- 29 Kasım 2023
- 693
- 332
- 23
Çok teşekkür ederimEr sizde de var gibi hamilelik inşallah güzel haberler alırsınız ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimEr sizde de var gibi hamilelik inşallah güzel haberler alırsınız ya
Canim bende varsa sende de vardir ya baksana ayni gozukuyorBenim varmıdır arkadaşlar sizce testime bakar mısın bat yarın ve ilk 3 dakika içinde böyle oldu
Laboquick baya güvenilir bir test. Hiç sanmıyorum valla şu an kan verseniz çıkar ama erken olduğu için düşük olur o yüzden biraz daha bekleyin bence. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzÇok teşekkür ederiminşallah vardır evde sadece Laboquick marka testler vardı başka marka yapamadım ama hepsi böyle çıkarıyor inşallah yanıltmaz beni
İnşallahLaboquick baya güvenilir bir test. Hiç sanmıyorum valla şu an kan verseniz çıkar ama erken olduğu için düşük olur o yüzden biraz daha bekleyin bence. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz![]()
Canım başka test yok ben bu markadan 10 tane aldım 4 tanesini yaptım 2 gündür hepsi aynı çıkardı, inşallah bozuk değildir bakalım bekliyorum yarın benim bat tarihim bakıcam eğer koyulaşırsa yarın sabah ki idrarda akşamına hastaneye gideceğimCanim bende varsa sende de vardir ya baksana ayni gozukuyorbaska marka deneme sansin var mi
Başka marka olsa ihtimal veririm yalancı diye ama bu 4 te 4 se net vardır bence. Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallahtam anlamıyla sevinemiyorum belki hatalıdır bozuktur testler diye. 10 tane almıştım 2 gündür 4 tanesini yaptım hepsi aynı çıkarıyor bakalım inşallah vardır çok teşekkür ederim sağolun
![]()
Başka marka olsa ihtimal veririm yalancı diye ama bu 4 te 4 se net vardır bence. Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Hadi bakalım inşallah gönlünüze göre olur. Güzel haberlerinizi beklioruz.Predictor early aldim birazdan deneyecegim bakalim![]()
Hepsi aynı çıkıyorsa vardır edmek ki. Hayırlı olsun. Sağlıkla alın kucağınıza:)
Testinizden belliydi zaten hayırlı olsun sağlıklı bir süreç geçirip sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alın inşallahKizlar iyi aksamlar, dayanamadim kan verdim ben♀
Beta hcg 54,64 cikti![]()
Başka marka olsa ihtimal veririm yalancı diye ama bu 4 te 4 se net vardır bence. Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Kizlar iyi aksamlar, dayanamadim kan verdim ben♀
Beta hcg 54,64 cikti![]()
Guzel haberlerini bekliyoruzinşallah çok sağolun güzel haberler alırız inşallah gem
ayyy canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
banada dua eder misin yarın kan vercem
Çook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGuzel haberlerini bekliyoruz![]()
Canım inşallah ama bu sabah yaptığım testte silik çıktı yani hiç koyulaşmıyor hamile miyim değil miyim bilemedimGuzel haberlerini bekliyoruz![]()
Canim cok tesekkur ederim, insallah hepimiz icin hayirlisi olsunÇook sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbelirtileriniz var mıydı? Ne zamandır gebelik olmuyordu?
Ben tekrar test yapmadim, dunku kan sonucundan sonra 23 nisana doktor randevusu aldim o zaman artik baktiririm her seyeCanım inşallah ama bu sabah yaptığım testte silik çıktı yani hiç koyulaşmıyor hamile miyim değil miyim bilemedimregl olmazsam bugün akşama kan vermeye gideceğim . Senin test koyulaştı mı
Ben mi evham yapıyorum yaBen tekrar test yapmadim, dunku kan sonucundan sonra 23 nisana doktor randevusu aldim o zaman artik baktiririm her seye![]()
Askim evham yapmanin sana da bebise de faydasi yok, bence bi kan ver sen de icin rahatlasin var mi yok mu stresini yasamaBen mi evham yapıyorum ya
Neden 2 gündür silik çıkıyor koyulaşmıyor bat geçmedi diye mi sence
Dua et bana canım inşallah vardırAskim evham yapmanin sana da bebise de faydasi yok, bence bi kan ver sen de icin rahatlasin var mi yok mu stresini yasama![]()