Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!
- Konu Sahibi rayihaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba labioplasti oldunuzmuMrh kızlar Ayşe konacak yrd Prof muş kendi sitesinde labioplasti yaptıranların yorumları vardı iyiydi burada da özgür kartala labioplasti yaptıranların yorumlarından düşünmüştüm ama fiyat çok geldi yardımcı olurmusunuz çok kararsız kaldım
Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle merhaba. araştırma sürecinde burdaki yorumları okuyup karar verdiğim içim mesaj yazarak süreç sonrasında hala araştıran arkadaşlara yardımcı olmayı istedim. ben araştırma sonucunda ilk önce Özgür Kartalı düşündüm aradım asistanı Zeynep hanımla konuştum sonra erkek doktora bu ameliyat için gidemeyeceğimi düşünüp vazgeçtim. tekrar araştırmaya devam edip Aylin Bilgin Karabuluta karar verdim. gittim muayene oldum ameliyat tarihi bile belirledik. Aylin hoca sıcak kanlı tatlı bi kadındı ama ben bu ameliyat için çok zor karar almış gerekirse en pahalısı olsun ama risksiz olsun deyip borc harc karar almıştım. tam ameliyat tarihine karar verdik para gelecek yerle ilgili sorun yaşadım. erteledik daha sonra yeni tarih belirledik programımla çatıştı tekrar tarih belirlemek istediğimde yine program çatışması yaşadım. ben eğer bi işte sürekli bi sorun çıkıyorsa bi düşünmek gerek diye düşünenlerdenim. sonra acaba özgür hocaya mı gitsem diye düşündüm tekrar. çünkü niyetimi almiştim süreci uzatmak istemiyordum. aradım randevu aldım özgür hocadan o kadar açıklayıcı o kadar net o kadar işinin ehli ki gercekten diğer yerde pürüz çıktığı için şükrettim. Aylin hocada çok iyi bi cerrah muhtemelen ama Özgür hoca dehşetle şiddetle tavsiye ettiğim biri artık. kişinin yapısına ihtiyacına göre yöntem beirliyor. benim labiumlar biraz esmerleşmişti aylin hoca bu esmerliklerin klacağını söylemişti ama özgür hoca sayesinde o renk koyuluğuda gitti. çünkü tektiği sabit genel bi teknik değil sizin ihtiyacınız olan teknik vücudunuzun uygun olduğu kesi yöntemi ne ise size onu uyguluyor. benm size tavsiyem tek doktorla görüşüp karar vermeyin. bi kaç doktora görünün içinize sinsin. ben az kalsın tek doktora gidip direk karar alacaktım çok şükür ki bi takım aksiliklerle fikir değiştirdim. aklı karışık olan ve bu ameliyatı düşünen herkese tavsiyem bir kaç doktorla konusun doktorun tekniğini öncesi sonrasını size ayrıntılı net ve çok açıkca ifade edip etmediğine dikkat edin. öncesi ve sonrası için aklında soru olan arkadaşlar sorsun elimden geldiğince yardımcı olıurum bu arada 10. günüm. şimdiden çooookk memnunum :)
Geçmiş olsun. Çok sevindim neticeye. Erkek dr olduğu için vazgeçtim cümlenizi okuyunca üzülmüştüm. Inş sonuç istediği gibi olmuştur diye heyecan ve merakla okudum ki tekrar onda karar kıldığınızı görünce de derin bir nefes aldım :)) ona giderek risk almamışsınız. Çok yakın zamanda özgür kartal türkiyede bu işi en iyi yapan doktor olarak anılacak bence.öncelikle merhaba. araştırma sürecinde burdaki yorumları okuyup karar verdiğim içim mesaj yazarak süreç sonrasında hala araştıran arkadaşlara yardımcı olmayı istedim. ben araştırma sonucunda ilk önce Özgür Kartalı düşündüm aradım asistanı Zeynep hanımla konuştum sonra erkek doktora bu ameliyat için gidemeyeceğimi düşünüp vazgeçtim. tekrar araştırmaya devam edip Aylin Bilgin Karabuluta karar verdim. gittim muayene oldum ameliyat tarihi bile belirledik. Aylin hoca sıcak kanlı tatlı bi kadındı ama ben bu ameliyat için çok zor karar almış gerekirse en pahalısı olsun ama risksiz olsun deyip borc harc karar almıştım. tam ameliyat tarihine karar verdik para gelecek yerle ilgili sorun yaşadım. erteledik daha sonra yeni tarih belirledik programımla çatıştı tekrar tarih belirlemek istediğimde yine program çatışması yaşadım. ben eğer bi işte sürekli bi sorun çıkıyorsa bi düşünmek gerek diye düşünenlerdenim. sonra acaba özgür hocaya mı gitsem diye düşündüm tekrar. çünkü niyetimi almiştim süreci uzatmak istemiyordum. aradım randevu aldım özgür hocadan o kadar açıklayıcı o kadar net o kadar işinin ehli ki gercekten diğer yerde pürüz çıktığı için şükrettim. Aylin hocada çok iyi bi cerrah muhtemelen ama Özgür hoca dehşetle şiddetle tavsiye ettiğim biri artık. kişinin yapısına ihtiyacına göre yöntem beirliyor. benim labiumlar biraz esmerleşmişti aylin hoca bu esmerliklerin klacağını söylemişti ama özgür hoca sayesinde o renk koyuluğuda gitti. çünkü tektiği sabit genel bi teknik değil sizin ihtiyacınız olan teknik vücudunuzun uygun olduğu kesi yöntemi ne ise size onu uyguluyor. benm size tavsiyem tek doktorla görüşüp karar vermeyin. bi kaç doktora görünün içinize sinsin. ben az kalsın tek doktora gidip direk karar alacaktım çok şükür ki bi takım aksiliklerle fikir değiştirdim. aklı karışık olan ve bu ameliyatı düşünen herkese tavsiyem bir kaç doktorla konusun doktorun tekniğini öncesi sonrasını size ayrıntılı net ve çok açıkca ifade edip etmediğine dikkat edin. öncesi ve sonrası için aklında soru olan arkadaşlar sorsun elimden geldiğince yardımcı olıurum bu arada 10. günüm. şimdiden çooookk memnunum :)
Bencede öyle olucak, olmasa bile onun ne kadar muhteşem bir insan, güzel yürekli, hastasını herseyden daha cok önemseyip onun morali bozulmasın diye elinden gelen herseyi yapan dünyalar tatlısı bir doktor. Allah ondan razı olsun :)Geçmiş olsun. Çok sevindim neticeye. Erkek dr olduğu için vazgeçtim cümlenizi okuyunca üzülmüştüm. Inş sonuç istediği gibi olmuştur diye heyecan ve merakla okudum ki tekrar onda karar kıldığınızı görünce de derin bir nefes aldım :)) ona giderek risk almamışsınız. Çok yakın zamanda özgür kartal türkiyede bu işi en iyi yapan doktor olarak anılacak bence.
kesinlikle haklısınız. Özgür hoca bu alanda en iyi doktor olacak diyemiyorum çünkü zaten öyle bence. ben bu ameliyatı olduğumu kimseyle paylaşmadım süreçte tek başımaydım. eve varıp varmadığımı bile düşünüp teyit edecek kadar düşünceli bir doktor. ve ameliyat öncesinde ve sonrasında her aşamada bıkmadan usanmadan tüm sorulara itinayla cevap veren fazlasıyla mütevazı bir doktor. kesinlikle erkek doktor algısıyla düşünmeyin bu estetik görüntüden ziyade sağlıkla ilgili ve çok özel bi durum . şunu da belirtmek isterim fiyat konusunda da gercekten çok anlayışlılar ayrıca ben muayene ücreti ödemedim muayene ücretli yazanlar olmuş. bunu da belirtmek istedim.Bencede öyle olucak, olmasa bile onun ne kadar muhteşem bir insan, güzel yürekli, hastasını herseyden daha cok önemseyip onun morali bozulmasın diye elinden gelen herseyi yapan dünyalar tatlısı bir doktor. Allah ondan razı olsun :)
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Benim birlikteliğim hiç olmadı bunun için kesin bi konuşma yapamam ama hissizlik olmadığını düşünüyorum . Zaten doktorlar hissizliğe sebep olabilecek bi ameliyat olmadığını söylüyorlar. Ama ucuz olsun diye düşünüp tecrübesiz birine emanet etmeyin kendinizi. İşinin uzmanı olan doktor zaten net şekilde bu ameliyatın böyle bir sonucunun olmayacağını belirtiyor. Ama dediğim gibi bununla ilgili net bi tecrübem tabi ki Yok:)
Arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım, ama doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bugün labioplasti ameliyatımın 12. günü ve şişler iyice azaldı, bir taraf tamamen indi diğer tarafta hala biraz var ama çok azaldı. Doktorum pansumanları 10. gün bırakmamı söyledi. Baya rahatladım. Bir ayın sonunda da spor, havuz vs. her şey serbestmiş. Bakalım. Şimdilik iyi ki yaptırmışım demeye devam ediyorum. Umarım hep böyle derim. Aynadaki görüntü bile insana kendini iyi hissettiriyor daha tam iyileşmese bile. Sorularınız varsa cevaplarım.
- 10 Mart 2010
- 2.046
- 2.188
- 398
- 12 Mayıs 2019
- 28
- 2
- 86
- 34
Kızlar merhaba.11.30 da operasyona giricem insallah. Ama aşırı tedirginim. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanki. Bugüne kadar hiç ameliyat olmadım sanırım bu sebeple de korkuyorum. Sadece parmağıma dikiş atılmıştı yıllar önce.
Yürüyememekten, çok acı çekmekten, iyileşmemekten korkuyorum hatta masada kalır mıyım diye saçma seyler bile düşünüyorum. Nisan sonu dügün var ya düzelmezse diye korkuyorum
Burayı da çok meşgul ettim farkındayım ama rahatlamak icin yazıyorum. Kimse bilmediği için ameliyat olacağımı bi burda paylaşabiliyorum
Dua edin bana kızlar. Sorun yaşamayayım. İnsallah su gibi olup bitsin.
ameliyatı oldunmu sonuçlar nasıl bilgi verirmisin
- 12 Temmuz 2006
- 358
- 428
- 628
Ya 4000 - 5000 bin ortalama fiyatlar en güncel haliyle. Bunlar çok yüksek rakamlar değil mi? Bana mı öyle geldi. Daha uygun fiyat alan veya yaptıran var mı?
Ben de 4000 TL verdim. Burada yorumlarda 6000-6500 tl fiyatları duyunca 4000 ucuz gibi gelmişti bana.
- 10 Mart 2010
- 2.046
- 2.188
- 398
Offf valla ona okadar para vermeyi gözüm kesmiyor. Şöyle 2000 civarı bulsam yaptırırmBen de 4000 TL verdim. Burada yorumlarda 6000-6500 tl fiyatları duyunca 4000 ucuz gibi gelmişti bana.
- 12 Temmuz 2006
- 358
- 428
- 628
Offf valla ona okadar para vermeyi gözüm kesmiyor. Şöyle 2000 civarı bulsam yaptırırm
Diğer doktorlara labioplasti eğitimi veren doktorlar var, onlar eğitimde model olmayı kabul ederseniz çok düşük ücretle yapıyorlar. Benim doktorum da eğitim verdiğini o eğitime katılmayı kabul eden hastalara 500-600 gibi bir ücrete yapıldığını söyledi. Tabi beklentisi çok yüksek olmayan iç dudaklar küçülsün de estetik detayları çok önemli değil diye düşünen kişiler tercih ediyor demişti.
- 12 Temmuz 2006
- 358
- 428
- 628
Arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım, ama doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bugün labioplasti ameliyatımın 12. günü ve şişler iyice azaldı, bir taraf tamamen indi diğer tarafta hala biraz var ama çok azaldı. Doktorum pansumanları 10. gün bırakmamı söyledi. Baya rahatladım. Bir ayın sonunda da spor, havuz vs. her şey serbestmiş. Bakalım. Şimdilik iyi ki yaptırmışım demeye devam ediyorum. Umarım hep böyle derim. Aynadaki görüntü bile insana kendini iyi hissettiriyor daha tam iyileşmese bile. Sorularınız varsa cevaplarım.
Benim işlemin 10. günü, biraz dikiş açılma sorunum oldu, bunun dışında iç dudaklar koyu renk görünüyor. Sizde de böyle bir durum oldu mu? Bu renk zamanla açılacak mı böyle mi kalacak korkuyorum açıkçası.
- 10 Mart 2010
- 2.046
- 2.188
- 398
Ya onda da bir sürü öğrencinin önünde olmaz. Milletin oturup inceleyeceği, eğitim alacağı bir bölge değil sonuçta :) En iyisi bir miktar parayı gözden çıkarmak. Devlet hastaneleri de artık yapıyormuş. Onu da incelemek lazım. Cevabınız için teşekkürler.Diğer doktorlara labioplasti eğitimi veren doktorlar var, onlar eğitimde model olmayı kabul ederseniz çok düşük ücretle yapıyorlar. Benim doktorum da eğitim verdiğini o eğitime katılmayı kabul eden hastalara 500-600 gibi bir ücrete yapıldığını söyledi. Tabi beklentisi çok yüksek olmayan iç dudaklar küçülsün de estetik detayları çok önemli değil diye düşünen kişiler tercih ediyor demişti.
- 3 Mayıs 2019
- 59
- 7
- 1
Peki sonraki süreçler nasıldı şişlik var mıydı bi tarafta yoğun ne zaman geçti?Bende suleyman eserdaga labioplasti oldum. Korkulcak bisry yokmus ben ilk defa narkoz alip o masaya yattigim icin baslarda sol bacagimi bi titreme tuttu ama sonra suleyman beyin sakin sakin tatli tatli konusmasi ve esprrisiyle gecti.ayni anda klitorisi de duzeltti ve ben coo begendim eskisiyle kiyaslanamaz bile. Kendisinin dogumuma girmesinide istiyorum bi onun bide ebru zulfikaroglunun muhtesem hekimliğini cok duydum. Suleyman bey artik tecrubelerimle sabit ama ebru hanim nasil bilmiyorum merak ediyorum
- 3 Mayıs 2019
- 59
- 7
- 1
Şişlik kaç günde indi??Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşıyorsun ama emin ol bu durum doktordan kaynaklı bende bu operasyonu yaklaşık 3 ay önce oldum günlük yaşamımı etkileyecek hiç böyle bir ağrı yaşamadım. 7 gün devamlı buz tedavisi uyguladım ödem olmasın diye 10. Gün işe başladım. Oturup kalkmak tabiki o günlerde çok rahat değildi direk poponun üstüne oturamıyorsun ama bu da normal zaten ameliyat oluyorsun o bölgeden. Dikişlerim çok geç düşmüştü benimde 47 günü bulmuştu sanırım hepsinin düşmesi. Şu an görüntüden çok memnunum ilk günlerdeki devasa şişlik tamamen indi. Bence sende iyileştikten sonra bu da sanırım 6 ay gibi bir zaman oluyor iyi bir doktor ile ikinci bir revizyon deneyebilirsin.