• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Tamamen açık bıramak sakıncalı olmasın? Gerçi artık kanama yok, yara kapandı galiba :) 4. günü de yazayım o halde :)
Hiçbi sakinca y ok canjm bende önce tedirgin oldum ama hava alması için çok ii benxe ben 15 gün hicbirsey giymemistim ve cok rahattim ama bende hiç kanama olmadı canım seniin de bitmiş

Hiçbi sakinca y ok canjm bende önce tedirgin oldum ama hava alması için çok ii benxe ben 15 gün hicbirsey giymemistim ve cok rahattim ama bende hiç kanama olmadı canım seniin de bitmiş

Peki, tavsiyenizi dikkate alacağım. Benim de 2. gün durdu aslında, kanama dediğim de leke gibi pembe ve çok azdı. Şişlik günden güne azalıyor gibi geliyor. Bir an önce normal hayata dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Peki, tavsiyenizi dikkate alacağım. Benim de 2. gün durdu aslında, kanama dediğim de leke gibi pembe ve çok azdı. Şişlik günden güne azalıyor gibi geliyor. Bir an önce normal hayata dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Peki canım senin dudaklar tam mi kesildi yoksa bacaklarını ayırınca görünüyo mu bende öyle suan da normal mi acaba dış dudaklarla aynı mesafe de ama sol milimlik uzun diğerine göre çok az yani acaba herkesin öyle mi yani dış dudaklar la aynı hizada mi

Peki canım senin dudaklar tam mi kesildi yoksa bacaklarını ayırınca görünüyo mu bende öyle suan da normal mi acaba dış dudaklarla aynı mesafe de ama sol milimlik uzun diğerine göre çok az yani acaba herkesin öyle mi yani dış dudaklar la aynı hizada mi

Dudaklar tam kesilmedi. Şu an şişlik olduğu için aynı hizada görünüyor dış dudaklarla. Doktorum bir tarafın diğerinden biraz daha büyük olmasının normal olduğunu, çünkü ikisinin klitorisin altındaki başlangıç noktalarının farklı olduğunu söylemişti. Birinin başlangıç noktası diğerinin arkasında kaldığı için, önde olan biraz daha ileride görünüyor anladığım kadarıyla :)

Dudaklar tam kesilmedi. Şu an şişlik olduğu için aynı hizada görünüyor dış dudaklarla. Doktorum bir tarafın diğerinden biraz daha büyük olmasının normal olduğunu, çünkü ikisinin klitorisin altındaki başlangıç noktalarının farklı olduğunu söylemişti. Birinin başlangıç noktası diğerinin arkasında kaldığı için, önde olan biraz daha ileride görünüyor anladığım kadarıyla :)
Hmm e ozaman ona göre kesmeleri lazim :-) senin dr kimdi canım

canım geçmiş olsun öncelikle,iyileşmen hızlı olacak sanırım seninde,simetri farkı olursa korkma benim dudaklar 2 ay sonunda birbiriyle eşitlendi tam olarak,yani zamanla o da toparlıyor,dikişler iyice düşünce daha hızlı iyileşiyorsun,bu arada sen nerde ameliyat oldun doktorun kimdi?

canım geçmiş olsun öncelikle,iyileşmen hızlı olacak sanırım seninde,simetri farkı olursa korkma benim dudaklar 2 ay sonunda birbiriyle eşitlendi tam olarak,yani zamanla o da toparlıyor,dikişler iyice düşünce daha hızlı iyileşiyorsun,bu arada sen nerde ameliyat oldun doktorun kimdi?

Teşekkür ederim. artık yavaş yavaş üzerine oturabiliyorum. Dikişlerim eriyor, iplik sarı olduğu için bazen iltihap mı acaba diye endişeleniyorum ama sonra geçiyor. Ağrım acım yok çünkü. Şişlik nerdeyse tamamen indi çok şükür. Simetri konusunda uyardığınız için teşekkür ederim panik yapmam sayenizde :) Ankara'da Gözde Erten Kılıç'ın kliniğinde ameliyat oldum ben.

5. Gün

Temizlik rutinine ve buz kompresine devam ediyorum. Şişlik büyük orada azaldı. Yürürken hala dikkat ediyorum, ani bir hareket kanamaya sebebp olabilir diye korkuyorum. Galiba biraz fazla temkinliyim. Şunu belirtmek isterim ki eğer oturarak yaptığınız bir işiniz varsa, bir hafta izin alın. Cuma olun, diğer pazartesiye ancak toparlarsınız. Doktorlar pazartesi başlarsın çalışmaya diyor ama imkansız bence. Benim işim saatlerce oturmayı gerektiriyor ve ben hala üzerine oturamıyorum rahatlıkla. Evde günlük işlerimi yapabiliyorum. Eğer birilerine fark ettirmeden bu ameliyatı olacağım diyorsanız ve evde sizden başka biri varsa bu imkansız. Dışarı çıkacak cesareti kendimde bulamıyorum. Eğer size yardım edecek birisi yoksa önceden yiyecek içecek stoğu yapın. Benim yardımcım var çok şükür :) Kendimi iyi hissediyorum. Her ne olursa olsun, o fazlalıktan kurtuldum. Lazer epilasyondan bile bu nedenle kaçıyordum, başkasına göstermekten çekindiğim için. İyileşince bir engelim kalmayacak nihayet.

6. Gün

Şişlik % 90 indi. Üzerine oturabiliyorum ama tedbirli davranıyorum, yumuşak küçük bir yastık koyuyorum. Batticon ve kremden sonra biraz kaşınma oluyor. Akşam biraz fazla olduğu için buz koyarak uydum. Buz, yanma ve kaşıntıyı geçiriyor. Banyo yapabilirsiniz (ayakta) hiç bir sorun olmuyor. Dikişlerin eridiğini görebiliyorum. Muhtemelen 5-6 gün sonra regl olacağım. Yani 2. hafta bitiminde. İnşallah o zamana toparlamış olurum iyice, ped o bölgeyi havasız bırakacağı için endileşeleniyorum. Doktorum o zamana iyileşir demişti, umarım öyle olur.

Merhabalar,
Bu sitedeki yorumlardan faydalanarak labioplasti ameliyatı olmaya karar veren birisi olarak yardımcı olmak isterim. 3 gün önce lokal anestezi ile ameliyat oldum. Daha önce genel anestezi ile başka bir ameliyat olmuştum. Kesinlikle lokali tavsiye ediyorum. Hiç acı hissetmiyorsunuz. Eğer, böyle bir rahatsızlığınız olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle bu ameliyatı olmalısınız. Zira şuan biraz şişlik ve kızarıklık olmasına rağmen eski haline nazaran bin kat iyi olduğunu söyleyebilirim. Önceden bakmak bile istemiyordum ama şimdi bu haliyle bile gözüme güzel görünüyor. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim.
Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır

Rainboww geçmiş olsun. Bende aynı ameliyatı oldum. Zamanımızda cok yakın. Benim 10. Günüm. Ankarada süleyman eserdaga ameliyat oldum. Ama 10. Günüm olmasına ragmenn.daha ilk kez bugun rahat hissettim kendimi. İşe gitmek zorunda kaldım 5. Gün. Hrkes anladı zaten düzgün bile yürüyemıyordumm. Benden de olacaklara tavsiye. Olabıldgınce dinlenin. Kesınlıkle ilk gün tek olmayın. Ben bir kaç kere bayılacak gibi oldumm lokal anestezi olmama ragmen. Suan için görüntüden hiç memnun degılım. Dudaklar küçüldü ama klitoris üzerindeki fazla deriyide aldıgından orada dudakların basladgı yer dısarı cıkık duruyo ve büyük dudaklar kesinlkle kapalı degıl. Acık duruyo cok. Üsten bakılınca bi parmak boşluk var arada sanki. Sendeki durum nedir acaba. Düzelirmi bnmki zaman gectıkçe bılmıyorum korkuyorum böyle kalıcak diye şişlk büyük ölçüde indi cünkü. Benmde durumum olmamasına ragmen aylarca para biriktrdm 5000 liraya oldum operasyonu hiç indirimde talep etmedimki işini etkılemesn diye ama suan cok korkuyorum böyle kalıcak diye. Yakın zamanda evlenicem bi operasyon daha olamam böyle kalırsa napıcamı bılmıyorum. Olan arkadaslar gecermi bu durum yoksa bu asamada ne ise durum öyle mi kalır

indebi, bende pek aralık yok, iç dudaklar hala birazcık şiş olduğu için az bi aralık var. Benim klitoris üzerindeki deriye dokunmadı, pek rahatsız değilim zaten ondan. Başlangıç aradan görünmüyor ama ben senin probleminin zamanla geçeceğine inanıyorum. Ben daha önce göğüs estetiği oldum. Bir kaç ay şişlik devam etmiş de ben farkında değilmişim. Birden gitmiyor o şişlik son halini aylar sonra alıyor. O yüzden endişelenmiyorum. Ben önümüzdeki pazartesi işe gideceğim. Bir hafta izin aldım. Hep uzanarak oturdum. Ben sadece ameliyattan yarım saat sonra falan baygınlık geçirdim o da açlıktan, bir daha bir şey olmadı. Ben de yakında evleniyorum. Senin dikişlerin ne durumda? Benimkiler eriyor galiba :)

7. Gün
İç dudaklar hariç, şişlik tamamen indi. Artık daha rahat hareket edebiliyorum. Bazen biraz kaşınıyor, batticon ve krem sürdükten sonra özellikle, ama geçiyor. Bacaklarımı fazla kapatmadan oturabiliyorum. Dikişlerimin eridiğini görüyorum. İyileştiğimi hissediyorum. Henüz hiç evden dışarı çıkmadım. Pazar günü kısa bir yürüyüş yaparım belki, durumumu test etme amaçlı.

10 günümde işe gideceğim, umarım problem olmaz. Temizliğimi işte nasıl yapacağımı düşünüyorum. Batticon ve kremi yanımda nasıl götüreceğim :110: Neyse hallolur inşallah :)

R
indebi, bende pek aralık yok, iç dudaklar hala birazcık şiş olduğu için az bi aralık var. Benim klitoris üzerindeki deriye dokunmadı, pek rahatsız değilim zaten ondan. Başlangıç aradan görünmüyor ama ben senin probleminin zamanla geçeceğine inanıyorum. Ben daha önce göğüs estetiği oldum. Bir kaç ay şişlik devam etmiş de ben farkında değilmişim. Birden gitmiyor o şişlik son halini aylar sonra alıyor. O yüzden endişelenmiyorum. Ben önümüzdeki pazartesi işe gideceğim. Bir hafta izin aldım. Hep uzanarak oturdum. Ben sadece ameliyattan yarım saat sonra falan baygınlık geçirdim o da açlıktan, bir daha bir şey olmadı. Ben de yakında evleniyorum. Senin dikişlerin ne durumda? Benimkiler eriyor galiba :)
rainboww benımde dikişler eriyo sanırım. Kaşınıyo çünkü :) o gunden sonra rahat edecegını düşünüyorum. İşyerınde zor oluyo gercekten ama. Dr 10 gunden sonra pansumanı kesmemı sonra contratubex jeli sürmemi söyledı. Sen daha ne kadr devam edıceksın pansumana ? İnş dedıgın gbi gecici bı durumdr benımki. ameliyattan sonra seklının nasıl olcagını eliyle tutup göstermiştinama korkuyorum yınede:(

R

rainboww benımde dikişler eriyo sanırım. Kaşınıyo çünkü :) o gunden sonra rahat edecegını düşünüyorum. İşyerınde zor oluyo gercekten ama. Dr 10 gunden sonra pansumanı kesmemı sonra contratubex jeli sürmemi söyledı. Sen daha ne kadr devam edıceksın pansumana ? İnş dedıgın gbi gecici bı durumdr benımki. ameliyattan sonra seklının nasıl olcagını eliyle tutup göstermiştinama korkuyorum yınede:KK43:

Süleyman Eserdağ hakkında yorumlar hep olumlu, inşallah güzel bir sonuç alırsın, panik yapma bence, panik yapsan da şuan bir şey değiştiremeyiz, iyi düşünelim, iyi olsun :) Pansumana adet olana kadar devam edeceğim. Bir hafta sonra adet olacağım yani 14. günümde muhtemelen. İnşallah problem olmaz, en çok bunun için endişeleniyorum :( doktorum bana jel önermedi, kaşıntı için bir krem önermişti ama unuttum :)) arar sorarım olmadı.

Süleyman Eserdağ hakkında yorumlar hep olumlu, inşallah güzel bir sonuç alırsın, panik yapma bence, panik yapsan da şuan bir şey değiştiremeyiz, iyi düşünelim, iyi olsun :) Pansumana adet olana kadar devam edeceğim. Bir hafta sonra adet olacağım yani 14. günümde muhtemelen. İnşallah problem olmaz, en çok bunun için endişeleniyorum :KK43: doktorum bana jel önermedi, kaşıntı için bir krem önermişti ama unuttum :)) arar sorarım olmadı.
Bna önerdiği jel iz kalmaması için. Bya etkılı bı ilaç oldgunu bılıyorum. Netten okuyup doktorunada sor istersen.

Bna önerdiği jel iz kalmaması için. Bya etkılı bı ilaç oldgunu bılıyorum. Netten okuyup doktorunada sor istersen.
Baska yara yada dikiş izleri içinde kullanıldıgını bılıyorum cnm. Adet olana kadr nerdeyse 15 gun olmuş oluyo zaten. En zor dönem gecmiş oluyo. Bnce endişe etme o konuda. Birde ne olur ne olmaz işe gderken etek gyın. Hem etek hemde pantolon denedim. Etek cok daha rahat ettırıyo. Bide sandalyen için sertse sayet bir minder götür:)

Baska yara yada dikiş izleri içinde kullanıldıgını bılıyorum cnm. Adet olana kadr nerdeyse 15 gun olmuş oluyo zaten. En zor dönem gecmiş oluyo. Bnce endişe etme o konuda. Birde ne olur ne olmaz işe gderken etek gyın. Hem etek hemde pantolon denedim. Etek cok daha rahat ettırıyo. Bide sandalyen için sertse sayet bir minder götür:)

Ben önceki ameliyatımda scarex kullanmıştım. Düzenli kullanmak gerekiyor faydasını görmek için. Tavsiyeniz gerçekten çok iyi oldu benim için, etek giyerim bu hafta bol bol :) Krem sürünce nemli oluyor benim o bölge, antibiyotikli krem. Bazıları da kuru tutun hava alsın diyor, ne yapsam bilemedim. Minder olsa iyi olur, uygun bir şey ayarlayayım, teşekkürler. İnşallah adet problem olmaz dediğiniz gibi :) Şuan baktığımda dış dudakların arasından çıkan bir şey yok ya, o bana yetiyor :)

arkadaşım selamlar öncelikle geçmiş olsun canım,iç dudakların çok kesildiğinden mi şikayetçisin,yani dış dudaklar ayrık duruyorsa eğer biraz dolgu enjekte ettirebilirisin,o zaman arayı biraz kapatıp düzgün bir görünüme kavuşabilirsin,yani bu ayrıklık başka türlü düzelir mi bilmiyorum,burda bir kaç arkadaş sanırım bu dolgu yoluyla sorunu çözmüştü,dikişlerin filan düştümü peki canım?

arkadaşım selamlar öncelikle geçmiş olsun canım,iç dudakların çok kesildiğinden mi şikayetçisin,yani dış dudaklar ayrık duruyorsa eğer biraz dolgu enjekte ettirebilirisin,o zaman arayı biraz kapatıp düzgün bir görünüme kavuşabilirsin,yani bu ayrıklık başka türlü düzelir mi bilmiyorum,burda bir kaç arkadaş sanırım bu dolgu yoluyla sorunu çözmüştü,dikişlerin filan düştümü peki canım?
Canım cok saol. İç dudakların cok kesıldgını düşünmüyorumm. Sadece iç dudakların baslangıç noktası biraz cıkık duruyo. Ve oradan asagıya dogru acıklık var arada dıs dudaklar kapanmıyo. Henüz tam oturmadgı içinmi böyle acaba. Dudakların ordaki dikişlerde pek görünmüyo yavas yavas eriyo sanırım. Klitoris üstündekı görünüyo sadece. Benim dıs dudakların dolgunlığu ile ilgili bi problemim yoktu zaten. İç dudaklardaki fazlalık alındgı taktirde kapanması lazımdı. Ameliyattan sonrada son seklının kapalı olacagını söylemişlerdi. Hem dolguya ihtiyac varsa bile yaptıramam artık hem maddi hemde manevi böylemi kalır sizce ?

Back