canım ben kafam karışıyor yazmayın demedim sen iyi misin bi daha oku istersen yazdığımı.Tabii ki de anladım. Bu sebeple cevap verdim zaten. Dediğim gibi bizler buraya bu konu hakkındaki iyi ve kötü şeyleri öğrenmeye geldik. Ben bu ameliyatı olmak isteyen biri olarak bu konuda İYİ VE KÖTÜ TÜM GÖRÜŞLERİ ALMAK İSTİYORUM.
Farklı insanların görüşleri sizin kafanızı bu denli karıştırıyor ise okumama şansına sahipsiniz.
Fakat buraya yazan insanlara kafam karışıyor yazmayın deme lüksünüz maalesef yok.
Siz buradaki bu ameliyatı olmak isteyen tek üye değilsiniz, doğal olarak yazmayın diyemezsiniz istemiyorsanız okumazsınız. Ama benim bilgi edinme hakkımı elimden alamazsınız.
Şimdi anladınız mı demek istediğim şeyi?
doktora muayene olmadan bu denlide doktora fırca atılmaz burda o doktoru düşünen insanların kafası karısıyor kız haftaya ameliyat olucak mesela. bence sen anlamını anlamadan cevap verme
Kimse kimseye birsye demiyor kafamiz karisti dedik sadece bu denli bir tepkiye gerek yok.....zaten zor bir durumdayız kafamizda mi karismasin....bizim anlatmak istediğimiz sey doktora ameliyat olmadan yada onunla ilgili bu ameliyat ile ilgili asla olmayin diyen kisinin hangi sebeple bunu soyledigini ogrenmek....sadece fotografla yara izini anlamadı diye yada baska birsey bilemiyorum asla olmayın demek bizi dusundurdu hepsi bu...Tabii ki de anladım. Bu sebeple cevap verdim zaten. Dediğim gibi bizler buraya bu konu hakkındaki iyi ve kötü şeyleri öğrenmeye geldik. Ben bu ameliyatı olmak isteyen biri olarak bu konuda İYİ VE KÖTÜ TÜM GÖRÜŞLERİ ALMAK İSTİYORUM.
Farklı insanların görüşleri sizin kafanızı bu denli karıştırıyor ise okumama şansına sahipsiniz.
Fakat buraya yazan insanlara kafam karışıyor yazmayın deme lüksünüz maalesef yok.
Siz buradaki bu ameliyatı olmak isteyen tek üye değilsiniz, doğal olarak yazmayın diyemezsiniz istemiyorsanız okumazsınız. Ama benim bilgi edinme hakkımı elimden alamazsınız.
Şimdi anladınız mı demek istediğim şeyi?
Hepimiz buraya bilgi amacli giriyoruz kimse keyfinden girmiyor ki....burda bi suru farkli hesaptan bi doktoru ovenler oldugu gibi belki bi doktoru karalayanlarda vardir....biz tabiki demiyoruz bu kisi doktoru karaliyor lakin asla olmayin demesinin sebebini ogrenmek istiyoruz hepsi bu....mantikli aciklama yok ise kafa karistirmayin diyoruzAynen öyle niye bu kadar celallenildi onuda anlamış değilim valla
aynen öyleHepimiz buraya bilgi amacli giriyoruz kimse keyfinden girmiyor ki....burda bi suru farkli hesaptan bi doktoru ovenler oldugu gibi belki bi doktoru karalayanlarda vardir....biz tabiki demiyoruz bu kisi doktoru karaliyor lakin asla olmayin demesinin sebebini ogrenmek istiyoruz hepsi bu....mantikli aciklama yok ise kafa karistirmayin diyoruz
Hepimiz ayni dertten muzdaribiz sakin olalim birbirimizi kirmanin anlami yok...medela ben burdan gordugum duydugum bilgiler uzerine bir doktoru tamamen kafamdan cikadim...ama mantikli sebepler yuzunden....neyse ben haftaya oluyorum surecimi sizinle paylaşırım iyi gunlerCelallenme sebebim sizin uslubunuzdu. Siz fikrinizi belirttikten sonra ben de fikrimi belirttim sadece, sizi alıntılamamıştım zaten. Ama siz sürdürdünüz.
Bunun dışında o kişinin söyledikleri ile ilgili tereddütümü ben de dile getirdim zaten.
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın istediğin sonucu alırsınHepimiz ayni dertten muzdaribiz sakin olalim birbirimizi kirmanin anlami yok...medela ben burdan gordugum duydugum bilgiler uzerine bir doktoru tamamen kafamdan cikadim...ama mantikli sebepler yuzunden....neyse ben haftaya oluyorum surecimi sizinle paylaşırım iyi gunler
Esra hanımı düşünüyorum canim gelince gozde hanim ve esra hannimla da gorusecegim Yaşadığım şehirde de unlu bi plastik cerrah var burun konusunda çok iyi labioplasti de yapıyormuş. Tek taraflı asimetrim olduğu için onla da görüşmeye gideceğim mart sonuna kadar birine karat vereceğim artik mecbur olarak gerisi allaha kalmis inşallah iyi olur..
Esra hanımı düşünüyorum canim gelince gozde hanim ve esra hannimla da gorusecegim Yaşadığım şehirde de unlu bi plastik cerrah var burun konusunda çok iyi labioplasti de yapıyormuş. Tek taraflı asimetrim olduğu için onla da görüşmeye gideceğim mart sonuna kadar birine karat vereceğim artik mecbur olarak gerisi allaha kalmis inşallah iyi olur..
Amin hepimizin insallah. Sizde bi görüşün bence en azından bi fikir olur kafanizda:) belki içinize siber bi doktorInşallah canım. Hakkında hayırlısı :)
Canımm sen beni anlamamışınŞunu anlamadım; benim klitoris büyükmüş diyorsunuz süleyman bey de müdahale edilmemesi gerek dedi diyorsunuz. Ben süleyman beyin pek çok yazısını okudum sadece iç dudak alınınca klitorisin çok büyük ve çirkin durduğunu söylemiş bu yüzden ikisi birden yapılmalıymış. Siz bir de benim klitoris büyük diyorsunuz, büyük klitorise dokunulmadan sadece iç dudak alınınca nasıl estetik görüntü oluşacak?
Burda herkes deneyimlerini ve görüşlerini birlikte paylaşıyor herkes herşeyi sormaya ve söyleme hakkı var tanikide seninde bu düşünceleri sorup kafandaki karışıklılığı çıkarman lazım bende sizlerden okuyorum deneyimleriniz benim için iyi oluyor ben çok doktorla görüştüm süleyman beyin fiyatı yüksek asu hanım var oda iyi ama fiyatlar çok uçuk benim 4operasyon biraz zor açıkcası bebeğim var süreçte beni zorlıcak diye erteliyorum ama çok rahatsız olmaya başladım artkCanımm sen beni anlamamışınSüleyman eserdağ küçük dudakla birlikte klitoris kenarlarındaki etleri yani oraya kdr uzanan fazlalılları alıyor!! Klitoris bir et değildir damar siniridir zevk alınan bölgedir ilk önce bunu söyliyim hiç bi doktor klitoristi düzeltemez sadece yanındaki ve üstündeki etlerle oynar. Klitoris muanesinde benim klitoristim bormal bi bayana göre büyükmüş.. özgür bey klitoris yani o eti açarak içerdeki şişiklik muanesi yapmadı bana. Özgür beyde bana kenardaki etleri alırım ama üstteki deri fazlalığı alındığında alttaki klitoristin büyük oldugu için sanki cinsiyet değiştirmiş biri gibi kücük pipi görüşünü ortaya çıkar ve olduguna pişman olursun dedi. Kime yaptırırsan yaptır dedi. Plastk cerrahla görüştüm oda aynı görüşte oldugunu söledi. Ama ben özgür beye ameliyat olsaydım direkman orayı kesiyordu ve o klitoristim yani damar dmi sertleşen yer direkman erkek pipisi gibi petaya çıkacaktı. Büyük dudaklarımı kesiyordu fazlalığı alıyordu. Ama büyük dudaklarım mesela kücük dudaklarım çok sarkık oldugu için öyle durdugunu bu ameliyatı oldultan snra onların kenarlara doğru toparlancağını ve yağ enjeksyonu yapılabilir dedi. Ama süleyman bey dışında hiçbir madın soğumcu yap injeksyonu yapmıyor. Estetik işte bu konuda devreye giriyor.
Mesela özgür bey bnde klitoriste müdale edicekti ama süleyman bey üst kısmına edilmemesi gerek edilirse çok çirkin bi görüntü olur dedi klitoris büyükmüş bnm ama özgür bey klitoris muAnesi yapmadı o kescekti orayı ve büyük dudaklarıda. Ama kesilmeden yağ injeksyonu yapılması gerekiyomuş kndisi bunu ypmadıgı için kesicekti
Canımm sen beni anlamamışınSüleyman eserdağ küçük dudakla birlikte klitoris kenarlarındaki etleri yani oraya kdr uzanan fazlalılları alıyor!! Klitoris bir et değildir damar siniridir zevk alınan bölgedir ilk önce bunu söyliyim hiç bi doktor klitoristi düzeltemez sadece yanındaki ve üstündeki etlerle oynar. Klitoris muanesinde benim klitoristim bormal bi bayana göre büyükmüş.. özgür bey klitoris yani o eti açarak içerdeki şişiklik muanesi yapmadı bana. Özgür beyde bana kenardaki etleri alırım ama üstteki deri fazlalığı alındığında alttaki klitoristin büyük oldugu için sanki cinsiyet değiştirmiş biri gibi kücük pipi görüşünü ortaya çıkar ve olduguna pişman olursun dedi. Kime yaptırırsan yaptır dedi. Plastk cerrahla görüştüm oda aynı görüşte oldugunu söledi. Ama ben özgür beye ameliyat olsaydım direkman orayı kesiyordu ve o klitoristim yani damar dmi sertleşen yer direkman erkek pipisi gibi petaya çıkacaktı. Büyük dudaklarımı kesiyordu fazlalığı alıyordu. Ama büyük dudaklarım mesela kücük dudaklarım çok sarkık oldugu için öyle durdugunu bu ameliyatı oldultan snra onların kenarlara doğru toparlancağını ve yağ enjeksyonu yapılabilir dedi. Ama süleyman bey dışında hiçbir madın soğumcu yap injeksyonu yapmıyor. Estetik işte bu konuda devreye giriyor.
Burda herkes deneyimlerini ve görüşlerini birlikte paylaşıyor herkes herşeyi sormaya ve söyleme hakkı var tanikide seninde bu düşünceleri sorup kafandaki karışıklılığı çıkarman lazım bende sizlerden okuyorum deneyimleriniz benim için iyi oluyor ben çok doktorla görüştüm süleyman beyin fiyatı yüksek asu hanım var oda iyi ama fiyatlar çok uçuk benim 4operasyon biraz zor açıkcası bebeğim var süreçte beni zorlıcak diye erteliyorum ama çok rahatsız olmaya başladım artk