• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

yok canım benim birsey kaybetmek değil problem ama suana kadar ilk grupdan olupda ürünlere yorum yapan dahi olmamış.oyuzden boyle düşündüm...

kızlar ben üye olurken yanlış adres vermişim.
tekrar üye oldum ama bana mail geldi . iki kez üye olamazsınız üyeliğiniz silinmiştir diye:(
ne yapsamki yenidenmi üye olmayı denesem kiiii

Burada yazılanları okuyana kadar rahattım ama öle yorumlar var kı ınsanı işkillendırıyor...
Ilerıde ek hızmet olursa ucret talep edebılırız dıyor ama suan böyle bır proje ya da uygulamanın gundemde olmadıgını söyluyorlar... Gönderılecek kutularda tamamen ucretsız dıyor... Ucret alırlarsa gerı gönderıp uyelıgınızı dondurursunuz ya da ıptal...

Kutunuz adresiniza ulaştıktan sonra anket sayfanız aktif hale gelecektir. Kutu gönderimi şuan için henüz başlamamıştır
bana bu msjı atmışlar
ama ben sormadım ki kafamçokkarıştı

arkadaşlar ben bu siteye üye olalı 1 ayı geçti.su anda kutuların içine koyacakları ürünler için firmalarla görüşmeleri devam ediyormuş.bu sebeble biraz zaman istemişlerdi.yani şu anda kutu gönderimi yok

herşeyi yazmıştım daha bunu yollamışlar ne yazayım ben bunlara yaaa..
Sayın Üyemiz,
Yardımcı olmamızı istediğiniz konuları bize iletirseniz size geri dönüş yapılacaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com

herşeyi yazmıştım daha bunu yollamışlar ne yazayım ben bunlara yaaa..
Sayın Üyemiz,
Yardımcı olmamızı istediğiniz konuları bize iletirseniz size geri dönüş yapılacaktır.
Saygılarımızla
Ladysbox.com

Herşeyi yazdın cevap olarak bunumu gönderdiler?
Oruçtandır.. :dance:

ay bilmiom walla tekrar yazıp yolladım.Ne zaman başlıycak kutu gönderimi,daha ulaşılmadımı o sayıya,içeriği ne olacak fln die..

Back