lmaz:hic kafama yatmadı
valla ben gördüm paylaşmak istedim.
kafanıza yatar yatmaz onu siz bilirsiniz.
sonuçta kimsenin kafasına silah dayayarak üye olun demiyoruz.
paşa gönlünüz bilir.:dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lmaz:hic kafama yatmadı
ayyy ne bilim kim kime bedava bişey yapıyoo.. iyice şüpheci oldum ben:)) lila canım bu gönderdiğn yazıları nerden buldun bende baktım ama göremedim...
Sevgili Arkadaşlar Tekrar Merhaba;
Ücret konusunda son bir defa açıklama yapmak istiyoruz .
Kutu gönderimi için hiçbir şekilde ücret talep etmiyoruz . Kapıdan ücret alma gibi bir durumda söz konusu değil, zaten kutu göndrimini Aras Cargo aracılığı ile yapıyoruz ve kargo ücretinide biz karşılıyoruz .
Daha öncede belirttiğimiz gibi, ileride eklemeyi düşündüğümüz ek hizmeter dolasyısıyla, bir ücret talep edilmesi durumu oluşursa, ücret talep etme hakkını elimizde bulunduruyoruz . Bu ödemede online ve üyelerin bilgisi dahilinde olacak bir konu ve şuan gündemimizde olan bir durum değil. Ayrıca ücretli olması durumu ek bir hizmet olduğu zaman ortaya çıkabilecek bir durum dahilinde gerçekleşecektir.
Özetlemek gerekirse, ek hizmet oluşması durumunda, ek hizmetten sadece ıSTEYEN ÜYELER yararlanacak, kutu gönderimi ise , tanıtım hizmeti dışına çıkacağı durumlarda ücretli olacak ve yine sadece ısteyen Üyeler yararlanacaktır .
Yani tanıtım amaçlı gönderilem tüm kutular ÜCRETSıZ olarak gönderileceltir.
Saygılarımızla
Lady's Box
tadli şimdi baktımda yok sanırım yaaa
bulunduğunuz ili seçin fiyor sadece Türkiye geneli mevcut ne yazık ki :çok üzgünüm:
tanıdıkların falan yokmu buralarda kardeşin ablan falan onlar yararlanabilirler en azından.
ben ablamıda kendim üye yaptım ona sadece kargo gelecek haberin olsun dedim.
çok sevindi a.s.