Labioplasti olanlar yardım..

Boswer canim insallah düzelmiştir şimdi çok üzüldüm onun adına cunku

Arkadaşlar bende haftaya olacağım yalnız ben beraberinde meme ameliyatıda olacağım çok korkuyorum labioplasti yi kombine ameliyat içersinde olan varmı varsa süreç nasıl geçti anlatırım

Arkadaşlar bende haftaya olacağım yalnız ben beraberinde meme ameliyatıda olacağım çok korkuyorum labioplasti yi kombine ameliyat içersinde olan varmı varsa süreç nasıl geçti anlatırım
Kime oluyorsunuz...Bende haftaya oluyorum kombine....ikisi sizin için ağır olmaz mi

Siz ne ameliyatı olacaksınız?
Sizinde kombine anladığım kadarıyla, ağır bir ameliyat olup olmayacağını bende bilmiyorum Tecrübesi olanlar varsa yazarmı lütfen...

Kombine labioplasty....bence çokta haiti bir ameliyat değil....sizin kombineden kastınız neydi

Kombine labioplasty....bence çokta haiti bir ameliyat değil....sizin kombineden kastınız neydi

Labioplasty çokta hafif bir ameliyat değil hele kombine olani....diğer ameliyatlardan ne farkı var kesi dikiş hepsi var ve özel bölge olması da cabasi

canım meme buyutma oldum ben cevremde de dikleştirme ve büyütme olanlar var ilk 4 5 gün silikonları geri çıkarttırmak istedm asla dayanılacak gibi değildi acısı ağrısı. Labioplasti sürecim cok kolay geçti benm ama meme ile birlikte olunursa memenin gerginliğinden dolayı eğilip kalkamazsın bile. temizliğine dikkat etmen gerekecek. asla birlikte olmanı tavsiye etmem. burda labioplastyi de cok ağır atlatan arkadaslar oldu. iki bölgen de cok gergin ve sana ait değilmiş gibi olcak vücudun cok zor alısır bu duruma. bence arayaa 6 ay gibi bir zaman koy narkozu pespese almakta sorun yaratabilir.

Daha önce estetik ameliyat oldun mu bir de merak ettim.

Ozgur kartal a olan arkadaşlar sürelerinizi paylaşabilirmisniz ne kadar sürede iyilesiniz görüntü nasıl vs lütfen yazın benide olucam çok merak ediyorum
Asla önermiyorum. Ameliyatım olmadım ama kıyısından döndüm. Kendisini biraz zorladığınızda anlarsınız. iz kaldı benim sezeryan dikişimde Genital estetik olcaktım kendisinide bölge hastanesinde. Perşembe gününe ayarlamıştık. Gecesi içim rahatsız oldu tekrardan mesaj attım dedim iz falan kalmaz kesin dimi diye. Sezeryan izimi attım bana keloit olduğunu araştırması gerektiğini söledi. Bir doktor nasıl araştırma yaşabilir bunun hakkında bilgisinin kesinlikle olması gerek. Bana stres oldugunu söledi ben çok stres oldum dedi. Bana bi resimler attı vajinanız böyle keloit olablr diye. Şoka girdim o kendine güvensiZliğinden iptal ettim ameliyatı zaten kendiside cesaret edemedi hemen iptal etti. Daha sonra bir sürü plastik cerraha gittim hepsi güldü. Kadın doğumculara bile gittim sezeryanımın keloit olmadığını sölediler . İyiki sönmüşüm. Eğer yaptırcaksanız ya plastik cerrahlara kadın dogumcu arıyosanız bu işin eğitimini veren süleyman eserdağa yağtırın

Çokta memnun değilim maalesef. Sen?
benm bir dudak yok gibi kucuk kolay kolay belli olmuyor ve dıs dudağa cok birlesik bir yapısı var onu komple kesmis doktorum diğeri asagıya dikilmiş ve o daha buyuk ama yine de memnunum asimetriye rağmen. keske ikisi de cok minik olsaydı ama bu kadar oldu heralde. estetikte mükemmel sonuclara ulasamıyoruz malesef. dogustan hali benm 6 bin vermis halimden güzel olanları cok kıskanıyorum

canm senin iki top gibi kısım vardı ayrık duran o düzeldiyse dert etme

Herkeste aynı sonuç asla olmaz herkesin vajinası farklı kadın dogumcular o bölgeye hakim tabiki ama estetiklik çok frklı birşey. Özgür bey ben asla güvenmiyorum ve zaten yorumlarda çok estetik olan kişilerde yok. İnanın daha adam kadın dogumcu ama keloit olup olmadıgını bilemedi sezeryanımın. Ah keşke konuşmalar dursa atsam size bi doktor nasıl atrss oldum diyebilir hastanesına.

Çok büyük sıkıntın yoksa memnunsan sıkıntı yok. Ama plastik cerrah yaptırsaydın keşke işte bu konuda estetisyenler başarılı çünkü görünüm onlar için çok önemli kadın dogumcular fazlalıkları kesip dikme yönünde

Ya ne diyorsunuz alt ust oldum resmen biletimi bile aldım

Size yalan söylememiş yaparım iz kalmaz deyip yapıp parasını alıp köşesine çekilmiş olabilirdi de

Ben de sizinle aynı fikirdeyim. ilk günden beri estetik doktoruna olmak istiyorum. Ama araştırınca sadece jinekologlar çıkıyor karşıma. genelde jinekologa olmuşlar . Doğal olarak bu konuda tecrübeli pek estetik cerrah bulamıyorum.
Mademki Jinekolog olacak en azından şu genital estetik kurslarına gidenlerden biri olsun dedim ben de. Onları araştırıyorum şu an. Dediğiniz gibi hiçbirinin estetik kaygısı yok, fazlalığı kesip dikiyolar sadece.

Oldum silikonlarımı değiştireceğim daha evvel meme amilyatında hiç sorun yaşamadım ne ağrı ne gerginlik ama bu beni korkutuyor çünkü çok ağrılı sancılı geçirenler var

Size yalan söylememiş yaparım iz kalmaz deyip yapıp parasını alıp köşesine çekilmiş olabilirdi de
Yalan sölememiş ? :) anlamadın canım sen demekki sezeryanımın keloit oldugunu söledi. Benim sezeryanım keloid değil. Tam 3 tane plastik cerrah ve 2 kadın documguya kontrole gittim. Bna iz resimleri atmadı.. karnıbahar karnıbaharr simsiyah yanmış resimler atarak böyle olablr dedi. Stres oldum kelimesi bi doktora yakışmıyor hastasına bunu diyemez onuda geçtim. Ben görüntüsü çok önemli şöyle böyle estetik dini falan diyinxe açıkcası korktu kendisi benden daha çok ameliytı iptal etmek içn uğraştı

Çekilemez abimin avukat olduğunu biliyordu kendisi o iş okdr kolay değil öyle hastaya bilgi vermeden iz bırakma riski varmen hayır diyipte ameliyata alamazdı. Zaten vajina çok iz bırakan bir bölge değil. Ben kendisiyle bire bir görüştüm. İlk hep zeynep hanım die biriyle görüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…