Fuciddin kremi kullanıyorum . Başka herhangi bir krem kullanmıyorum. Temizliği normal Tuvalet kağıdı ile kompres yaparak yapıyorum .Kaşıntım da çok arttı[/QUOTE
sabret az kaldi kasintinin zirve yaptgi zamanlardasin ama gecicek.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!
- Konu Sahibi rayihaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Fuciddin kremi kullanıyorum . Başka herhangi bir krem kullanmıyorum. Temizliği normal Tuvalet kağıdı ile kompres yaparak yapıyorum .Kaşıntım da çok arttı
Tuvalet kagıdı yerine steril gazlı bezi ıslatarak temizleyebilirsiniz bi süre. Aloa vera krem ya da jel kullanın günde 1-2 kere. Ben öyle yapmıştım pek sorun yaşamadım. Kaşıntıya da baya iyi geldi. Akıntı bende de oldu cok rahatsız edici boyutta olmasa da. Antibiyotiklerden oluyor o korkmayın:)
- 10 Ekim 2018
- 16
- 5
- 6
- 31
Çok rahatladım teşekkür ederim aloa Vera jel ve steril gaz bez alayımTuvalet kagıdı yerine steril gazlı bezi ıslatarak temizleyebilirsiniz bi süre. Aloa vera krem ya da jel kullanın günde 1-2 kere. Ben öyle yapmıştım pek sorun yaşamadım. Kaşıntıya da baya iyi geldi. Akıntı bende de oldu cok rahatsız edici boyutta olmasa da. Antibiyotiklerden oluyor o korkmayın:)
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Çok rahatladım teşekkür ederim aloa Vera jel ve steril gaz bez alayım
Bi de bana doktorum 10 günden sora falan travazol krem vermişti. Kaşıntı icin. Ama bu vajinal ph degerlerini de dengeliyor ya onun da faydası olabilir. Gerçi ben 2 gun kullandım sadece ama kaşıntı oldukca onu da kullanabilirsiniz 10 günü doldurduktan sonra. Yani ordaki dikişlerin iyice kapanmış olması gerekiyor. İyileşme durumunuza gore doktorunuza danışıp başlayabilirsiniz
helloooo :)) cuma dikislerim alindi sisim cok cok cok az kaldi tek tarafta o fazla uzun olan.dikisler ve sis icin travazol verdi bastirmadan masaj yapmami istedi doktor.sabah aksam yapiorum.her gun uyaninca masaj yaparken gormek beni o yeni haliyle inanilmaz mutlu ediyo.doktorumla konustum bekleyelim eger tek tarafta sis inmez asimetri olusursa revizyon dusunuruz dedi beni desteklio kendisine cok minnettarim.bu yasima kadar beklemekte gercekten hata yapmisim.keske bu kadar uzamadan erkenden gitseymisim.buarada benim iyilesmem iki hafta surdu 10 gune kadr calissaydim ise gitmezdim.ama kendi ameliyatima kendim tek basima girdim aksam ciktim evime geldim.aile ile yasamadgmdan tek basima ve sorun yasamadan anlarlar felan diye dert olmadi acikcasi.bana agri mi kasinti mi zordu derseniz benim tip2 olduguma gore konusursak kasinti beni cok zorladi.ama doktoruma ulasamamak dinlemedgmden kendisini fucidinle atlattim ona ragmen bas edilmeyecek bir sey deil.sonucu bi bilseniz oncesi ve sonrasi ya anlatamam cok ama cokkk mutluyum.kime yaptirirsiniz bilmiorum ama maddi olanaklariniz yeterliyse lutfen olun cesaretinizi toplayin kendiniz icin bir iyilik yapin ve bu ameliyati olun (asimetri farki icin yine yazicagim bilgilendirmek icin)
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
helloooo :)) cuma dikislerim alindi sisim cok cok cok az kaldi tek tarafta o fazla uzun olan.dikisler ve sis icin travazol verdi bastirmadan masaj yapmami istedi doktor.sabah aksam yapiorum.her gun uyaninca masaj yaparken gormek beni o yeni haliyle inanilmaz mutlu ediyo.doktorumla konustum bekleyelim eger tek tarafta sis inmez asimetri olusursa revizyon dusunuruz dedi beni desteklio kendisine cok minnettarim.bu yasima kadar beklemekte gercekten hata yapmisim.keske bu kadar uzamadan erkenden gitseymisim.buarada benim iyilesmem iki hafta surdu 10 gune kadr calissaydim ise gitmezdim.ama kendi ameliyatima kendim tek basima girdim aksam ciktim evime geldim.aile ile yasamadgmdan tek basima ve sorun yasamadan anlarlar felan diye dert olmadi acikcasi.bana agri mi kasinti mi zordu derseniz benim tip2 olduguma gore konusursak kasinti beni cok zorladi.ama doktoruma ulasamamak dinlemedgmden kendisini fucidinle atlattim ona ragmen bas edilmeyecek bir sey deil.sonucu bi bilseniz oncesi ve sonrasi ya anlatamam cok ama cokkk mutluyum.kime yaptirirsiniz bilmiorum ama maddi olanaklariniz yeterliyse lutfen olun cesaretinizi toplayin kendiniz icin bir iyilik yapin ve bu ameliyati olun (asimetri farki icin yine yazicagim bilgilendirmek icin)
Bence sisleriniz indiginde asimetri kalmayacak cunku ben de baya suphe yasamistim acaba yamuk mu olcak diye umarim da kalmaz ve bi daha ugrasmak zorunda kalmazsiniz. Siz 10 gun demissiniz ben 5. Gunden sora baya toparlamistim. Demek ki sizin bunyeniz benimkinden daha hassas, o yuzden odemin inmesi de bana gore daha uzun surebilir. Benim sislerin inmesi 1 ayi buldu, yamuk goruntu 1 ayin sonunda duzeldi. Sizin 1.5 ay falan surebilir belki de. Genel olarak cok sevindim ama tekrar gecmis olsun:)
- 23 Eylül 2018
- 10
- 8
- 1
- 36
Labioplasti sonrası his kaybı yaşayanlar acaba iyileşme süreçlerini değerlendirebilir mi. Berbat bir süreç. Evli değilim ama evlensem evlilik hayatınıda olumsuz etkileyecek bunu hissedebiliyorum(( Doktor sürekli geçecek diyor. Bide üstüne üstlük operasyon öncesinde hiç bir risk hakknda sözlü olarak uyarıda bulunmamasına rağmen eksik bilgi vermediğini iddia ediyor. Bir insan bile bile kendi sağlığını riske sokabilir mi ya? kontrole gittiğimde iz kalacak mı diye sorduğumda geçecek yaklaşık bir, bir buçuk sene sürer dedi bir de sanki açıpta bakacak değiller ya demişti işte o an anlamıstım yanlş doktor olduğunu ne yazık ki. Bir doktorun hastaya bakış açısı böyle mi olmalı, kadının üslubu sıfır, nasl doktor olduysa bilemiyorum
- 23 Eylül 2018
- 10
- 8
- 1
- 36
Suaylincim revizyon ameliyatını özgür kartala yaptırmışsın ne kadar ödemiştin acaba bide iyileşme sürecin ne kadar sürdü. Malum işe gidiyoruz ve öyle çok basitmiş gibi anlatılsada iyileßme süreci çok sıkıntılı. Özelden msj atmak istedim ama kapalı sanırım, atamadımMervecim o arkadaşlara demedin galiba. Onlar reklam yapılmasına karşı olduğu için burdalar. Gerçek deneyimlerini anlatıyorlar. Ben gibi, sen gibi.. Artık körü körüne her yazana inanma devri bitti. Jolitanin da dediği gibi güdümlü mesajlar ayırtediliyor. Senin aracılığınla herkese şunu söylemek istiyorum. Burda yazan insanların geçmiş postlarına mutlaka baksınlar. Bir de kısa cümle kurup "çok memnunum şu doktor yaptı" diyip sonra toz oluyorsa yazan kişi, inanmasınlar.
- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Geçmiş olsun oncelikle bende gecen sene mart ayinda olmuştum evliyim hic korkmayin his kaybi filan hicbisey olmuyor hatta daha rahat ediyorsunuz psikolojik acidan..benim klitorise de mudahale olmustu ona ragmen his kaybim olmadi..dikis izine gelirsek dudaklar da hic yok sadece klitoris tepesinden baslayan asagi dogru inen dikis izi var bende fakat acip elle icine dogru bakmadikca belli bile olmuyor ki acip bakincada bilen biri olmazsa anlamasi imkansiz..Labioplasti sonrası his kaybı yaşayanlar acaba iyileşme süreçlerini değerlendirebilir mi. Berbat bir süreç. Evli değilim ama evlensem evlilik hayatınıda olumsuz etkileyecek bunu hissedebiliyorum(( Doktor sürekli geçecek diyor. Bide üstüne üstlük operasyon öncesinde hiç bir risk hakknda sözlü olarak uyarıda bulunmamasına rağmen eksik bilgi vermediğini iddia ediyor. Bir insan bile bile kendi sağlığını riske sokabilir mi ya? kontrole gittiğimde iz kalacak mı diye sorduğumda geçecek yaklaşık bir, bir buçuk sene sürer dedi bir de sanki açıpta bakacak değiller ya demişti işte o an anlamıstım yanlş doktor olduğunu ne yazık ki. Bir doktorun hastaya bakış açısı böyle mi olmalı, kadının üslubu sıfır, nasl doktor olduysa bilemiyorum
Merhaba o zamanlar size yaptiģi labioplasti işleminde klitoris aģrisi olmuşmidi batma varmidi bande ameliyat oldum bahs ettiģiniz doktora klitorisinizide dikiş varmidi ustundeBen hiç his kaybı yaşamadım tam tersi o şekilde insan cinsellikten bile haz almıyo acı hissediyo. Ameliyattan sonra o kadar rahatladım ki özgüvenim geldi duyu kaybı falan hiç olmadı yani. Benim bildiğim klitorise çok müdahalede bulunulduğu zaman duyu kaybı olabiliyo. O da doktor tecrübesiyle alakalı diye düşünüyorum.
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Labioplasti sonrası his kaybı yaşayanlar acaba iyileşme süreçlerini değerlendirebilir mi. Berbat bir süreç. Evli değilim ama evlensem evlilik hayatınıda olumsuz etkileyecek bunu hissedebiliyorum(( Doktor sürekli geçecek diyor. Bide üstüne üstlük operasyon öncesinde hiç bir risk hakknda sözlü olarak uyarıda bulunmamasına rağmen eksik bilgi vermediğini iddia ediyor. Bir insan bile bile kendi sağlığını riske sokabilir mi ya? kontrole gittiğimde iz kalacak mı diye sorduğumda geçecek yaklaşık bir, bir buçuk sene sürer dedi bir de sanki açıpta bakacak değiller ya demişti işte o an anlamıstım yanlş doktor olduğunu ne yazık ki. Bir doktorun hastaya bakış açısı böyle mi olmalı, kadının üslubu sıfır, nasl doktor olduysa bilemiyorum
His kaybı falan yok ama eminim işlemin kalitesine gore degişiyordur. Ben doktordan ve islemden cok memnunum. İyileşme surecim hızlı oldu, kafamdakinden de guzle oldu vs. Cogu 6 haftadan once zaten hicbi şey tavsiye etmiyor cunku iyileşme sürecinde oluyor hala. 6 haftadan sora ise baya iyileşmiş oluyor. 3.-4. Haftadan sora cinsel ilişki serbest diyenlere inanmayın yok oyle bi şey. Bölge o donemlerde daha cok hassas oluyor.
Neyse sonuc olarak, iyileşme kişiden kişiye degişik tabi ki ama benm bunyem hızlı iyileşen bir bunye ve 2 aydan sora nerdeyse tamamen iyileşti. His kaybı olmadı. Aksine su an daha iyi hissediyorum, belki paikolojiktir belki fizyolojiktir bilemiyorum. İyi bir doktora oldugunuz surece sorun yok
Ban har gun aģliyorum kaşki başka doktora yaptirsaydim bin kere pişmanim lutfan siz soyleyin sizdede klitorista bir sikinti varmidi aģri yada batma her hangi bir durum hatto benim klitorisa etrafi dikilmiş surekli pansuman yaptigim zaman hiç orasi dokuntirtmiyor bugun 6 gunum haalan aģri kesici aliyorum allahim kabus yaşiyorum insanlar guzellik bir mutluluk oliyim diye doktor kapisina gidiyoruz sonuç buysa guven kalmadi har keze saģlikli yaşam diliyorumHis kaybı falan yok ama eminim işlemin kalitesine gore degişiyordur. Ben doktordan ve islemden cok memnunum. İyileşme surecim hızlı oldu, kafamdakinden de guzle oldu vs. Cogu 6 haftadan once zaten hicbi şey tavsiye etmiyor cunku iyileşme sürecinde oluyor hala. 6 haftadan sora ise baya iyileşmiş oluyor. 3.-4. Haftadan sora cinsel ilişki serbest diyenlere inanmayın yok oyle bi şey. Bölge o donemlerde daha cok hassas oluyor.
Neyse sonuc olarak, iyileşme kişiden kişiye degişik tabi ki ama benm bunyem hızlı iyileşen bir bunye ve 2 aydan sora nerdeyse tamamen iyileşti. His kaybı olmadı. Aksine su an daha iyi hissediyorum, belki paikolojiktir belki fizyolojiktir bilemiyorum. İyi bir doktora oldugunuz surece sorun yok
- 25 Şubat 2008
- 770
- 297
- 648
Kime oldunuz peki?Geçmiş olsun oncelikle bende gecen sene mart ayinda olmuştum evliyim hic korkmayin his kaybi filan hicbisey olmuyor hatta daha rahat ediyorsunuz psikolojik acidan..benim klitorise de mudahale olmustu ona ragmen his kaybim olmadi..dikis izine gelirsek dudaklar da hic yok sadece klitoris tepesinden baslayan asagi dogru inen dikis izi var bende fakat acip elle icine dogru bakmadikca belli bile olmuyor ki acip bakincada bilen biri olmazsa anlamasi imkansiz..
Canım korkma daha cok yeni tabiki hassasiyetin ve ağrın olucak bunlar zamanla gecicek. Kendini yormamaya calıs elinden geldiğince dinlen.. benimde klitorisimde ağrı ve batma oldu ilk zamanlarda sonra gecti tabiki üzülme sabret birazBan har gun aģliyorum kaşki başka doktora yaptirsaydim bin kere pişmanim lutfan siz soyleyin sizdede klitorista bir sikinti varmidi aģri yada batma her hangi bir durum hatto benim klitorisa etrafi dikilmiş surekli pansuman yaptigim zaman hiç orasi dokuntirtmiyor bugun 6 gunum haalan aģri kesici aliyorum allahim kabus yaşiyorum insanlar guzellik bir mutluluk oliyim diye doktor kapisina gidiyoruz sonuç buysa guven kalmadi har keze saģlikli yaşam diliyorum
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Ban har gun aģliyorum kaşki başka doktora yaptirsaydim bin kere pişmanim lutfan siz soyleyin sizdede klitorista bir sikinti varmidi aģri yada batma her hangi bir durum hatto benim klitorisa etrafi dikilmiş surekli pansuman yaptigim zaman hiç orasi dokuntirtmiyor bugun 6 gunum haalan aģri kesici aliyorum allahim kabus yaşiyorum insanlar guzellik bir mutluluk oliyim diye doktor kapisina gidiyoruz sonuç buysa guven kalmadi har keze saģlikli yaşam diliyorum
Keşke iyi araştırsaydınız. Maalesef her doktor iyi yapamıyor. Ama moralinizi bozmayın cunku daha 6 gün olmuş. Belki de sandıgınız gibi kötu bi şey yoktur. Defne hanımın ameliyatları nasıl oluyor bilmiyorum. Belki siz kuruntu yapmışsınızdır. Bende de klitorise mudahele edildi ve ustunde dikişler vardı. Dikişlerim alınana kadar hatta alındıktan sonra bile iyileşme sürecinde batma oldu. Batma olması cok normal. Eger goruntu olarak bir sorun yoksa uzulmeyin. Dikişler bi sekilde zaten iyileşecek. Uzuldukce iyileşmesini de negatif etkilersiniz. Goruntu olarak bir sorun var mı?
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Ozgur kartala olmustum benKime oldunuz peki?
merhaba kızlar
yazılarınızı okudukça doktor kararımın ne kadar doğru olduğundan mutluluk, sizin adınıza çok üzülüyorum.gerçekten zor süreçten geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun.çok kısa kendimdeki gelişmelerden bahsetmek istiyorum.vajina operasyonundan bu zamana renk değişiklikleri vardı şuan belli bile değil aynı oldu, dikişler hissedilebiliordu yumuşadı dikişleri hissetmemeye başladım.tek problem uzun olup kısaltılan sağ tarafın kat bölümü diğerine nazaran dediğim gibi revizyon gerektiricek ofiste bile yapabilceği derece ufak bir operasyon okadar.
ve sizde de oldu mu bilmiyorum ama ameliyat sonrası çok şişen dış dudaklar şişler inip zaman geçtikten sonra buruşuk gibi görünmeye basladı.neyse ki lipo yapmayı düşündüğümde doktorumdan rica edip orayı kendi yağımla dolgunlastırmasını söyleyip bundan da böyle kurtulmayı düşünüyorum.
(not: buarada bir ay bir hafta operasyondan sonra göğüs büyütme ameliyatı oldum dr zekeriya bey e 440 cc full high 10.uncu günümdeyim implant acısı benim operasyonumun labioplasti tipi ile kıyaslanamaz bile.vajinadır ağrıcak mahvolurum diye erteliyosanız yanından bile geçmiyor bilginiz olsun acıyı kıyaslamak adına bilin diye söylemeden geçemicem.)
yazılarınızı okudukça doktor kararımın ne kadar doğru olduğundan mutluluk, sizin adınıza çok üzülüyorum.gerçekten zor süreçten geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun.çok kısa kendimdeki gelişmelerden bahsetmek istiyorum.vajina operasyonundan bu zamana renk değişiklikleri vardı şuan belli bile değil aynı oldu, dikişler hissedilebiliordu yumuşadı dikişleri hissetmemeye başladım.tek problem uzun olup kısaltılan sağ tarafın kat bölümü diğerine nazaran dediğim gibi revizyon gerektiricek ofiste bile yapabilceği derece ufak bir operasyon okadar.
ve sizde de oldu mu bilmiyorum ama ameliyat sonrası çok şişen dış dudaklar şişler inip zaman geçtikten sonra buruşuk gibi görünmeye basladı.neyse ki lipo yapmayı düşündüğümde doktorumdan rica edip orayı kendi yağımla dolgunlastırmasını söyleyip bundan da böyle kurtulmayı düşünüyorum.
(not: buarada bir ay bir hafta operasyondan sonra göğüs büyütme ameliyatı oldum dr zekeriya bey e 440 cc full high 10.uncu günümdeyim implant acısı benim operasyonumun labioplasti tipi ile kıyaslanamaz bile.vajinadır ağrıcak mahvolurum diye erteliyosanız yanından bile geçmiyor bilginiz olsun acıyı kıyaslamak adına bilin diye söylemeden geçemicem.)
Bende de aynı durum var. Ben de yağ transferi istiyorum. Konuyu araştırıyorum. Fiyat konusunda bilgin var mı suzan?merhaba kızlar