Labioplasti olanlar yardım..

Cok tesekkurler insallah...Siz kime olmuştunuz bi çok memnun olmayan arkadaş var benim gözüm korktu biraz ya...aslinda sekli düzelsin yeter asimetri olursa cokta umursamam birde his kaybi olursa ben biterim sonuçta evliligi ataka tutan en önemli şeylerden biri cinsellik ama böyle yasamaya devam etmekte istemiyorum cok korkuyorum

Sizi çok mu rahatsız ediyor bu görüntü peki..şimdi içime bi korku dustu ya hic kaybiniz var mi ozel olacak ama biraz
Aktif bi cinsel hayatım olmadığı icin İnanın bilemiyorum. Ama dokunduğumda hissizlik olmuyor açıkcası

Sizi korkutmak istemem asla özgür beyin yaptığı diğer operasyonların fotoğraflarını gördüm gayet iyiydiler. Tavrından hizmetinden memnun kaldım zaten. Ama asimetri düzelmedi boyutu değişti sadece bende. Biraz daha kücültülebilirmiş benimki.

Bekar olduğunuz biliyordum sadece demek istediğim dokunuca filan anlaşılırdı his olup olmadığı anlarsinız ya :) çok teşekkürler paylaştığınız bilgiler için nisan ayı diyordum ama işten işin alabilirsem bu ay olmayı planlıyorum

His kaybı olmuyor. Biz eşimle birlikte olduk. Görüntü olarak da gayet düzgün. Ama zorlamadık. Kısa süreli bir de. Ben Mersin de oldum.

Daha beş gün önce lanet okuyordum ameliyat olduğum güne. Ne ilginç değil mi? Beş gün sonra gerin şey değişti. Bir de eşim baskı yapıyordu. Daha ne kadar sürecek diye beni strese sokuyordu. Bı erkeklerin nasıl bir hormonu var ya !

Sadece dudaklara mi müdahale oldu sizin benim kitorise de olacak o yuzden his kaybini merak ettim...evet dogrudur ama biz zaten isimiz geregi 3 4 hafta görüşemiyoruz sıkıntı olmayacak o açıdan:)

Şu anda tek endişem o biliyormusun..çunku çok önemli bir durum..nisanda olucaktım2ama eşimle konuyu paylaştım oda anlayışla karşıladı ve 2 hafta sonraya karar verdik durumu paylaşırım burdan

Hadi bakalım çok sevindim. İnsaallah ertesi gün komşusuna kahve içmeye gidebilenlerden olursun:))

Klitoris müdahale olmadı aze dimi şu an ten dusundugum o
Yok olmadı...
Biraz cahilce olacak ama klitoris nasıl olmalı onu bilmiyorum ki. Yani dudaklar uzun ve çıkıştı. Utanıyordum.
Sadece dudaklara mi müdahale oldu sizin benim kitorise de olacak o yuzden his kaybini merak ettim...evet dogrudur ama biz zaten isimiz geregi 3 4 hafta görüşemiyoruz sıkıntı olmayacak o açıdan:)
evet sadece dudaklara. Klitoris e sorun olsaydı yapmazlardı İnan. Baştan konuş. Doktor seni yönlendirecektir... çok kötü değilse dokundurma klitoris e ... bırak mükemmel olmasın...

Çok kötü zaten dudaklar dan cok oraya istiyorum ben ve doktorun dediği hiç bir his kaybı olmuyor olan arkadaşlar da ayni şeyi soyledi..Ben zaten mükemmelik peşinde değilim normal bir görününm olsun yeter

Çok kötü zaten dudaklar dan cok oraya istiyorum ben ve doktorun dediği hiç bir his kaybı olmuyor olan arkadaşlar da ayni şeyi soyledi..Ben zaten mükemmelik peşinde değilim normal bir görününm olsun yeter
O zaman değecek göreceksin. Madem doktor sorun olmaz demiş, sen de rahat ol olumsuz düşünme. Sonrasında kendine güvenin geleceğinden sonuçları çok daha iyi olacaktır.ne zaman operasyon ?

O zaman değecek göreceksin. Madem doktor sorun olmaz demiş, sen de rahat ol olumsuz düşünme. Sonrasında kendine güvenin geleceğinden sonuçları çok daha iyi olacaktır.ne zaman operasyon ?
Çok teşekkürler.. 17 martta olucam allahın izniyle iş kesinleşince biraz korkmaya basladim

Arkadaşlar klitorisine müdahale olan arkadaşlar yazabilir mi...ben bugün bu fotoğraf gördüm korkunctuuu....korkunccc....Öyle olacağına böyle kadın daha iyi allah aşkına birsey söyleyin acayip psikolojim bozuldu o kadar eziyet çekip böyle bir sonuç ile karşılaşacaksam böyle kalayım daha iyi.....nolur olanlar yazsın lütfen...olan köşede çok çok övülen ebru zulfikarogluna olmus

Ben de bu yüzden cesaretimi toplayıp ameliyat olamıyorum. Gördüğüm kötü fotoğraflar yüzünden böyle kalsa daha iyi artık dediğim oluyor. Ama siz zaten Özgür beye olacaksınız sanırım. Özgür beyin gösterdiği resimler nasıldı onu düşünün. Resimleri begendiyseniz canınızı sıkmayın bence, sizin de sonuç aşağı yukarı öyle olur.

Ben şehir dışından gideceğim için daha fotoları görmedim 16 sında istanbula gidicem 17 sinde ameliyat 16sinda gidip.muayene olup konuşurum fotolara bakarım....lakin gordugum foto facia idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…