- 9 Nisan 2025
- 33
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Wintergirl
-
Bence pozitif erken gebelik dene istersen bideBelirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Regle 4 gün öncesinde erken gebelik yaptım negatifti
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Reglim yarın başlaması gerekiyor fakat hiç kasık ağrım yok normalde ağrıdan direkt anlardım regl olcam diye bu normal mi sizceLaboquick kolay kolay yanılmaz canım kan ver bence
Vallahi 4 gün önce erken gebelikte negatif cıkmıstı. Su an cok saskınım eğer dediğiniz gibiysePozitif bencede
Kişiden kişiye değişir canım kimi hamileyken regl olacakmıs gibi ağrı cekiyor kimi hiç çekmiyorReglim yarın başlaması gerekiyor fakat hiç kasık ağrım yok normalde ağrıdan direkt anlardım regl olcam diye bu normal mi sizce
O kadar haklısın ki geri dönüşün için çok teşekkürlerLaboquick kolay kolay yanılmaz canım kan ver bence
Kişiden kişiye değişir canım kimi hamileyken regl olacakmıs gibi ağrı cekiyor kimi hiç çekmiyor
Ben reglden 4 gün önce yaptım. Negatif çıktı. Yanıltma durumunu hiç bilmiyorum amaKızlar merhaba prodoctor test kullanan var mı, hiç yanılttığı oldu mu
Ne yazık ki oldu bende yalancı pozitif çıkardı 2 kere.Kızlar merhaba prodoctor test kullanan var mı, hiç yanılttığı oldu mu
Bence pozitif benim de hiç belirtim yoktu laboquick yanılmaz kolay kolayReglim yarın başlaması gerekiyor fakat hiç kasık ağrım yok normalde ağrıdan direkt anlardım regl olcam diye bu normal mi sizce
Siz ne zaman kan verdiniz pekiBence pozitif benim de hiç belirtim yoktu laboquick yanılmaz kolay kolay
Laboquick in yanılttığını pek görmedim. Hamilelik olma durumu yüksek. Erken gebelik testlerine çok takılmayın hep bir yalancı çıkma durumu oluyor. Kan verirseniz çıkacaktır şu an eğer varsa inşallah güzel haberler alırsınızBelirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Geçmiş olsunNe yazık ki oldu bende yalancı pozitif çıkardı 2 kere.
Çok çok teşekkür ederim inşallahLaboquick in yanılttığını pek görmedim. Hamilelik olma durumu yüksek. Erken gebelik testlerine çok takılmayın hep bir yalancı çıkma durumu oluyor. Kan verirseniz çıkacaktır şu an eğer varsa inşallah güzel haberler alırsınız
Tek güvendıgım test aynı markadan tekrar yap bu test pek yanılmazBelirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Yarın tekrar yapayım o zaman, teşekkür ederimTek güvendıgım test aynı markadan tekrar yap bu test pek yanılmaz
Eger elınde varsa suan tekrarla derim cıkarsa hemen kan ver ben bekleyemezdım ya bende bu markayla ogrendım cok sukur yanıltmadı bence sende tekrarla imkanın varsa eşinle beraber kan vermeye gıdın olmazsa acilden rahatszım ama hamılıktende şüphe ediyorum diyerekden de verebılırsın haberını beklıyor olacagım ınsallah vardırYarın tekrar yapayım o zaman, teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?