- 5 Şubat 2015
- 77
- 53
- 288
- 31
Galiba dayanamamLaboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor güvenilir test predictor da öyle bence hamilelik var dayanırım derseniz bir kaç gün sonra kan verin. Şu an verseniz çıkar ama düşüktür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba dayanamamLaboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor güvenilir test predictor da öyle bence hamilelik var dayanırım derseniz bir kaç gün sonra kan verin. Şu an verseniz çıkar ama düşüktür
Baktim canım pozitif o daCanim predictor early ile tekrarladim goruntusunu ekledim bi baksana ona da
Baktim canım pozitif o da
Cıkar canım bence hemen git kan ver buzede kan sonuvunu haberdar et mujdeni bekkiyoruzinanamiyorum ya kac aydir deniyoruz kanda kesin cikar mi
Bence de var canım gayet belli. İkisi de güvenilir bi test. Hemen kana koşmak istemiyorsan adete kadar sabahları yap her sabah bi tık daha koyulaşma olucaktırCanim predictor early ile tekrarladim goruntusunu ekledim bi baksana ona da
Gördüm iyi marka hayırlısı olsunKizlar predictor early ile tekrarladim testi 3 dkda bu cikti daha silik ama görebiliyor musunuz
Mantikli geldi canim bu dedigin gidip kaset testi aliyim son testleri yapmistimBence de var canım gayet belli. İkisi de güvenilir bi test. Hemen kana koşmak istemiyorsan adete kadar sabahları yap her sabah bi tık daha koyulaşma olucaktırzaten 3günün kalmış
![]()
Kan tahlili nerde verilmeli peki canim saglik ocaginda hemen aliyorlar mi yoksa acile mi gitmek lazim ilk deneyimim hic bilgim yokCıkar canım bence hemen git kan ver buzede kan sonuvunu haberdar et mujdeni bekkiyoruz
Bizim.burda saglik ocaginda 11 den sonra kan almiyorlar baska yerde nasil bilmiyorum ama acile gidip dişim ağriyo antibiyotik yutmam lazim.ama gebeliktem suphelniyorum beta hcgme baktirmak istiyorum dersen oyle olurlar diger turlu normal olarak almiyorlar artik acilde benimde bat 19 njsan 9 gun varken yaptim negatif cikti yarin sabah yine yapicamKan tahlili nerde verilmeli peki canim saglik ocaginda hemen aliyorlar mi yoksa acile mi gitmek lazim ilk deneyimim hic bilgim yok![]()
Zaten önce kana sonra idrara geçiyor gitseniz çıkar inşallah güzel haberler alırsınızGaliba dayanamambugün esim gelince bi kan vermeye gitsem mi diye düşünüyorum
Aklında soru işareti kalmasın istiyorsan ver gitsin. Özellerde çok pahalı olmuyor maddi imkanını bilmiyorum ama 1saatte de çıkıyor sonuçlar. Hem beklememiş oluyorsun. Bizim burda 450₺. Sağlık ocağı almıyor şuan zaten. Devlette de biraz dil dökmen gerekiyor o da insaflı doktora denk gelirsenMantikli geldi canim bu dedigin gidip kaset testi aliyim son testleri yapmistim![]()
Bende aynı markadan yaptım bat yarın ve aynı sizin gibi çıkarıyor beklemedeyim inşallah hamileyizdirKızlar merhaba,
bat 17 nisan bugün laboquick marka kaset test yaptım ilk bir dk falan bekledim bir şey çıkmadı, ben de testi öylece bırakıp işe daldım. Bi yarım saat sonra falan tuvalete gittiğimde silik bir çizgi ile karşılaştım.
sizce gebe olabilir miyim![]()
Evet hamilesiniz. Bende de aynen boyleydi. Bat gununden erken yaptiginiz icin silik cıkıyor. Tebrik ederimKizlar predictor early ile tekrarladim testi 3 dkda bu cikti daha silik ama görebiliyor musunuz
3 dakikada böyle çıktıysa hamilesiniz demektir. Tebrik ederim :)Kizlar predictor early ile tekrarladim testi 3 dkda bu cikti daha silik ama görebiliyor musunuz
Bi ozel hastane var yakinda ona gidip verelim aksam o zaman yaAklında soru işareti kalmasın istiyorsan ver gitsin. Özellerde çok pahalı olmuyor maddi imkanını bilmiyorum ama 1saatte de çıkıyor sonuçlar. Hem beklememiş oluyorsun. Bizim burda 450₺. Sağlık ocağı almıyor şuan zaten. Devlette de biraz dil dökmen gerekiyor o da insaflı doktora denk gelirsen
Er sizde de var gibi hamilelik inşallah güzel haberler alırsınız yaBugün yaptığım test aynı marka silik çıktı
Cok tesekkur ederim umarim hepimiz icin iyi olur her seyEvet hamilesiniz. Bende de aynen boyleydi. Bat gununden erken yaptiginiz icin silik cıkıyor. Tebrik ederim![]()
Cok tesekkur ederimm3 dakikada böyle çıktıysa hamilesiniz demektir. Tebrik ederim :)