Sevindim geçmiş olsun ben Ankaradayım ve Esra Çabuk'a olmayı düşünüyorum.Muayene için gittim ve benim için yeterli açıklamayı yaptı.Olduğumda bende paylaşıcam inşallah.aslında şekli 1 ayda tamamlanıyor ancak yara yeri iyileşsede derideki hassasiyet hemen gitmiyor bemce kişiden kişiye değişen bir durum. ben izmir alsancakta südekan adlı klinikte yaptırdım çok memnunum işlem özgüvenimi çok olumlu etkiledi hatta ardımdan 2 arkadaşım gitti onlar da çok mutlu oldular
Merhaba. Ne kadar oldu ameliyat olali? Tamamen iyilestiniz mi? Benim 40 gun oldu ve hala kasinti ve tek taraf siskinligi var. Hala pantolon giymedim korkuyorum. Birde dikis yerleri cok sert. Sizde oldu mu böyle durumlar?1 sene önce kardeşim oldu, onu görünce ben de oldum. ay iyiki olmuşum
şimdiden geçmiş olsunSevindim geçmiş olsun ben Ankaradayım ve Esra Çabuk'a olmayı düşünüyorum.Muayene için gittim ve benim için yeterli açıklamayı yaptı.Olduğumda bende paylaşıcam inşallah.
Merhaba. Ne kadar oldu ameliyat olali? Tamamen iyilestiniz mi? Benim 40 gun oldu ve hala kasinti ve tek taraf siskinligi var. Hala pantolon giymedim korkuyorum. Birde dikis yerleri cok sert. Sizde oldu mu böyle durumlar?
ben zayıfım ameliyat sonrası iki hafta oturamamıştım bırak otumayı yan yatamamıştımBen Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
pelin ilbeyi.. hastane ile beraber 5000arkadaşlar doktor ismi ve fiyat bilgisi de verirmisiniz burda bütün başlıkları pkuyup karar vermeye çalışan okadar çok kişi var ki.
hangi hastanede yapıyor ameliyatı? genel anesteziyle mi oldunuz? ne kadar oldu ameliyat olalı ? şimdiki durumunuz nasıl?pelin ilbeyi.. hastane ile beraber 5000
6 hafta bitti. süper oldu.. iyiki yaptırdım. Dora hastanesinde yapıyorhangi hastanede yapıyor ameliyatı? genel anesteziyle mi oldunuz? ne kadar oldu ameliyat olalı ? şimdiki durumunuz nasıl?
çok memnunumne kadar oldu siz olalı? şuan görüntüsü nasıl memnunmusunuz
Tesekkurler size de geçmiş olsun. Ben de yaptirali 4 ay oldu ve sol taraf hala saga gore büyük, hala ara ara şişip kaşınıyor. Sizde de oldu mu acaba? Mesela 4 gundur şiş ve asiri kaşıntı varÖncelikle herkese geçmiş olsun. Ben ameliyatı olalı 6 ay geçti.İlk bir ay bitmeden şekli oturmuştu. Ameliyattan sonraki ilk 10 gün kaşıntı problemi biraz zorladı sonrasında tamamen geçti. Ameliyattan sonra 4. Gün işimin başındaydım. Şu andaki görüntüsünden de gayet mutluyum. Ben Ankara’da Esra Demir Yüzer’in kiliniğinde oldum.
Gecmis olsun. Benim de 4.ayim bitti ve hala esitlenmedi sol taraf hala büyük saga gore. Eskisi gbi ince et degil kalin görünüyor ve ara ara şişiyor. Baska şehirde olduğum icin muayeneye gidemedim. Yani benm de cok agrim olmamıştı agri kesici icmemistim. Ilk 1 aydan sonra iyuydim ama şimdi bu sismeler ve kasinti nerden çıktı bilmiyorumMerhaba kızlar
Bende labioplasti yaptırdım. 5. Günüm ama benim ki tek taraflıydı. Bakıyorum ama şekli bana çok tuhaf geliyor etleşme varmış gibi. Evet parçada kesinlikle küçülme oldu ama sanki düzelmeyecekmiş gibi size de öyle oldu mu ilk zamanlarda acaba. Benim dikişlerim tamamen kapandı. İlk gün çok sızı oldu. Ağrım olmadı 3 gündür de yan yatabiliyorum. Kızlar bana yardımcı olun, bu düzelecek mi acaba ?
Ben 1 Ağustos da oldum. 2 ay ilişki olmuyor. Şimdi memnunum korkmayın ilk bend eşekli böylemi kalacak demiştim ama şekli değişti şimdi memnun.ozamanlar bende burda sürekli araştırıyordum.girişi baya daralmış benimMerhaba kızlar
Bende labioplasti yaptırdım. 5. Günüm ama benim ki tek taraflıydı. Bakıyorum ama şekli bana çok tuhaf geliyor etleşme varmış gibi. Evet parçada kesinlikle küçülme oldu ama sanki düzelmeyecekmiş gibi size de öyle oldu mu ilk zamanlarda acaba. Benim dikişlerim tamamen kapandı. İlk gün çok sızı oldu. Ağrım olmadı 3 gündür de yan yatabiliyorum. Kızlar bana yardımcı olun, bu düzelecek mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?