• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ladys Box'tan bedava numune paketi.

kızlar üye oldum bende:) ama anlamadığım şey bunların ürünler ne ve nerden ulaşacağız, diyelimki numuneyi beğendik eee.. anlamadım ama neyse hayırlısı:) bide üye sayısı yazıyormu gördünüzmü ben onuda göremedim normalde bir yerlerde yazmaları lazım..

üye oldum..Bunlar üyeleri denek olarak kullanacaklar..örn.deterjan, ped.şampuan gibi..
ınşallah uluslararası bir şebekenin kadın kurbanları olammışızdırmafoldumben..tüm bilgiler
ellerinde...mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım ne sattıkları belli değil şansımıza artık kutuyu açıcaz görcez..ama büyük ihtimalle kendileri yeni bi parfüm kozmetik vs ürünleri satacaklar

üye oldum..Bunlar üyeleri denek olarak kullanacaklar..örn.deterjan, ped.şampuan gibi..
İnşallah uluslararası bir şebekenin kadın kurbanları olammışızdırmafoldumben..tüm bilgiler
ellerinde...mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
yok canım ya sanmam:dilcikar:

Ya o zaman birimiz mail atsın bu adamlara kimsiniz kardeşim necisiniz açıklayın gönderin yada kutularımızı hemen yoksa şikayet edeceğiz die???

arkadaşlar sadece facedeki gruplardan birinde 328 kişi var..bunlar kutu göndermezse cevap hazır 1500 e ulaşamadık :)

valla bende dusundum dondurmak ama bisey cikmaz diyo kizlar..baska yerlere uye olupta basina bisey gelen hic olmamis numune disinda ek isteyen olursa onlardan para alma haklari varmis sadece

ee şmidi ben başka bir stede okudum 1500 kişiye ullaşmışlar yazıodu
hatta o sitenin yoneticilerinde birisi
bakaklım bence bir halt çıkmaz bu işten..

Back