Laboquik kaset test silik

monaliza1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
99
22
34
Kızlar selam yumurtlamamı tam bilmiyorum uygulama 9 Aralık gösteriyordu o süre de yoğun sol kasık ağrım oldu ve akıntım arttı. O günleri değerlendirdim. 3 gün önce meme ucu elektriklenmesi oldu bir kere.
Çok nadir de olsa ara ara sızlama var. Dün iş yaparken belim çok ağrıdı biraz yordum sanırım kendimi.
Dün kaset test yaptım laboquik marka. İlk yaptığım da çok çok hafif bir silik çizgi gördüm. Dikkatli bakınca görülebilen cinsten.

1 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Daha önce başka markalarda yalancı pozitifler çıkmıştı ama bu testin kuruma çizgisi çıkarmadığını okudum burda.
Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum kızlar sizce var mı?
Görseller bir buçuk saat sonra çekildi.

Eklentiler

• IMG_9414.jpeg
    IMG_9414.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_9412.jpeg
    IMG_9412.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_9416.jpeg
    IMG_9416.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_9420.jpeg
    IMG_9420.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar selam yumurtlamamı tam bilmiyorum uygulama 9 Aralık gösteriyordu o süre de yoğun sol kasık ağrım oldu ve akıntım arttı. O günleri değerlendirdim. 3 gün önce meme ucu elektriklenmesi oldu bir kere.
Çok nadir de olsa ara ara sızlama var. Dün iş yaparken belim çok ağrıdı biraz yordum sanırım kendimi.
Dün kaset test yaptım laboquik marka. İlk yaptığım da çok çok hafif bir silik çizgi gördüm. Dikkatli bakınca görülebilen cinsten.

1 saat sonra kuruma çizgisi çıkardı. Daha önce başka markalarda yalancı pozitifler çıkmıştı ama bu testin kuruma çizgisi çıkarmadığını okudum burda.
Sizlerin fikirlerini de almak istiyorum kızlar sizce var mı?
Görseller bir buçuk saat sonra çekildi.
Çizgi gibi durmuyor yamuk çünkü

Bilemiyorum ama 1.5 saat sonra oluştu diyorsunuz kuruma cizgisine benzemiyor pek. Dikkate almayın bence testi tekrarlayabilirsiniz sonradan
Bunu da şimdi çektim. Biraz heveslenmiştim ama neyse bir kaç gün sonra tekrarlayayım o halde

Eklentiler

• IMG_9432.jpeg
    IMG_9432.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 61
Adet gecti mi ? Adete yakin yada gecince daha da beliriyo canim ins vardir
Yok canım adete 2 gün kaldı dün yaptım kaset test ama aşırı silik çizgi görüyordum bata 3 varken yaptım kuruduktan sonra da böyle oldu.
Ben bu çizgiyi görüyordum zaten ama çok çok silik şekilde kuruduktan sonra daha da netleşmiş.
Ama bata 3 varken çok çok silik olması normal mi?

Eklentiler

• IMG_9510.jpeg
    IMG_9510.jpeg
    18,1 KB · Görüntüleme: 31
Bir de bata 4 kala akşam erken gebelik testi yaptım onda da böyle çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_9478.jpeg
    IMG_9478.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9480.jpeg
    IMG_9480.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 19