• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

lilacım sayfayı mı yeniledin bulana kadr başaım döndükafamçokkarıştı
hadi kk 1500 'ü bulalımmm
bende iki gün oldu üye olalı
eğer gelmesse 4 gün içinde kutum gelmedi butonunu tıklayın diyor:uhm:

nette gezerken şöyle bir açıklamaya rastladım ve paylaşmak istdim arkadaşlar...
içi rahat etmeyenler için.
hani adres falan alıyorlar acaba güvenilirmi diyen arkadaşlarımız için...
Tekrar merhabalar,

Öncelikle 1500 üye sayısı kutuların gönderimi için belirleyici bir rakamdır. 1500 üye sayısını geçtiğimiz zaman sizleri e-mail yolu ile haberdar edeceğiz ve bizim içinde kutu gönderme süreci başlayacak. Bu sayının daha önce 3000 olduğu doğrudur. Bir takım sebeplerden dolayı bu sayı 1500'e çekilmiş ve o an sistemde bulunan tüm üyeler e-mail yolu ile haberdar edilmiştir.

Kutuların gönderiminin ilk 1500 üyeye göre kurgulandığı doğrudur. Fakat kutuların gönderilme sürecinide göz önüne aldığımızda aradaki geçen zamanda sisteme üye olmuş kullanıcılarada LadysBox kutuları yollanacaktır.

Üye bilgilerinin maddi çıkar amacıyla toplandığını düşünen kullanıcılarımız;
Biz hergün sistemi analiz ediyoruz. Sistemin istatistiklerini çıkartıyoruz. Örnek vermek gerekirse, Üyelik formunu dolduranların üyelik formunu doldurmadan önce kullanım sözleşmesini okuyanlara oranı %10'un altındadır.
adrestende ulaşabileceğiniz ve bize yasal yaptırımları olan bu sözleşmenin İLK maddesi:
1-)Lady's Box a üye olurken vereceğiniz kişisel bilgiler başka bir amaç için kullanılamaz, diğer kişi ve kurumlara verilemez.(Kargo şirketi hariç)

Saygılarımızla.
Ladysbox

bende üye oldum hadi bakalım hayırlısızemuszemus

haberdar ettiğin için çok teşekkürler lila.

bende üye oldum ve aftivasyonumda mailime geldi. hayırlısı bakalım.CADIARZUdelikafadulden

üyelik sözleşmesinde böyle bi madde var bu ne demek ben anlamadım..
8-) Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar

üyelik sözleşmesinde böyle bi madde var bu ne demek ben anlamadım..
8-) Lady's Box, üyelerini önceden bildirme kaydı ile Üyelere Tanıtım Kutusu gönderim hizmeti dışında, sistemine ekleyeceği ek hizmetler karşılığında, üyelerden ücret talep etme hakkını elinde tutar
nası yani :1shok:
sanırsam numuneler dışında herhengi ürün istenirse onlara alcaklar gibime geldifisfisfis

birde söyle birşey buldum bu konuda hemen kopyalıyorum kızlar...

Sevgili Arkadaşlar Merhaba;

Bu forum hakkında bilgiyi Yazılım Dept. Müdürümüz den öğrendim .

Öncelikle hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim .

Gerçekten sizlerin bu derece ilgili olduğunuzu öğrenmek beni son derecede memnun etti. Hepiniz bize güvenerek, kişisel bilgileriniz ile sistemimize üye oldunuz . Bu bizler için çok sevindirici bir gelişme.

Foruma giriş yapmamın sebebi, forumda geçen sorularınız hakkında sizi bilgilendirebilmek ve aramızdaki iletişimi güçlendirmektir.

İlk olarak site 17 Haziran 2009 da açıldı ve ilk kutu ilk 3000 üyemiz içindi . Fakat bazı sebepler sonucunda 1500 üye sayısına çektik ve bunu tüm üyelerimize mail yolu ile bildirdik. Sitede belirtildiği gibi İLK kutu gönderimi için baz alınan üye sayısıdır . Biz kutu gönderimini sene boyunca, belirli aralıklarla tekrarlamayı hedefliyoruz .

Ücret ile ilgili maddelerse Sözleşmede çok açık şekilde ifade edilmiştir ! Ücret tarifesi ile ilgili maddeler 7. ve 8. maddelerdir .

7-) Lady's box Üyelik ve Kutu gönderimi hizmetleri için hiçbir ücret talep etmez .

8-) Lady's box ücret tarifesini değiştirme ve Kullanım Şartları nın 7. Maddesini değiştirme hakkını ve üyelerden, Üyelik ve Kutu gönderiminin devamlılığı için ücret talep etme hakkını elinde tutar .

8. Maddeyi lütfen dikkatle okuyun. Ücret talep hakkını Üyelik ve kutu gönderiminin DEVAMLILIĞI için ücret talep etme hakkını elinde saklı tutar .

Yani eğer bir ücret talep edilirse, bu üyeliğinizin ve kutu gönderiminin devamlılığı ile alakalı bir durumdur . Geçmiş üyelik zaman zarfını ve gönderilmiş kutuları belirleyici bir ücret değildir .

Arkadaşlar, Biz, Lady's box ı bayanlar için fırsatlarla dolu tek Online Platform olması için çıktık yola ve şuan tam başındayız . İleride Lady's box' a ekeleyeceğimiz ek hizmetlerle daha verimli, üyelere daha faydalı bir platforma dönüştürmek istiyoruz. Bu bir gelişim sürecidir ve nelerle karşılaşacağımızı tam olarak görememekteyiz . Bu yüzdendir ki ileride ekliyeceğimiz hizmetler, üyelerden bir ücret talep etme durumu ortaya çıkarırsa, Üyeliğin ve Kutu gönderiminin devamlılığı için Ücret Talep Etme hakkını elimizde tutuyoruz.
Ayrıca inanıyorum ki, Lady's box geliştikçe, güçlendikçe sizler için daha verimli ve daha avantajlı bir konuma gelecektir.

Hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.

Saygılarımı sunar ve hepinize iyi akşamlar dilerim .

Founder
Lady's box

birtane daha boldum onuda hemen kopyalıyorum....
Sevgili Arkadaşlar Tekrar Merhaba;

Ücret konusunda son bir defa açıklama yapmak istiyoruz .

Kutu gönderimi için hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz . Kapıdan ücret alma gibi bir durumda söz konusu değil, zaten kutu göndrimini Aras Cargo aracılığı ile yapıyoruz ve kargo ücretinide biz karşılıyoruz .

Daha öncede belirttiğimiz gibi, ileride eklemeyi düşündüğümüz ek hizmeter dolasyısıyla, bir ücret talep edilmesi durumu oluşursa, ücret talep etme hakkını elimizde bulunduruyoruz . Bu ödemede online ve üyelerin bilgisi dahilinde olacak bir konu ve şuan gündemimizde olan bir durum değil. Ayrıca ücretli olması durumu ek bir hizmet olduğu zaman ortaya çıkabilecek bir durum dahilinde gerçekleşecektir.

Özetlemek gerekirse, ek hizmet oluşması durumunda, ek hizmetten sadece ıSTEYEN ÜYELER yararlanacak, kutu gönderimi ise , tanıtım hizmeti dışına çıkacağı durumlarda ücretli olacak ve yine sadece ısteyen Üyeler yararlanacaktır .

Yani tanıtım amaçlı gönderilem tüm kutular ÜCRETSıZ olarak gönderileceltir.

Saygılarımızla

Lady's Box

arkadaşlar ben 2 ağustostan beri üyeyim siteye, henüz kutu gönderimi olmadı çünkü 1500 üye olmamıştı. Fakat kk sayesinde üye sayısı arttığı için yakında 1500 üye tamamlanır diye umuyorum=) zaten kutu gönderimi yaptıkları zaman mail atıyorlarmış 4 güne kadar elinde oluyormuş.

ayyy ne bilim kim kime bedava bişey yapıyoo.. iyice şüpheci oldum ben:)) lila canım bu gönderdiğn yazıları nerden buldun bende baktım ama göremedim...

yani numuneler ücretsiz gelecek ondan sonrakiler paraylamı
veyada ilkler ücretsiz ama daha sonra isterlerse hepsinin parasını alacaklarmı
ayyy başım döndü gece gece bir anlayan varsa açıklasın yakafamçokkarıştı

Back