Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!
- Konu Sahibi rayihaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2017
- 772
- 687
- 103
Defne Erkara besiktas
Canım merhabaaaaa. Defne hanım hakkında beni biraz bilgilendir misin lütfen ? Bende ona meme büyütme operasyonu olmayı düşünüyorum. Senin onun hakkında şahsi düşüncelerin nelerdir ? Paylaşm ihtimalin var mı ?
- 22 Eylül 2017
- 772
- 687
- 103
Defne hanıma ben de daha önce meme buyutme olmustm. Labioplastiyi kaça yapıyor merak ettim
Gökte ararken yerde buldum. Meme ameliyat ve sonrası nasıl geçti ? Memnun musun, hem kendinden hem doktorundan ? Ameliyatımı onun yapmasını istiyorum ama biraz kararsızım. Hakkında bana bilgi verirmisin? Sana nasıl geldi, şahsen defne hanım hakkında neler düşünüyorsun ? kişisel düşüncelerini ve ameliyat süreçlerini anlatır mısın ? İlgili mi güvenilir mi, başkasına yaptırsaydım keşke gibi düşüncelerin oldu mu ? İnan bana vereceğin cevaplar göğüslerim ve kendim için çok yararlı olacaktır
- 7 Ağustos 2016
- 120
- 14
- 98
- 30
Canım sen dikleştitme mi yapacaksın büyütme mi? Ben büyütme yaptırdım en fazla 300 takmak istedi doktor ama ben büyük istiyorum diye 350 taktı bana ve ben ameliyat sonrası ayağa kalkmak konusunda acele ettim her zaman yaptığım gibi. O yuzden sağ mememde dikisler dağıldı biraz. Onun dısında memnunum defne hanımdan gece yarısı aradığımda dahi telefona cevap verip konuşmustu. İlgili bir doktor.
- 22 Eylül 2017
- 772
- 687
- 103
Canım sen dikleştitme mi yapacaksın büyütme mi? Ben büyütme yaptırdım en fazla 300 takmak istedi doktor ama ben büyük istiyorum diye 350 taktı bana ve ben ameliyat sonrası ayağa kalkmak konusunda acele ettim her zaman yaptığım gibi. O yuzden sağ mememde dikisler dağıldı biraz. Onun dısında memnunum defne hanımdan gece yarısı aradığımda dahi telefona cevap verip konuşmustu. İlgili bir doktor.
Hayırlı akşamlar. Büyütme yapmayı düşünüyorum. WhatsApp Snapchat Facebook veya İnstagram gibi yerlerden sana ulaşabilirmiyim ? Sormam gereken bir kaç soru var ve sanırım onları bir tek sen iyi yanıtlayabilirsin
merhaba arkadaşlar 1 1 bucık senedir doktor arastırmasındaydım doltoruma karar verdikten sonra bu ameliyatı olmak için para biriktirmeye başladım. Artık psikolojik olarak cok kötü olmaya başlamıstım. Görüntü bir yana temizlik,pantolona sıkışma özgüvensizlik artık cok üzer olmuştu beni. Eveeet bugun saat 5 te ameliyat oldum 2 saat sürdü ve anesteziden uyanma derken 3 saatte kendimdeydim biraz anestezinin sersemliği hariç. Maşallah hiç ağrım olmadı ama yinede dikkat ediyorum ameliyatlı bir bölge sonucta. Daha açıp incelemedim fakat ameliyat sonrası doktorum fotoğrafını gösterdi öyle bile güzeldi.. Görüntü ve iyileşme hakkında gelişmeleri yazacağım.. Ve sıra geldi doktoruma Allah ondan bin kere razı olsun bu kadar ilgili sabırlı iyi kalpli bir doktor görmedim.. beni ameliyat öncesi aon ana kadar sakinleştiren üzülme elimden gelenin en iyisini yapıcağım diyip motive eden doktoruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Kızlar olmak isteyenler doktorunu iyi seçip olsunlar bu ameliyatta en önemlisi doktor. Darısı olmak isteyenlerin başına doktoruma burdan bir kez daha cok cok teşekkür ediyorum :)
Ben şehir dışını bırak kimseye soylemicem diye yakın hastane seçtim herkesten gizli oldum. Normalde hemen çıkarsın demisti doktor ama fazla ödem olunca çıkamadım gece hastanede kaldim psikolojik olarak da kötü olunca önce nişanlım öğrendi. Eve gelip oturamayınca da ailem öğrendi soylemedigim için bana çok kizginlar. 13 gün oldu hala oturamıyorumKimseye söyleyemem yanlız gideceğim mecburen 1 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam ama korkuyorum
- 28 Ağustos 2013
- 1.175
- 433
- 323
Merhaba senelerdir bu konuyu araştırırım ama bir turlu sonuca ulastiramadim. Geçen sene bursada bir hastanede fiyat aldım 4 bin TL dedi kadın doğum doktoru ama o zaman bütçem el vermediği için yaptırma ı imkanım olmadi şu anda da yok ama birgun bende olurum kurtulurum umarım
Merhaba senelerdir bu konuyu araştırırım ama bir turlu sonuca ulastiramadim. Geçen sene bursada bir hastanede fiyat aldım 4 bin TL dedi kadın doğum doktoru ama o zaman bütçem el vermediği için yaptırma ı imkanım olmadi şu anda da yok ama birgun bende olurum kurtulurum umarım
Merhabalar Ben kısa bir süre önce labioplasti ameliyatına Defne Erkara ya yaptırdım fakat kendisi genital organın anatomisini dahi bilmiyor çünkü labium minörleri neredeyse tamamen kesmiş alta doğru olan kısmının yarısını da labium major lara dikmişti vajina girişim tamamen açıkta kalmıştı uzun süre gözyaşı döktüm psikolojim bozuldu görüntü olarak kesinlikle normal bir kadın genital organına benzemiyordu dikişlerim biraz İyileştikten sonra kendisine tekrardan gittim ve anatomik olarak yanlış bir işlem yaptığını belirttim fakat herkese aynı şekilde yaptığını söyledi ve hiç ilgilenmedi ben de yeni bir doktor arayışına girdim Kadıköy'de Yeşim Yerçok hanıma muayeneye gittim Kendisi çok ilgilendi ve birkaç tane işlem yaparak normal bir görüntüye Kavuşmamı sağladı adeta sihirli bir dokunuş yaptı tekrardan özgüvenim yerine geldi Kendisinin yaptığı labioplasti operasyonlarına da baktım çok başarılı ve kendisi gizli dikiş uyguluyor Defne Erkara nın attığı dikişler dahi Çok belirgin ve labium minörler üzerinde tırtıklı bir görüntü oluşturmuştu.
- 21 Kasım 2007
- 83
- 14
- 288
Merhabalar Ben kısa bir süre önce labioplasti ameliyatına Defne Erkara ya yaptırdım fakat kendisi genital organın anatomisini dahi bilmiyor çünkü labium minörleri neredeyse tamamen kesmiş alta doğru olan kısmının yarısını da labium major lara dikmişti vajina girişim tamamen açıkta kalmıştı uzun süre gözyaşı döktüm psikolojim bozuldu görüntü olarak kesinlikle normal bir kadın genital organına benzemiyordu dikişlerim biraz İyileştikten sonra kendisine tekrardan gittim ve anatomik olarak yanlış bir işlem yaptığını belirttim fakat herkese aynı şekilde yaptığını söyledi ve hiç ilgilenmedi ben de yeni bir doktor arayışına girdim Kadıköy'de Yeşim Yerçok hanıma muayeneye gittim Kendisi çok ilgilendi ve birkaç tane işlem yaparak normal bir görüntüye Kavuşmamı sağladı adeta sihirli bir dokunuş yaptı tekrardan özgüvenim yerine geldi Kendisinin yaptığı labioplasti operasyonlarına da baktım çok başarılı ve kendisi gizli dikiş uyguluyor Defne Erkara nın attığı dikişler dahi Çok belirgin ve labium minörler üzerinde tırtıklı bir görüntü oluşturmuştu.
- 21 Kasım 2007
- 83
- 14
- 288
- 23 Eylül 2018
- 10
- 8
- 1
- 36
Bende ne yazık ki Allah olmamam için bir çok sebep sunmasına rağmen yazın Defne Erkara ya labioplasti ameliyatı oldum. İşlem öncesinde ne kadar doku alınacağı ve sonraki görüntüsü hakkında hiç bir bilgi vermedi ve yaşanabilecek risklerden bahsetmedi. Kendisi cellat mı cerrah mı bilemiyorum.Kumru1980 gibi benimde labium minörlerin tamamını kesmiş.Bununla kalsam yine şükrederdim belki, üstüne his kaybıda yaşıyorum. Başka doktorlara sordum fazla doku alındığından his kaybı yaşıyorsun dediler. Kendisi bu durumun normal olduğunu altı ay sonra toparlayacağını söyledi. Daha sonra yine soru sorduğumda da kalıcı bir his kaybı olacağını sanmam bir buçuk yıla bütün şikayetlerin geçer dedi. Yalnız hiç işlem görmemiş gibide olmaz sonuçta doku eksilmesi oldu dedi. Yani kendi içinde bile çelişen biri. Böyle birinin dediğine nasıl güveneyim. Allah belasını versin. Onun yüzünden psikolojim bozuldu her gün ağlıyorum. Daha önce derdim yokmuş aslnda sayesinde dert sahibi oldum.Allah benim yaşadıklarımın kırk katını ona versin inşallah...
Son düzenleme:
- 23 Eylül 2018
- 10
- 8
- 1
- 36
Sağol SuaylinGeçmis olsun kızlar
merhabalar 28 inde özgür beye ameliyatımı oldum kızlar.akşam hastaneden çıktım evime geldim.ağrım var yok desem yalan olur.görüntüsü şimdiden hoşuma gidiyor şiş olmasına rağmen.herkes yazmış biraz klişe ama öyle kızlar.bunca zaman neden yaptırmadım bu kötülüğü neden kendime yaptğmı bende anlamıyorum.şimdiden özgüvenim tavan :)) bende ağrı ve şişlik oluştu hakverirseniz normal iki dudak asimetri bozukluğundan kesildi dikildi.size tavsiyem fazla bekletmeyin
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
Öncelikle Labioplasti ( iç dudak ) ameliyatı olmak isteyen herkese söylüyorum.. ASLAAA OLMAYIN derim.. Gerçekten son derece gereksiz bir operasyon.
* Şayet sizi sağlık açısndan riske sokmuyor ise olmayın,
* Ağrınız, acınız, sancınız yok ise olmayın,
* Hijyeninizi bozmuyor ise olmayın,
* Cinsel ilişkide acı, ağrı vermiyor ise olmayın,
Erkekler için zerre kadar önemi yok bunu çok iyi bilin.
Eğer yinede olacak iseniz...
* İnternetteki tüm yorumları okuyun ve İnternetteki Labioplasti ameliyatlarını içeren videoları mutlaka
izleyin.
* Bu operasyonun ameliyatsız, acısız, ağrısız seçeneği olduğunuda bilin. İnternette ameliyatsız genital
estetik diye çıkıyor.
* Her kadın doğumcu bunu iyi biliyor ve yapıyor anlamına gelmiyor asla.
* Gittiğiniz doktorun uzmanlık alanlarını sorun okuyun öğrenin. Kişinin uzmanlık alanı içinde genital
estetik yazmayan doktora asla ameliyat olmayın.
* Mutlaka bu konuda uzmanlaşmış bir doktora gidin bu amaliyatı daha önce defalarca yapmış olan bir
doktora başvurun.
* Mutlaka daha önce yapmış olduğu ameliyatların önceki ve sonraki resimlerini isteyin ve görün.
* Amaliyata mutlaka Estetik Cerrah ile giren bir doktor bulun çünkü sağlıktan çok estetik için yaptırılan
bir operasyon bu.
* Operasyonu mutlaka hastane ortamında olun.
* Alerji hastası iseniz bunu mutlaka belirtin.
Ameliyat sonrası olanlar.
* Local yada genel anestezi altında yapılıyor.
* Ameliyattan çıkınca uyuşukluk devam ettiğinden hiç bir ağrı,acı sızı hissedilmiyor. Narkozun etkisi
geçince cehennem gibi işkenceli günler sizi bekliyor.
* Oturamıyorsunuz, yürümeniz ise bacaklarınızı 1 metre aralıkla açarak zor yürüyorsunuz bu yaklaşık
bir hafta sürüyor.
* İlk 4 gün yıkanmak duş yok
* Hijyene çok dikkat doktorun verdiği antibiyotik düzenli içilcek, batikon ile temizleme her tuvalet
sonrası yapılcak.
* Cinsel ilişki için dr lar 3-4 hafta diyor ama değil. Minimum 3-4 ay sonra
* Şişlikler 1 hafta 10 güne geçiyor.
* Asla iki iç dudak da simetrik olmuyor hatta asimetrik oluyor.
* Muhteşem bir görüntü beklemeyin. Sadece öncekinden biraz daha toparlanmış bir görüntü oluyor.
Herkese geçmiş olsun iyi şanslar.
Bence çok yanlış yönlendirme yapmışsınız. İnsanları bu şekilde korkutmaya gerek yok. Ameliyatı olduğunuz doktor ve bunyenizin iyileşme süresi cok belirleyici oluyor. Ben asimetri gibi bir sorun yaşamadım. Bacaklarım açık gezmedim. Sadece ilk 1 hafta otururken yavaş yavaş oturdum ve kot pantolon giyemedim. Henuz cinsel ilişki aşamasına geldim yeni 1 ay oldu, belki 2 ay sürer. Bilemiyorum ama yazdığınız sorunların hicbirini yaşamadım ve goruntu olarak cok memnunum. Hatta keşke daha evvel olsaymışım diyorım. İnsanları boşuna korkutmaya gerek yok, doktor secimi önemli. Sizinki zor gecmiş, gecmiş olsun. Ama herkeste böyle olacak diye bi şey yok.
- 16 Ağustos 2018
- 44
- 32
- 3
- 35
merhabalar 28 inde özgür beye ameliyatımı oldum kızlar.akşam hastaneden çıktım evime geldim.ağrım var yok desem yalan olur.görüntüsü şimdiden hoşuma gidiyor şiş olmasına rağmen.herkes yazmış biraz klişe ama öyle kızlar.bunca zaman neden yaptırmadım bu kötülüğü neden kendime yaptğmı bende anlamıyorum.şimdiden özgüvenim tavan :)) bende ağrı ve şişlik oluştu hakverirseniz normal iki dudak asimetri bozukluğundan kesildi dikildi.size tavsiyem fazla bekletmeyin
Ben de özgür bey e oldum.:) cok dogru karar. Güle güle kullanın diyeyim ehehehe:)) 2 haftaya baya iyileşmiş olacak. 4 hafta sonunda inanamayacaksınız. Ben de iyi ki yaptırmışım diyorum.
İyi ki yaptırmışım diyenlerin arasında ben de varım arkadaşlar bugün 10. Günüm artık ağrı sızı kalmadı sadece hassasiyet var klitoris de. Şişlik de az kaldı ama doktorum zaten 1 ay süre verdi tam olarak iyileşmesi için. Görüntü beklediğimden de güzel. Ben de öneriyorum doğru ellerde doğru operasyon hayat kurtarır.