- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
Merhaba, Vajina dalatma yaptırdınız sanırım. Hangi doktor yaptı ve memnun musunuz. Pişman olanları okuyunca gözüm korktu biraz
Evet ben oldum 3 ay olacakSi
z oldunuz mu ameliyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, Vajina dalatma yaptırdınız sanırım. Hangi doktor yaptı ve memnun musunuz. Pişman olanları okuyunca gözüm korktu biraz
Evet ben oldum 3 ay olacakSi
z oldunuz mu ameliyat
Merhaba, doktora karar verebildiniz mi? Özgür hoca revizyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Yeniden dudak yaptı vs. Şimdi çok fazla kesip bictiginden bahsedilmiş link yollayabilir misiniz. Ben böyle bir yoruma ulaşmaya çalışıyorum ama yok hiç bi yerde de. Teşekkür ederim şimdidenArastırıyorum ama hala içime sinen birini bulamadım...Ben bu ameliyatın estetik ameliyat oldugu,bu sebepten bir estetik cerrahın yapması gerektiği görüşündeyim ancak araştırınca en cok kadın dogum doktorları çıkıyor...
Bir kaç estetikçiye muayene oldum ancak tatmin olmadım,üstteki fazla deriye müdahale etmek istemiyorlar...Ben Ankara da Ebru hanım’ı hastalara sert davrandıgı ve local yaptıgı için ,gözde hanım’ı hakkında burada bir kac reklam yorum okudugum için sildim...İstanbul da ise forum da bahsedilen aylin kurt’un cok mutsuz hastası oldugu , son bir kac kişinin bahsettiği özgür kartal ı ise çok fazla kesip biçtiği için sildim listeden...Bir de hanife hanım var onu da hastasıyla alakalı enteresan demeçler verdiği için sildim,ekşi de okumuştum,hakkında da çok şikayet var...
Mutlaka bunu iyi yapan bir estetik cerrah var ama olanlar paylaşmıyor sanırım,doktordan emin olsam hemen ameliyat olurum,hergün bu şekilde görmektense hiç beklemem şahsen...Doktor çok önemli ,iyi ahlaklı ve vicdanlı olana denk gelmek en önemlisi...yoksa kesildiğinizle kalırsınız...Bu sebepten hep derim allah para hırsı olmayanlara denk getirsin...
Merhaba, doktora karar verebildiniz mi? Özgür hoca revizyon ameliyatımı gerçekleştirdi. Yeniden dudak yaptı vs. Şimdi çok fazla kesip bictiginden bahsedilmiş link yollayabilir misiniz. Ben böyle bir yoruma ulaşmaya çalışıyorum ama yok hiç bi yerde de. Teşekkür ederim şimdiden[/QUOT
Genelde olurmus bende de var yaralar iyilesirken kasinir ya buda boyle bisey sanirim.Dayanilmiycak gibi degil sukurler olsun 16. Gun bugunBenimde ayni arada batma oluyo ve cok kasiniyo kasinti oluyor mu sizde
Öncelikle senin psikolojini bozuyorsa görüntü ve sağlıken de rahatsız oluyorsan karar alma aşamasına çoktan geçmişsindir.Öncelikle kendin için bişeyleri yapmayı göze alıyosan adım atmalısın.Doktor konusunda da Ankara'daysan Esra çabuk cömert i önerebilirim.Ben ilk karar alırken 10 kez vazgeçtim belki sonra aynı şekilde 10 kez evet dedim yani bu birazda senin rahatsızlık derecene bağlı.Bilmen gereken sadece şu unsur var 1 ayda anca toparlanıyorsun evdeysen hiçbir sorun yok.Ben hiç pişman olmadım kendim için belkide yaptığım 3 4 şeyden biridir bu yaşıma kadar.kaç yere yazdım kimse dönmüyor anlamıyorum. lütfen okuyun.
iç dudak ucunda kist oluştu. bartolin sanıldı önce. bilye kadar büyüdü 1,5 senede. apse yaptı. içi tam boşalmadı. kesesi kaldı kistin. tekrar kist oluşma riskinden dolayı aldırdım kadın doğum doktoruna. ama kist dışında dudağım da kesilmiş ve kötü görünüyor. bir çıkıntı oluştu ve kiloduma da sürtünüyor. 2 hafta oldu. dikiş ipleri de rahatsız etmekte.
doktor sen görüntüden memnunsan sorun yok dedi. demek ki anormal bir durum var. başta anlamadım ben tabii. ne yapmalıyım? labioplastiyi düne kadar hiç düşünmemiştim biraz sarkık olan iç dudaklarıma rağmen. ne önerirsiniz? üzüntüden öleceğim....
Öncelikle senin psikolojini bozuyorsa görüntü ve sağlıken de rahatsız oluyorsan karar alma aşamasına çoktan geçmişsindir.Öncelikle kendin için bişeyleri yapmayı göze alıyosan adım atmalısın.Doktor konusunda da Ankara'daysan Esra çabuk cömert i önerebilirim.Ben ilk karar alırken 10 kez vazgeçtim belki sonra aynı şekilde 10 kez evet dedim yani bu birazda senin rahatsızlık derecene bağlı.Bilmen gereken sadece şu unsur var 1 ayda anca toparlanıyorsun evdeysen hiçbir sorun yok.Ben hiç pişman olmadım kendim için belkide yaptığım 3 4 şeyden biridir bu yaşıma kadar.
Kime yaptırdınız zaman geçmiş aradan ameliyat oldunuz mu yada.ayyy ben de cuma günü olacağım allah izin verirse.. zor karar verdim...inşallah güzel şeyler yazarım buraya
Dr Pelin İlbeyiKime yaptırdınız zaman geçmiş aradan ameliyat oldunuz mu yada.
Hepsi çok normal ilk 3 4 gün pişman olursun iyileştikçe mutlu.Bende ilk günler şişlikleri gördükçe yanlış mı yaptım diyodum.Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum.Arkadaşlar dün labioplasti ameliyatı oldum odem hafif bir agri ve biraz kanama var goruntu suan icin hos degil odemin sisliklerin azalmasi ve kanamanin bitmesi ne zamani bulur tahminen sizce normal mi bu durumlar
Hepsi çok normal ilk 3 4 gün pişman olursun iyileştikçe mutlu.Bende ilk günler şişlikleri gördükçe yanlış mı yaptım diyodum.Şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum.
İlk zamanlar çok normal ben de oldum 3 yıl oluyor ama olmadan önce daha fazla şikayetim vardı on gün dikkat edin sabredin sonrası sonuç güzel değiyo yaptırdığınıza benim fazlaydı tabii bana göre, kaşıntı oluyodu ped kullandığımda rahatsızlık şimdi özgüvenim yerine geldi eşimden çekiniodum hep bikini giyince belli oluo die korkuodum şimdi o derdim kalmadı mutluyum ben görüntüden ve çıkan sonuçtanKızlar ameliyat olalı neredeyse iki ay olacak ancak klitoris sanki hala çok hassas. Ped kullandığım zaman tahriş oluyor sürekli ve rahatsızlık hissediyorum. Doktor sorun olmadığını söyledi siz böyle bir durum yaşadinız mı
His kaybı olmuyor. Biz eşimle birlikte olduk. Görüntü olarak da gayet düzgün. Ama zorlamadık. Kısa süreli bir de. Ben Mersin de oldum.
Arkadaşlar klitorisine müdahale olan arkadaşlar yazabilir mi...ben bugün bu fotoğraf gördüm korkunctuuu....korkunccc....Öyle olacağına böyle kadın daha iyi allah aşkına birsey söyleyin acayip psikolojim bozuldu o kadar eziyet çekip böyle bir sonuç ile karşılaşacaksam böyle kalayım daha iyi.....nolur olanlar yazsın lütfen...olan köşede çok çok övülen ebru zulfikarogluna olmus
Merhaba ben de olmayı düşünüyorum nasılaınız şimdi menunnkaldınız mı nerede oldunuzayyy ben de cuma günü olacağım allah izin verirse.. zor karar verdim...inşallah güzel şeyler yazarım buraya