- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
tatlım sen anlamamışsın durumu galiba simdi sana ne yazsam tartışma çıkacak yazıp yazıp sildim bir sürü. zara öyle senin göğsünu kabarta kabarta bütün dolabım zara diyerek zenginlik algısı yaratacağın bir marka degil orta segmente hitap ediyor. Şu olayı lcw de yapsa tepkim aynı olacaktı. senin oonline geldiğinde haber ver dediği şey ne biliyor musun, hani stokta olmayinca stokta yok yazıyor da, sen sepete atamıyorsun heh işte o durumlarda online gelince haber ver diyorsun. bende gelince haber ver ibaresi aktif değildi. neden? çünkü ürün stokta var görünüyordu sepete de attım, bir guzel parasını da ödedim peşin peşin. Ama neyse sal gitsin sen gerçekten çok takma bu konuyu başka konularla ilgilen öptüm seni.maaaalesef ki maalesef kiyafet dolabimin yuzde 80i zara’dan, asiri seviyorum. maalesef diyorum cunku alisverisin ucunu kaciriyorum. herneyse; tekrarliyorum; websitesinde sabah olmaz, aksamina eklenmis olur. bundan yuzde yuz eminim. hatta urunde bedenin bitmis oldugunda online ‘geldiginde haber ver’ diye bi olay bile var, mail ile ‘aradiginiz beklediginiz urun geldi!’ mesaji geliyor. yani tekrarliyorum, abarttiniz, salin gitsin aman yaaa.