- Konu Sahibi Arastirmacilik
Hamile misin ayyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misin ayyy
Ay çok sevindim rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıkla büyütsün onu inşallah
Hadi sağlıkla gelsin
Belirtileriniz nelerdiÖzele gittim ben o yüzden muhtemelen. Sağlık sigortam karşılıyor testi
Verdim sağlık ocağında ama hala çıkmadı sonucVerdiniz mi kan![]()
Şiddetli regl olacağımı hissettim ve o nedenle kesin olmadı ya diyordum. Göğüslerim çok şişti yumurtalıklarım baya şiddetli ağrıdı hatta sıcak su torbası koydum dayanamayıp. Benim mevsim geçişlerinde reglm çok sancılı olur. Havalara yordum hatta ağrılı olmasını. Bulantı falan olmadı. Tansiyonum 9-5 oldu bi kere ama denk gelmiş de olabilir belirti midir bilmemBelirtileriniz nelerdi
1 hafta bekle en az canım. 1500lerde bile goremeyebiliyolar keseyi. Artısı 2 günde bir takip edebilirsin veya hiç stres yapma 1 hafta sonra tekrar kan verKızlar doktora şimdi gitsek kese vs görebilir miyiz acaba yoksa biraz daha beklemeliymiyimm
Benim sinüslerim doldu başım ağrıyor gözüm kanlandı bunlar belirti mi acaba chatgpt olabilir diyorKızlar doktora şimdi gitsek kese vs görebilir miyiz acaba yoksa biraz daha beklemeliymiyimm
Merhaba ben en son 28 Mart’ta aletim bitti ve ben bu sefer erken erken Hissediyorum çünkü akıntım oldu uzayan şeffaf akıntı ve o günlerin hepsini değerlendirdim 2.03 gün önce inanılmaz derecede sol tarafımda sol kasım sol bacağım ve belimde şiddetli ağrı oldu hatta duramadım yani sıcak su torbası yaptım ben de ve o da geçirmedi parol içtim yani sizce döllenme mi oldu yoksa yumurtam yeni mi çatladı yani ben de bu ikinci denemem çok hakim değilim merak ediyorum ve adetime 12 gün kaldı test vs yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bu sefer insanın psikolojisi bozuluyor ve stres oluyor adetim Gecikirse yapmayı düşünüyorumŞiddetli regl olacağımı hissettim ve o nedenle kesin olmadı ya diyordum. Göğüslerim çok şişti yumurtalıklarım baya şiddetli ağrıdı hatta sıcak su torbası koydum dayanamayıp. Benim mevsim geçişlerinde reglm çok sancılı olur. Havalara yordum hatta ağrılı olmasını. Bulantı falan olmadı. Tansiyonum 9-5 oldu bi kere ama denk gelmiş de olabilir belirti midir bilmem
bende böyle belirtiler olmadı ama herkesin farklı bilemiyorum ki. Bu arada bizim de 2.denemeydi. Ovülasyon testiyle denedik bir de bir duruş pozisyonu var belki bilirsiniz malum iş sonrası hemen anında hızlıca sırt üstü yatar pozisyonda elleri yana koyup popoyu kaldırın 2 dk diyolar onu denedim ben 2.deMerhaba ben en son 28 Mart’ta aletim bitti ve ben bu sefer erken erken Hissediyorum çünkü akıntım oldu uzayan şeffaf akıntı ve o günlerin hepsini değerlendirdim 2.03 gün önce inanılmaz derecede sol tarafımda sol kasım sol bacağım ve belimde şiddetli ağrı oldu hatta duramadım yani sıcak su torbası yaptım ben de ve o da geçirmedi parol içtim yani sizce döllenme mi oldu yoksa yumurtam yeni mi çatladı yani ben de bu ikinci denemem çok hakim değilim merak ediyorum ve adetime 12 gün kaldı test vs yapmadım yapmayı da düşünmüyorum bu sefer insanın psikolojisi bozuluyor ve stres oluyor adetim Gecikirse yapmayı düşünüyorum
bende böyle belirtiler olmadı ama herkesin farklı bilemiyorum ki. Bu arada bizim de 2.denemeydi. Ovülasyon testiyle denedik bir de bir duruş pozisyonu var belki bilirsiniz malum iş sonrası hemen anında hızlıca sırt üstü yatar pozisyonda elleri yana koyup popoyu kaldırın 2 dk diyolar onu denedim ben 2.de
Bennde denedim ben ama test felan kullanmadım akıntım geldi o şekilde degerlendirdimbende böyle belirtiler olmadı ama herkesin farklı bilemiyorum ki. Bu arada bizim de 2.denemeydi. Ovülasyon testiyle denedik bir de bir duruş pozisyonu var belki bilirsiniz malum iş sonrası hemen anında hızlıca sırt üstü yatar pozisyonda elleri yana koyup popoyu kaldırın 2 dk diyolar onu denedim ben 2.de
Ay 3600 çıkmış benim beta ben yanlış tarihteki betaya bakmışımAaaa cok tebrik ederimm![]()
Aa nasıl yani daha önce belli olmuş ama fark etmemiş misinAy 3600 çıkmış benim beta ben yanlış tarihteki betaya bakmışım![]()