Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim geçmiş olsun ben Ankaradayım ve Esra Çabuk'a olmayı düşünüyorum.Muayene için gittim ve benim için yeterli açıklamayı yaptı.Olduğumda bende paylaşıcam inşallah.aslında şekli 1 ayda tamamlanıyor ancak yara yeri iyileşsede derideki hassasiyet hemen gitmiyor bemce kişiden kişiye değişen bir durum. ben izmir alsancakta südekan adlı klinikte yaptırdım çok memnunum işlem özgüvenimi çok olumlu etkiledi hatta ardımdan 2 arkadaşım gitti onlar da çok mutlu oldular
Merhaba. Ne kadar oldu ameliyat olali? Tamamen iyilestiniz mi? Benim 40 gun oldu ve hala kasinti ve tek taraf siskinligi var. Hala pantolon giymedim korkuyorum. Birde dikis yerleri cok sert. Sizde oldu mu böyle durumlar?1 sene önce kardeşim oldu, onu görünce ben de oldum. ay iyiki olmuşum
şimdiden geçmiş olsunSevindim geçmiş olsun ben Ankaradayım ve Esra Çabuk'a olmayı düşünüyorum.Muayene için gittim ve benim için yeterli açıklamayı yaptı.Olduğumda bende paylaşıcam inşallah.
Merhaba. Ne kadar oldu ameliyat olali? Tamamen iyilestiniz mi? Benim 40 gun oldu ve hala kasinti ve tek taraf siskinligi var. Hala pantolon giymedim korkuyorum. Birde dikis yerleri cok sert. Sizde oldu mu böyle durumlar?
ben zayıfım ameliyat sonrası iki hafta oturamamıştım bırak otumayı yan yatamamıştımBen Cuma günü ameliyat oldum ama hala oturamıyorum, kilom yüksek diye mi acaba? Ertesi gün işinin başına dönenleri hayretle okuyorum da
pelin ilbeyi.. hastane ile beraber 5000arkadaşlar doktor ismi ve fiyat bilgisi de verirmisiniz burda bütün başlıkları pkuyup karar vermeye çalışan okadar çok kişi var ki.
hangi hastanede yapıyor ameliyatı? genel anesteziyle mi oldunuz? ne kadar oldu ameliyat olalı ? şimdiki durumunuz nasıl?pelin ilbeyi.. hastane ile beraber 5000
Barış Korkmaza yaptırmıştım bu aradaBen de yaptırdım ama öyle 6 ay falan sürmedi.. 1 ayda düzeldi neredeyse.. İşlemin büyüklüğüne göre de değişiyodur tabi ama 6 ay garip geldi bana
6 ay gerçekten uzun bir süre . ben sürekli çalışan biriyim. iş hayatına nasıl döneceğim ? insanı bunun verdiği acı ve psikoloji mahveder iyileşme sürecinin bu kadar uzun olması cok tuhaf bayy pass olan hastalar bile daha erken iyileşiyorBen de yaptırdım ama öyle 6 ay falan sürmedi.. 1 ayda düzeldi neredeyse.. İşlemin büyüklüğüne göre de değişiyodur tabi ama 6 ay garip geldi bana
6 hafta bitti. süper oldu.. iyiki yaptırdım. Dora hastanesinde yapıyorhangi hastanede yapıyor ameliyatı? genel anesteziyle mi oldunuz? ne kadar oldu ameliyat olalı ? şimdiki durumunuz nasıl?
çok memnunumne kadar oldu siz olalı? şuan görüntüsü nasıl memnunmusunuz