Cok tesekkurler insallah...Siz kime olmuştunuz bi çok memnun olmayan arkadaş var benim gözüm korktu biraz ya...aslinda sekli düzelsin yeter asimetri olursa cokta umursamam birde his kaybi olursa ben biterim sonuçta evliligi ataka tutan en önemli şeylerden biri cinsellik ama böyle yasamaya devam etmekte istemiyorum cok korkuyorumSonuç güzel ona odaklanın ve de şöyle düşünün. En kötü ihtimal ama en kötüsü üç hafta ağrınız olacak onda da ağrı kesici alırsınız geçer.
Ben hiç geçmeyecek sandım ondan strese girip acıyı daha fazla hissettim galiba. Bir de herkeste farklı ben hiç dinlenemedim tahriş oldum ödem oldu vs. Siz daha bilinçli olursunuz dikkat edin... Emin’im çok güzel atlatacaksınız şimdiden geçmiş olsun
Aktif bi cinsel hayatım olmadığı icin İnanın bilemiyorum. Ama dokunduğumda hissizlik olmuyor açıkcasıSizi çok mu rahatsız ediyor bu görüntü peki..şimdi içime bi korku dustu ya hic kaybiniz var mi ozel olacak ama biraz
Bekar olduğunuz biliyordum sadece demek istediğim dokunuca filan anlaşılırdı his olup olmadığı anlarsinız ya :) çok teşekkürler paylaştığınız bilgiler için nisan ayı diyordum ama işten işin alabilirsem bu ay olmayı planlıyorumAktif bi cinsel hayatım olmadığı icin İnanın bilemiyorum. Ama dokunduğumda hissizlik olmuyor açıkcası
Sizi korkutmak istemem asla özgür beyin yaptığı diğer operasyonların fotoğraflarını gördüm gayet iyiydiler. Tavrından hizmetinden memnun kaldım zaten. Ama asimetri düzelmedi boyutu değişti sadece bende. Biraz daha kücültülebilirmiş benimki.
Klitoris müdahale olmadı aze dimi şu an ten dusundugum oHis kaybı olmuyor. Biz eşimle birlikte olduk. Görüntü olarak da gayet düzgün. Ama zorlamadık. Kısa süreli bir de. Ben Mersin de oldum.
Sadece dudaklara mi müdahale oldu sizin benim kitorise de olacak o yuzden his kaybini merak ettim...evet dogrudur ama biz zaten isimiz geregi 3 4 hafta görüşemiyoruz sıkıntı olmayacak o açıdan:)Daha beş gün önce lanet okuyordum ameliyat olduğum güne. Ne ilginç değil mi? Beş gün sonra gerin şey değişti. Bir de eşim baskı yapıyordu. Daha ne kadar sürecek diye beni strese sokuyordu. Bı erkeklerin nasıl bir hormonu var ya !
Yok olmadı...Klitoris müdahale olmadı aze dimi şu an ten dusundugum o
evet sadece dudaklara. Klitoris e sorun olsaydı yapmazlardı İnan. Baştan konuş. Doktor seni yönlendirecektir... çok kötü değilse dokundurma klitoris e ... bırak mükemmel olmasın...Sadece dudaklara mi müdahale oldu sizin benim kitorise de olacak o yuzden his kaybini merak ettim...evet dogrudur ama biz zaten isimiz geregi 3 4 hafta görüşemiyoruz sıkıntı olmayacak o açıdan:)
O zaman değecek göreceksin. Madem doktor sorun olmaz demiş, sen de rahat ol olumsuz düşünme. Sonrasında kendine güvenin geleceğinden sonuçları çok daha iyi olacaktır.ne zaman operasyon ?Çok kötü zaten dudaklar dan cok oraya istiyorum ben ve doktorun dediği hiç bir his kaybı olmuyor olan arkadaşlar da ayni şeyi soyledi..Ben zaten mükemmelik peşinde değilim normal bir görününm olsun yeter
Çok teşekkürler.. 17 martta olucam allahın izniyle iş kesinleşince biraz korkmaya basladimO zaman değecek göreceksin. Madem doktor sorun olmaz demiş, sen de rahat ol olumsuz düşünme. Sonrasında kendine güvenin geleceğinden sonuçları çok daha iyi olacaktır.ne zaman operasyon ?
canım sen memnun musun son durumun nasılBenim klitorise mudahale edildi. Korkma hiç bi his kaybı olmadı