliği olan varsa bir girsin kontrol etsin bakalım.
belki oradanda bir bilgi ediniriz.

iyide 21 temmuz da 1500 kişi olmuş zaten.... ilk 1500 kişiye gönderilmiyomu bu kutu... bu saatten sonra üye olmanın bi anlamı yokki...

ya benec o 1500 kişi olayını önce yapmışlar bu ikinci numune dağıtımıymış
yani benim anladım buzemuszemus
1500 kişi dolsaydı formu kapatırlardı bence üye sayımız doldu diye
onlar göndermeye başlıcaklarında mail atcaklarmış zaten
ama kutuların içinde ne var onu anlamış değilim şansımıza artıkınzemuszemus

ben facede gruba katıldım anladıgım kadarıyla ilk kutular dagıtılmış.ne geldigini yazmamışlar tam olarak biri parfüm yazmış biride hepsi süper yazmış fazla yorum yapılmamış nedense

kızlar en saglamıı kutusunun geldigini tahmin ettigim bi kıza msj attım zemuszemus dönerse bana yaazarım size

Back