6 ay cok uzun degil mi yaBende oldum 1 sene oldu tam seklinin olusmasi 6 ayi buluyor daha cok yeni
Kalmadi canim6 ay cok uzun degil mi yapeki dikis yerlerinde sertlik falan kaldi mi yoksa eski yumuşak deri haline mi döndü?
Esitlendi mi peki her iki taraf? Benim sol taraf daha cok sis ve dikis yerleri cokk sert sizde de var miydi bu sertlik, varsa ne zamamn geçti acaba?bir sene oldu.. operasyon sonrası bir ay geçti yara anca kapanmıştı özellikle bir tarafın iyileşmesi daha zor olmuştu tabi hassasiyetin geçmesi 4-5 ayı bulmuştu evet bende de aşırı kaşıntı olmuştu şimdi çok memnunum
TeşekkürlerKalmadi canim
tabi eşitlendi dert etmeyin benim ameliyat sonrası bir taraftaki yara 10 günde tamamen iyileşti diğer taraftaki yaranın kapanması 4haftayı bulmuştuEsitlendi mi peki her iki taraf? Benim sol taraf daha cok sis ve dikis yerleri cokk sert sizde de var miydi bu sertlik, varsa ne zamamn geçti acaba?
Inaallahtabi eşitlendi dert etmeyin benim ameliyat sonrası bir taraftaki yara 10 günde tamamen iyileşti diğer taraftaki yaranın kapanması 4haftayı bulmuştu
Ben mart ayında oldum genital beyazlatma da yapıldı bir arada yaptırabilirmişim ama sonradan farkına vardım. Şuan şekli tam oturdu. Bi sertlik yok normal eşit durumda yanakları durumum iyi.Arkadaslar ben labioplasti olali 24 gün oldu. Sol taraf saga gore hala şiş ve cok fazla kaşınıyor dikisler. Galiba bircogu düştü korkudan pek bakamıyorum. Suan sabah aksam silisgar krem kullanıyorum. Siz ne durumdasiniz? Ameliyat olanlar bi yazışsak bi durum karsilastirmasi yapsak
Super, darısı başımaBen mart ayında oldum genital beyazlatma da yapıldı bir arada yaptırabilirmişim ama sonradan farkına vardım. Şuan şekli tam oturdu. Bi sertlik yok normal eşit durumda yanakları durumum iyi.
Selamlar ben dün oldum krem verdi bana doktor wc sonrası sür diye anlamadığım suyla yıkayacakmıyım önce yoksa peçeteye silip mi krem süreceğim narkozun etkisiyle soramadımArkadaslar ben labioplasti olali 24 gün oldu. Sol taraf saga gore hala şiş ve cok fazla kaşınıyor dikisler. Galiba bircogu düştü korkudan pek bakamıyorum. Suan sabah aksam silisgar krem kullanıyorum. Siz ne durumdasiniz? Ameliyat olanlar bi yazışsak bi durum karsilastirmasi yapsak
Gecmis olsun. Normalde wc sonrasi baticon verilir temizlemek icin, kremler de sonra surmek içindir ama bence siz doktoru bi arayin ayrıntılı sorun cunku suan oranin temizligi cokk önemliSelamlar ben dün oldum krem verdi bana doktor wc sonrası sür diye anlamadığım suyla yıkayacakmıyım önce yoksa peçeteye silip mi krem süreceğim narkozun etkisiyle soramadım
Kesinlikle canım zira hafif kaşıntı ve akıntı başladı inşallah mikrop kapmamGecmis olsun. Normalde wc sonrasi baticon verilir temizlemek icin, kremler de sonra surmek içindir ama bence siz doktoru bi arayin ayrıntılı sorun cunku suan oranin temizligi cokk önemli
Geçmiş olsun kime yaptırdınız ameliyatınızı ? Okadar sürecek mi toparlanmam sadece şekli içinmi 4 5 ay?bir sene oldu.. operasyon sonrası bir ay geçti yara anca kapanmıştı özellikle bir tarafın iyileşmesi daha zor olmuştu tabi hassasiyetin geçmesi 4-5 ayı bulmuştu evet bende de aşırı kaşıntı olmuştu şimdi çok memnunum
aslında şekli 1 ayda tamamlanıyor ancak yara yeri iyileşsede derideki hassasiyet hemen gitmiyor bemce kişiden kişiye değişen bir durum. ben izmir alsancakta südekan adlı klinikte yaptırdım çok memnunum işlem özgüvenimi çok olumlu etkiledi hatta ardımdan 2 arkadaşım gitti onlar da çok mutlu oldularGeçmiş olsun kime yaptırdınız ameliyatınızı ? Okadar sürecek mi toparlanmam sadece şekli içinmi 4 5 ay?
Maşallah çok sevindim adınıza kaşıntı sorunu yaşadınız mıaslında şekli 1 ayda tamamlanıyor ancak yara yeri iyileşsede derideki hassasiyet hemen gitmiyor bemce kişiden kişiye değişen bir durum. ben izmir alsancakta südekan adlı klinikte yaptırdım çok memnunum işlem özgüvenimi çok olumlu etkiledi hatta ardımdan 2 arkadaşım gitti onlar da çok mutlu oldular
ahh bir dönem o kaşıntı delirtecek raddeye gelmişti 2. hafta dr. gitmiştin ne oluyor diye problem yok demişti sokakta falan kıvrandırıyordu beni özellikle bir bölgede oluyordu hepsi geçti gittiMaşallah çok sevindim adınıza kaşıntı sorunu yaşadınız mı