- 10 Aralık 2019
- 2
- 0
- 27
Tesekkurler size de geçmiş olsun. Ben de yaptirali 4 ay oldu ve sol taraf hala saga gore büyük, hala ara ara şişip kaşınıyor. Sizde de oldu mu acaba? Mesela 4 gundur şiş ve asiri kaşıntı varÖncelikle herkese geçmiş olsun. Ben ameliyatı olalı 6 ay geçti.İlk bir ay bitmeden şekli oturmuştu. Ameliyattan sonraki ilk 10 gün kaşıntı problemi biraz zorladı sonrasında tamamen geçti. Ameliyattan sonra 4. Gün işimin başındaydım. Şu andaki görüntüsünden de gayet mutluyum. Ben Ankara’da Esra Demir Yüzer’in kiliniğinde oldum.
Gecmis olsun. Benim de 4.ayim bitti ve hala esitlenmedi sol taraf hala büyük saga gore. Eskisi gbi ince et degil kalin görünüyor ve ara ara şişiyor. Baska şehirde olduğum icin muayeneye gidemedim. Yani benm de cok agrim olmamıştı agri kesici icmemistim. Ilk 1 aydan sonra iyuydim ama şimdi bu sismeler ve kasinti nerden çıktı bilmiyorumMerhaba kızlar
Bende labioplasti yaptırdım. 5. Günüm ama benim ki tek taraflıydı. Bakıyorum ama şekli bana çok tuhaf geliyor etleşme varmış gibi. Evet parçada kesinlikle küçülme oldu ama sanki düzelmeyecekmiş gibi size de öyle oldu mu ilk zamanlarda acaba. Benim dikişlerim tamamen kapandı. İlk gün çok sızı oldu. Ağrım olmadı 3 gündür de yan yatabiliyorum. Kızlar bana yardımcı olun, bu düzelecek mi acaba ?
Ben 1 Ağustos da oldum. 2 ay ilişki olmuyor. Şimdi memnunum korkmayın ilk bend eşekli böylemi kalacak demiştim ama şekli değişti şimdi memnun.ozamanlar bende burda sürekli araştırıyordum.girişi baya daralmış benimMerhaba kızlar
Bende labioplasti yaptırdım. 5. Günüm ama benim ki tek taraflıydı. Bakıyorum ama şekli bana çok tuhaf geliyor etleşme varmış gibi. Evet parçada kesinlikle küçülme oldu ama sanki düzelmeyecekmiş gibi size de öyle oldu mu ilk zamanlarda acaba. Benim dikişlerim tamamen kapandı. İlk gün çok sızı oldu. Ağrım olmadı 3 gündür de yan yatabiliyorum. Kızlar bana yardımcı olun, bu düzelecek mi acaba ?
Peki ne kadar sürede cinsel pehriziniz bitti? Ve bir kac tipte yapılıyormuş siz hangi tipte yaptırdınıztabi eşitlendi dert etmeyin benim ameliyat sonrası bir taraftaki yara 10 günde tamamen iyileşti diğer taraftaki yaranın kapanması 4haftayı bulmuştu
Bende oldum 1 sene oldu tam seklinin olusmasi 6 ayi buluyor
Merhaba, ben de ameliyat olalı 3 ay oldu. (Kama yontemi) Kilitoris derisi de iç dudağa dikildi ama ikisinin birleştiği noktadaki acı hala geçmedi. Dudaklardaki sertlikler de çok yavaş yumuşuyor. Sizin ne zaman tam anlamiyla geçmişti
Gecmis olsun evet maalesef gec yumusuyor. Esitlik var mi sizin ic dudaklarda? Benim mesela ameliyattan once sol taraf daha büyüktü, ameliyat sonrası fotoda eşit görünüyor ama 4 ay oldu sol taraf hala saga gore daha buyukMerhaba, ben de ameliyat olalı 3 ay oldu. Kilitoris derisi de iç dudağa dikildi ama ikisinin birleştiği noktadaki acı hala geçmedi. Dudaklardaki sertlikler de çok yavaş yumuşuyor.
Benim de sol tarafım saga göre uzun görünüyor ama milimlik bir fark var can sıkmıyor. Belki sislikler gecince deri kendini salar ve o da duzelir.benim bir tarafım hala taş gibi. Sizin yumuşadı mi?Gecmis olsun evet maalesef gec yumusuyor. Esitlik var mi sizin ic dudaklarda? Benim mesela ameliyattan once sol taraf daha büyüktü, ameliyat sonrası fotoda eşit görünüyor ama 4 ay oldu sol taraf hala saga gore daha buyuk
Biraz daha yumuşadı evet. Valla bilmiyorum ama sol taraf saga gore buyuk ve bence artık esitlenmez yani sislik falan kalmadı çünkü.Benim de sol tarafım saga göre uzun görünüyor ama milimlik bir fark var can sıkmıyor. Belki sislikler gecince deri kendini salar ve o da duzelir.benim bir tarafım hala taş gibi. Sizin yumuşadı mi?
Dikiş yerlerindeki sertlikler tam olarak kaç ayda geçti acaba?Kalmadi canim
Enaz 6 ay lazimDikiş yerlerindeki sertlikler tam olarak kaç ayda geçti acaba?
sikayetleriniz geçti miEsitlendi mi peki her iki taraf? Benim sol taraf daha cok sis ve dikis yerleri cokk sert sizde de var miydi bu sertlik, varsa ne zamamn geçti acaba?
Merhaba. Sertlike geçti evet fakat sol taraf saga gore büyük maalesefsikayetleriniz geçti mi
Benım 18gunum bugun bes gundur kasınıyor. Sizin en bastaki kaşıntnz kacıncı gun basladı acaba. Rica etsem paylasrmısınzÇok sevindim benim ilk günden beri var kaşıntım hafif çok delirtmiyor ama rahatsız ediyor tabiki bugün tam bir hafta oldu daha iyi hissediyorum çok şükür günlük hayatıma da devam ediyorum hatta kızıyorum kendime azcık naz yap diye
Normal yanı bu kasıntı :)) ay cok sevındm benm 18.gunum bugun ve bır haftaya yakındır delı gibi kasınıorm bır iş yapamaz oldumahh bir dönem o kaşıntı delirtecek raddeye gelmişti 2. hafta dr. gitmiştin ne oluyor diye problem yok demişti sokakta falan kıvrandırıyordu beni özellikle bir bölgede oluyordu hepsi geçti gitti
Kaşıntı cok normal benim de 13. Günümde cok kaşınmıştı gecti şuan 42. Günüm falandırBenım 18gunum bugun bes gundur kasınıyor. Sizin en bastaki kaşıntnz kacıncı gun basladı acaba. Rica etsem paylasrmısınz