• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti olanlar toplaşıp son durumlari yazalim mi

Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben ameliyatı olalı 6 ay geçti.İlk bir ay bitmeden şekli oturmuştu. Ameliyattan sonraki ilk 10 gün kaşıntı problemi biraz zorladı sonrasında tamamen geçti. Ameliyattan sonra 4. Gün işimin başındaydım. Şu andaki görüntüsünden de gayet mutluyum. Ben Ankara’da Esra Demir Yüzer’in kiliniğinde oldum.

Öncelikle herkese geçmiş olsun. Ben ameliyatı olalı 6 ay geçti.İlk bir ay bitmeden şekli oturmuştu. Ameliyattan sonraki ilk 10 gün kaşıntı problemi biraz zorladı sonrasında tamamen geçti. Ameliyattan sonra 4. Gün işimin başındaydım. Şu andaki görüntüsünden de gayet mutluyum. Ben Ankara’da Esra Demir Yüzer’in kiliniğinde oldum.

Merhaba bende Esra hocaya oldum bugün ikinci günüm ama çok ağrım var oturup kalkarken zorlanıyorum yanmalarım hiç geçmiyor. Sizde de böyle olmuş muydu? Kaç gün sürdü ?

Benim de ameliyat olalı beşinci günüm dikiş yerinde sertlik var bide küçük top top sertlik var sizde geçti mi bu durum ne zaman geçti geçtiyse normal mi
Gecmis olsun. 5 günde cok normal bunlar. Benim 3 ay sonra 1 yil dolacak. Nornale döndü sislikler, sertlikler gitti ama bir taraf hala daha buyuk🤦🏻‍♀️ zamanla geçecektir daha cok yeni yani sislikler falan benim ancak 6. 7. Ayda falan geçmişti

Gecmis olsun. 5 günde cok normal bunlar. Benim 3 ay sonra 1 yil dolacak. Nornale döndü sislikler, sertlikler gitti ama bir taraf hala daha buyuk🤦🏻‍♀️ zamanla geçecektir daha cok yeni yani sislikler falan benim ancak 6. 7. Ayda falan geçmişti
Sertliklerim geçiyor gibi çoğu geçti dikiş yerleri kaşıntısı ile başım dertte şimdi de

Back