Sevindim agrilarinin azalmasina benim ayni durumda seninleDikişler aynı duruyor. Çok şükür iyileşiyorum artık. Ağrılar bitti gibi... rahatsızlık var hala tabi hala sandalyeye tam oturamıyorum. Ama bu hafa o da geçecek sanki... birden azaldı ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim agrilarinin azalmasina benim ayni durumda seninleDikişler aynı duruyor. Çok şükür iyileşiyorum artık. Ağrılar bitti gibi... rahatsızlık var hala tabi hala sandalyeye tam oturamıyorum. Ama bu hafa o da geçecek sanki... birden azaldı ağrı
Bu ağrılar bu kadar sürdüyse nasıl ise gittinizSevindim agrilarinin azalmasina benim ayni durumda seninle
3 gn icinde cok zor mesela her idrar sonrasi batikonla temizlik yapilmak zorunda bu bile bi zorluk 3 gun icinde kesinlikle tavsie etmem oturmakta cok zor ben yeni yeni oturuorum herkesin bunyesi farkli ama 3 gun mumkn degilBende önümüzdeki ay olucam ama 3 gün sonra ise gitme durumum var nasıl olucak bilmiyorum
Sonuç güzel ona odaklanın ve de şöyle düşünün. En kötü ihtimal ama en kötüsü üç hafta ağrınız olacak onda da ağrı kesici alırsınız geçer.Herkesin bünyesi farklı sanırım benim acı eşiğin yüksektir umarım güzel bir şekilde atlatırım elbise benimde aklımda vardı
Benimde 2. Haftada bitti agri odem ama dikis yerleri ayni 3. haftada dikislerinizde erime basladi miSonuç güzel ona odaklanın ve de şöyle düşünün. En kötü ihtimal ama en kötüsü üç hafta ağrınız olacak onda da ağrı kesici alırsınız geçer.
Ben hiç geçmeyecek sandım ondan strese girip acıyı daha fazla hissettim galiba. Bir de herkeste farklı ben hiç dinlenemedim tahriş oldum ödem oldu vs. Siz daha bilinçli olursunuz dikkat edin... Emin’im çok güzel atlatacaksınız şimdiden geçmiş olsun
Dikişlerim duruyor... ama hissetmiyorum. Erir deri doktor zaten gözle de görünmüyorBenimde 2. Haftada bitti agri odem ama dikis yerleri ayni 3. haftada dikislerinizde erime basladi mi
Sevindim umarim benimde oyle olurDikişlerim duruyor... ama hissetmiyorum. Erir deri doktor zaten gözle de görünmüyor