- 9 Nisan 2025
- 33
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Wintergirl
-
Daha bugün yeni almıstım elimde üç tane daha var. Yarın bir tekrarlayayım ben en iyisi ne olur ne olmazEger elınde varsa suan tekrarla derim cıkarsa hemen kan ver ben bekleyemezdım ya bende bu markayla ogrendım cok sukur yanıltmadı bence sende tekrarla imkanın varsa eşinle beraber kan vermeye gıdın olmazsa acilden rahatszım ama hamılıktende şüphe ediyorum diyerekden de verebılırsın haberını beklıyor olacagım ınsallah vardır
Yarına bende beklıyorum heycan yaptım vallahıDaha bugün yeni almıstım elimde üç tane daha var. Yarın bir tekrarlayayım ben en iyisi ne olur ne olmazallah isteyen herkese nasip etsin bana da hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Geri döneceğim mutlaka
Benim de testim böyle silikti (surelab ile öğrendim laboquick ile aynı firma üretiyor). 1 hafta kala kasık ağrısı başlamıştı çok hafif şekilde.Belirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Regle 4 gün öncesinde erken gebelik yaptım negatifti
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Bence yarın verebilirsiniz. Evet sağlık ocağından verebiliyorsunuz hcg baktırmak istiyorum demeniz yeterli oluyor. İnşallah güzel haberler alırsınızÇok çok teşekkür ederim inşallahsizce hemen gideyim mi kan testine yoksa reglin iyice gecikmesini mi bekliyim. Aile hekimine gitmem yeterli dimi? Cok fazla bilmiyorum
Ah çok teşekkür ederim inşallahBence yarın verebilirsiniz. Evet sağlık ocağından verebiliyorsunuz hcg baktırmak istiyorum demeniz yeterli oluyor. İnşallah güzel haberler alırsınız
3 gün gecikmeyle ama o sabah yapmıştım test ilk kez. Pozitif görünce koştum kan vermeyeSiz ne zaman kan verdiniz peki
En guvenılır test dıye bılırım varsa vardır yoksa yoktur o kadar net bı test kuruma cızgısı dahı cıkartmazBelirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Bunu yeni aldım. Tamamen öylesine denedim. Böyle çıktı. Sizce negatif mi bu pozitif mi?
Ah inşallah öyledirEn guvenılır test dıye bılırım varsa vardır yoksa yoktur o kadar net bı test kuruma cızgısı dahı cıkartmaz
Ben normalde kasık ağrısından kıvranırım hatta derim iki saat regl olcam kesin sonra olurum. Kasık ağrım hiç olmadı bu sefer ama bu testi yaptıgımdan beri sanırım heyecandan ya da psikolojik kasıklarıma ağrı girmeye başkadıBenim de testim böyle silikti (surelab ile öğrendim laboquick ile aynı firma üretiyor). 1 hafta kala kasık ağrısı başlamıştı çok hafif şekilde.
Laboquick in hassaslıgı erken gebelik testlerine göre daha iyi diye biliyorumVallahi 4 gün önce erken gebelikte negatif cıkmıstı. Su an cok saskınım eğer dediğiniz gibiyse
Ah hadi inşallahLaboquick in hassaslıgı erken gebelik testlerine göre daha iyi diye biliyorumvar bence de
Test tekrarı yapmadınızmıAh inşallah öyledir
Bir günde üst üste yapmıyim dedim yarın yapacagımTest tekrarı yapmadınızmı
Merhaba testiniz pozitif gibi duruyor ben de gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim :) Tekrarladınız mı son durum nedir inşallah vardırrBir günde üst üste yapmıyim dedim yarın yapacagım
Merhaba bugün bir saat önce yine yaptım ilk idrarım değildi ama yine dünkü gibi çıktı. Bugün gitmeyi düşünüyordum kan vermeye fakat misafirim gelecek o yüzden yarın gideceğim inşallahMerhaba testiniz pozitif gibi duruyor ben de gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim :) Tekrarladınız mı son durum nedir inşallah vardırr
Gönlünüzce olsun inşallahMerhaba bugün bir saat önce yine yaptım ilk idrarım değildi ama yine dünkü gibi çıktı. Bugün gitmeyi düşünüyordum kan vermeye fakat misafirim gelecek o yüzden yarın gideceğim inşallah
Gebelik var görünüyor ne yaptınız testi tekrarladınız mı bugünBelirtilerimde kasık ağrısı normalden az. Normalde regl öncesi çok yoğun kasıklarım ağrımaya başlar. Arada mide bulanması ama midem çok hassas olmasına bağlıyorum. Onun dısında arada baş dönmesi var. Başka hiçbir belirti yok.
Reglime 1 gün kaldı
Çizgiyi görüyorum 2 gün sonra tekrar yap yine çıkarsa kan ver benceKızlar merhaba prodoctor test kullanan var mı, hiç yanılttığı oldu mu
Evet yine aynı şekilde cıktı yarın kan vereceğim cuma oldugu için pzt belli olur artıkGebelik var görünüyor ne yaptınız testi tekrarladınız mı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?