• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım, ama doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bugün labioplasti ameliyatımın 12. günü ve şişler iyice azaldı, bir taraf tamamen indi diğer tarafta hala biraz var ama çok azaldı. Doktorum pansumanları 10. gün bırakmamı söyledi. Baya rahatladım. Bir ayın sonunda da spor, havuz vs. her şey serbestmiş. Bakalım. Şimdilik iyi ki yaptırmışım demeye devam ediyorum. Umarım hep böyle derim. Aynadaki görüntü bile insana kendini iyi hissettiriyor daha tam iyileşmese bile. Sorularınız varsa cevaplarım.
Brnim 20. Günüm sol tarafya şişlik var klitoristen dudağa doğtu geçer mi bilmiyorum evhamlıyım bu konuda

Merhaba , öncelikle sadece bilgilendirme ve tavsiye için yazıyorum . Kendim buradaki yorumlardan yola çıkarak çok doğru bir karar verdim amacım sadece fikir vermek . Uzun araştırmalar sonucu dün labioplasti oldum . Süleyman Eserdağ'ı tercih ettim ve ne kadar doğru karar verdiğimi sizinle de paylaşmak istedim. Herkeste olan şikayetler bende de vardı.Tekrar yazmaya gerek duymuyorum . Aynadan o bölgeye baktığımda çok aşırı mutsuz oluyordum . Sarkmış , gereğinden fazla uzun dudaklar ve kırışık bir klitoris... Kendimi bildim bileli bu çirkin görüntü vardı ve artık bu durumdan fazlasıyla rahatsızlık duyup yaptırmaya karar verdim. Hasta yorumlarını okuyarak birkaç hekim belirledim kendime ve en son Süleyman Eserdağ'da karar kıldım. Klinikte herkes sizin iyi hissetmeniz için elinden geleni yapıyor. Süleyman Bey'in gerekli açıklamalarından sonra ameliyat olmaya karar verdim. Egosuz , sıcakkanlı, hastası ile nasıl iletişim kurmasını bilen bir hekim. Zaten kendisi ile ilgili bilgileri okuyunca bu konuda ne kadar kendini geliştirdiğini anlayacaksınız . Seçtiği hastaneden asistanina kadar her şey mükemmeldi. Ben yalnız yaşadığım için refakatçim yoktu zaten hastaneye yatınca buna pek de gerek olmadığını anlayacaksınız. Bazı yorumlardan çok ağrı ve sızı olduğunu okuyunca biraz korktum açıkçası ama bugün ikinci günüm ve sadece çok hafif bir sızlama var onun dışında hiçbir şikayetim yok. O bile bir şikayet değil aslında. Neticede bir operasyon geçiriyorsunuz. Hiç korktuğum gibi olmadı. Verilen önerileri harfiyen yerine getirdim. Zaten size ne yapmanız gerektiği ile ilgili noktasından virgülüne kadar kâğıda döküp veriyorlar. Ameiyet sonrasi da Süleyman bey bizzat kendi ariyor 🤗 Çok profesyonelce idi her şey. Ücret biraz fazla gelebilir ancak bu ameliyatı bir kez olacaksınız ve kötü yerlerde yapıldığında revizyon için hem zamanınız hem paranız gidecek üstüne bir de psikolojiniz bozulacak. Bir kere yaptırım temiz yaptırın . Ben çektim kredimi gittim . Kendime bu yatırımı yapmayı layık gördüm. Siz de öncesi sonrası fotoğrafı görünce hak vereceksiniz. Dünden beri fotoğrafı açıp açıp bakıyorum 😊.
Dipnot : Asistanı falan degilim isteyene özelden gereken bilgiyi verebilirim 😁.

merhabalar 28 inde özgür beye ameliyatımı oldum kızlar.akşam hastaneden çıktım evime geldim.ağrım var yok desem yalan olur.görüntüsü şimdiden hoşuma gidiyor şiş olmasına rağmen.herkes yazmış biraz klişe ama öyle kızlar.bunca zaman neden yaptırmadım bu kötülüğü neden kendime yaptğmı bende anlamıyorum.şimdiden özgüvenim tavan :)) bende ağrı ve şişlik oluştu hakverirseniz normal iki dudak asimetri bozukluğundan kesildi dikildi.size tavsiyem fazla bekletmeyin

dün gece farklılık olarak batma ve kaşıntılar yaşadım dalmamak için zor tuttum kendimi.şimdi bile kaşınıo zonkluyo ama sabrediyorum.yürümekte zorluk çekmiyorum artık şişlik ise devam etmekte.bir an önce iyilemesi için dua ediyorum.
merhaba, bende özgür beyle görüşmek istyorum ne kadara yaptırdınız ve şuan memnun musunuz?

Merhaba , öncelikle sadece bilgilendirme ve tavsiye için yazıyorum . Kendim buradaki yorumlardan yola çıkarak çok doğru bir karar verdim amacım sadece fikir vermek . Uzun araştırmalar sonucu dün labioplasti oldum . Süleyman Eserdağ'ı tercih ettim ve ne kadar doğru karar verdiğimi sizinle de paylaşmak istedim. Herkeste olan şikayetler bende de vardı.Tekrar yazmaya gerek duymuyorum . Aynadan o bölgeye baktığımda çok aşırı mutsuz oluyordum . Sarkmış , gereğinden fazla uzun dudaklar ve kırışık bir klitoris... Kendimi bildim bileli bu çirkin görüntü vardı ve artık bu durumdan fazlasıyla rahatsızlık duyup yaptırmaya karar verdim. Hasta yorumlarını okuyarak birkaç hekim belirledim kendime ve en son Süleyman Eserdağ'da karar kıldım. Klinikte herkes sizin iyi hissetmeniz için elinden geleni yapıyor. Süleyman Bey'in gerekli açıklamalarından sonra ameliyat olmaya karar verdim. Egosuz , sıcakkanlı, hastası ile nasıl iletişim kurmasını bilen bir hekim. Zaten kendisi ile ilgili bilgileri okuyunca bu konuda ne kadar kendini geliştirdiğini anlayacaksınız . Seçtiği hastaneden asistanina kadar her şey mükemmeldi. Ben yalnız yaşadığım için refakatçim yoktu zaten hastaneye yatınca buna pek de gerek olmadığını anlayacaksınız. Bazı yorumlardan çok ağrı ve sızı olduğunu okuyunca biraz korktum açıkçası ama bugün ikinci günüm ve sadece çok hafif bir sızlama var onun dışında hiçbir şikayetim yok. O bile bir şikayet değil aslında. Neticede bir operasyon geçiriyorsunuz. Hiç korktuğum gibi olmadı. Verilen önerileri harfiyen yerine getirdim. Zaten size ne yapmanız gerektiği ile ilgili noktasından virgülüne kadar kâğıda döküp veriyorlar. Ameiyet sonrasi da Süleyman bey bizzat kendi ariyor 🤗 Çok profesyonelce idi her şey. Ücret biraz fazla gelebilir ancak bu ameliyatı bir kez olacaksınız ve kötü yerlerde yapıldığında revizyon için hem zamanınız hem paranız gidecek üstüne bir de psikolojiniz bozulacak. Bir kere yaptırım temiz yaptırın . Ben çektim kredimi gittim . Kendime bu yatırımı yapmayı layık gördüm. Siz de öncesi sonrası fotoğrafı görünce hak vereceksiniz. Dünden beri fotoğrafı açıp açıp bakıyorum 😊.
Dipnot : Asistanı falan degilim isteyene özelden gereken bilgiyi verebilirim 😁.
Yine reklam kokan bir mesaj.....1 haziranda üye olup Süleyman beye övgüler....Burda yazanlara bakarak kimse ameliyat olmasın arkadaşlar gidip muayene olun görüşün

merhaba,
bende olalı 6 gün oldu. görüntü korkunç. kocaman berbat dikişler yani eski hali çok daha iyiydi. izmir de hasan yıldız yaptı ağrı sızı dinmek bilmiyo. banyo yapmadım hala korkuyorum. ve nasıl temizlicem bişey demedi. 2000 lira aldı şu an çok pişmanım. düzelebilir mi bu berbat görüntü. sizin son durum ne oldu?
Simdi nasilsiniz aradan baya zaman gecmis. Bende oldum ayni doktora

Herkese Merhaba,
Benim gibi daha once basarisiz vajinoplasti ve labioplasti ameliyati geciren varsa mesajimi okumanizi rica ediyorum.
Yaklasik bir sene once labioplasti ameliyati yapmaya karar verdim, bu alanda birsuru yapan doktorlar oldugu icin fazla arastirma yapmadan kendim 10 sene boyunca guvendigim kadin dogum ve hastaliklari doktoruma gittim ve sorunumu anlattim. Labioplasti ve ayni anda vajinoplasti ameliyati yapacagimi soz veren doktorum beni ameliyata aldi ve tum jenital bolgemi parcalayip cok kotu bir sekilde dikti. Arkadaslar, cok iyi bir kadin dogum uzmani cok iyi estetikci anlamina gelmez, benim gibi bu hatayi sakin yapmayin.
Bildiginiz gibi revizyon ameliyat yapmak icin 5-6 ay beklemek lazim. Bu aylar benim icin cok kotu gecti. O sirada tum doktorlari arastirmaya ve yavas yavas muayenelere gitmeye basladim. Bu isi iyi yapan Istanbuldaki cogu doktorlari gezdim. Hepsi ayni fikirdi, "kizim sana ne yaptilar" diyorlardi. Bazi doktorlar bana hic guven vermediler, digerleri bana garanti vermediler iyi olacak diye. Bir doktor ameliyatimi yapacagina soz verdi ama biraz dusunmek gerektigini soyledi. Tam 2 ay sonra bana mesaj yoluyla uzgun oldugunu ve ameliyatimi kafasinda planlayamadigini yazdi.
O sirada da ben Dr Suleyman Eserdag in Hera klinigi arastirdim . Labioplasti alaninda cok deneyimli oldugunu okudum ustunde de egitim verdigini de. Dr. Suleymana muayene oldum ve bana ilk dakikalarda inanilmaz deregece guven verdigi tek doktor oydu. Durumunu duzelttirim dedi, once vucudumda sonra da resim cizerek bana aciklayici bir sekilde ameliyatim sirasinda ne yapacagini gostererek anlatti. Ameliyata da beni beklettmeden alabilecegini soyledi. Ne zaman ben hazir olursam ancak.
Ve ben ameliyat oldum, vajinoplasti, perinoplasti ve labioplasti revizyon ameliyati. Inanilmaz guzel yapti herseyi dr. Suleyman. Benim bekledigimden daha da guzel. Ameliyat oncesi ve sonrasi cok profesyonel ve ilgili idi. Ameliyattan 2 gunude rahat yureyebiliyordum bile nasil hafif elleri var ki :)
Keske tum doktorlar onun gibi olsa. Iyi varsiniz. Sevgiler.

Herkese Merhaba,
Benim gibi daha once basarisiz vajinoplasti ve labioplasti ameliyati geciren varsa mesajimi okumanizi rica ediyorum.
Yaklasik bir sene once labioplasti ameliyati yapmaya karar verdim, bu alanda birsuru yapan doktorlar oldugu icin fazla arastirma yapmadan kendim 10 sene boyunca guvendigim kadin dogum ve hastaliklari doktoruma gittim ve sorunumu anlattim. Labioplasti ve ayni anda vajinoplasti ameliyati yapacagimi soz veren doktorum beni ameliyata aldi ve tum jenital bolgemi parcalayip cok kotu bir sekilde dikti. Arkadaslar, cok iyi bir kadin dogum uzmani cok iyi estetikci anlamina gelmez, benim gibi bu hatayi sakin yapmayin.
Bildiginiz gibi revizyon ameliyat yapmak icin 5-6 ay beklemek lazim. Bu aylar benim icin cok kotu gecti. O sirada tum doktorlari arastirmaya ve yavas yavas muayenelere gitmeye basladim. Bu isi iyi yapan Istanbuldaki cogu doktorlari gezdim. Hepsi ayni fikirdi, "kizim sana ne yaptilar" diyorlardi. Bazi doktorlar bana hic guven vermediler, digerleri bana garanti vermediler iyi olacak diye. Bir doktor ameliyatimi yapacagina soz verdi ama biraz dusunmek gerektigini soyledi. Tam 2 ay sonra bana mesaj yoluyla uzgun oldugunu ve ameliyatimi kafasinda planlayamadigini yazdi.
O sirada da ben Dr Suleyman Eserdag in Hera klinigi arastirdim . Labioplasti alaninda cok deneyimli oldugunu okudum ustunde de egitim verdigini de. Dr. Suleymana muayene oldum ve bana ilk dakikalarda inanilmaz deregece guven verdigi tek doktor oydu. Durumunu duzelttirim dedi, once vucudumda sonra da resim cizerek bana aciklayici bir sekilde ameliyatim sirasinda ne yapacagini gostererek anlatti. Ameliyata da beni beklettmeden alabilecegini soyledi. Ne zaman ben hazir olursam ancak.
Ve ben ameliyat oldum, vajinoplasti, perinoplasti ve labioplasti revizyon ameliyati. Inanilmaz guzel yapti herseyi dr. Suleyman. Benim bekledigimden daha da guzel. Ameliyat oncesi ve sonrasi cok profesyonel ve ilgili idi. Ameliyattan 2 gunude rahat yureyebiliyordum bile nasil hafif elleri var ki :)
Keske tum doktorlar onun gibi olsa. Iyi varsiniz. Sevgiler.
Üzgünüm, reklâm olduğu çok belli. Yani ben artık tüm forumu okuduğum için ve başımdan talihsiz bir durum geçtiği için çok rahat anlıyorum reklâm olup olmadığını. Doktor iyidir değildir bilmem ama deneyim yaşamadan yazdığın ve gerçek olmadığın çok belli.

Merhaba hanımlar. Tek taraflı labioplasti olalı yarın 40 gün olacak. Ameliyat olmak isteyenlere fikir olsun diye son gelişmeleri yazayım dedim. Ben tek taraflı lanioplasti oldum. Doktorum Özgür Kartal dı. Hem yorumları olumluydu hem de çok ilgiliydi hakkını yiyemem.

Ameliyat ve ameliyat sonrası çok konforlu geçti. Ama gel gör ki su anda çok mutlu değilim. Çünkü asimetri hala devam ediyor. Ameliyatlı dudak diğer iç dudağın iki katı gibi. Tamam dışarı sarkan bir şey Yok belki ama aynayla baktığımda ya da üstten baktığımda hala asimetri var. Bu biraz moralimi bozuyor. Doktor bey çok ilgiliydi ameliyat sonrasında da bu şikayetimden bahsettiğimde resim yolladığımda hala şiş olduğunu ondan böyle göründüğünü söyledi. Ama yarın 40 gün olacak ve şişlik varsa bile inse inse ne kadar inecek? Ben 3500 tl ödedim. Açıkcası sonucun böyle olacağını bilseydim daha uygun fiyatlı bir doktor düşünebilirdim. Sonuçta komple bi operasyon yapılmadı fazlalık bi et parçası alındı. Revizyon yaparız gerekirse demişti ama Nisanda dügünüm var revizyon icin vaktim Yok. Özetlersem doktorumun muamelesi iyiydi ameliyat ve sonrası konforluydu dışarı sarkan bir şey olmadığı icin biraz mutlu asimetri devam ettiği icin baya üzgünüm...

Merhaba asimetri sorunu çözüldümü

Arkadaşa katılıyorum süleyman eserdağ hakkında yazılan HER ŞEY REKLAM özellikle ameliyat sonrası ilgiden bahsetmişler ben öyle bir ilgi GÖREMEDİM hemşireye mesaj atıyodum sorumdan tamamen farklı bir copy paste yazı atıyordu bana aynı şey doktor bey içinde geçerli 5 soru sormuşsam 1 ine yarım agız cevap veriyordu bir anlık kararla oldum cok pişmanım bir de dikkat ederseniz tüm mesajlar upuzun ve övgü dolu arkadaslar kimsenin ameliyattan cıkar cıkmaz Kendi derdindeyken o psikolojiye upuzun övgü dolu ve hatasız mesajlar yazdıgına sahit olmadım insanların haklarına giriyolar yazık günah

Arkadaşa katılıyorum süleyman eserdağ hakkında yazılan HER ŞEY REKLAM özellikle ameliyat sonrası ilgiden bahsetmişler ben öyle bir ilgi GÖREMEDİM hemşireye mesaj atıyodum sorumdan tamamen farklı bir copy paste yazı atıyordu bana aynı şey doktor bey içinde geçerli 5 soru sormuşsam 1 ine yarım agız cevap veriyordu bir anlık kararla oldum cok pişmanım bir de dikkat ederseniz tüm mesajlar upuzun ve övgü dolu arkadaslar kimsenin ameliyattan cıkar cıkmaz Kendi derdindeyken o psikolojiye upuzun övgü dolu ve hatasız mesajlar yazdıgına sahit olmadım insanların haklarına giriyolar yazık günah
kesinlikle size katılıyorum bende aynı şeyi yaşadım..ameliyat sonrası hiçbir sorununuz onları ilgilendirmiyor..yanlız kalıyosunuz ve sorun sizdeymiş gibi davranılıyor..

Merhaba, ben bu ameliyatı Hacettepe Hastanesi'nde geçtiğimiz perşembe günü kadın doğum biriminden başasistan doktora oldum. Hiç para ödemedim :) genel anestezi altında yaptılar. V seklinde dudaklari keserek yaptılar ameliyatımi. Günün ilk ameliyatı benimdi. Akşamına taburcu oldum. Anesteziden uyanınca ilk sizlamam coktu ağrı kesici iğne yaptılar rahatladim. İlk 24 saat buz kompresi yapmamı istediler. Bu ameliyatı hafife almayın ama gözünüzde de buyutmeyin. Bir çok doktor ile konuştum çok yüksek rakamlar istediler. Ben de rutin muayene sırasında doktoruma sordum o da biz yapıyoruz bu ameliyatı dedi. Ameliyat şeklini konuştuk benim beklentimi sordu klitoris kısmına hiç dokunmadı. Eğer o kısımda dokunursam sonrasinda hissizlesme olabilir dedi ben de sadece dudaklarin çok büyük ve sarkık olmasından rahatsız olduğumu söyledim. Şuan 5. Gün ve maalesef regli oldum. Sancim cok ve bölgeyi kuru tutmak gerekiyor ve boydan elbise giymeli ve iç çamaşırı bir süre kullanmamalısınız. Şuan zor oluyor yatağıma tek kullanımlık koruyucu seriyorum ve uzanıyorum. Duş alıyorum ama saç kurutma makinesi ile kurutuyorum bölgeyi. Kuru tutmak konusunda çok uyardı doktorum. Şuan antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Umarım finali güzel olur. Öyle ertesi gün ise gidebilirsiniz diyenlere kesinlikle inanmayın. Merhaba dokt

Merhaba, ben bu ameliyatı Hacettepe Hastanesi'nde geçtiğimiz perşembe günü kadın doğum biriminden başasistan doktora oldum. Hiç para ödemedim :) genel anestezi altında yaptılar. V seklinde dudaklari keserek yaptılar ameliyatımi. Günün ilk ameliyatı benimdi. Akşamına taburcu oldum. Anesteziden uyanınca ilk sizlamam coktu ağrı kesici iğne yaptılar rahatladim. İlk 24 saat buz kompresi yapmamı istediler. Bu ameliyatı hafife almayın ama gözünüzde de buyutmeyin. Bir çok doktor ile konuştum çok yüksek rakamlar istediler. Ben de rutin muayene sırasında doktoruma sordum o da biz yapıyoruz bu ameliyatı dedi. Ameliyat şeklini konuştuk benim beklentimi sordu klitoris kısmına hiç dokunmadı. Eğer o kısımda dokunursam sonrasinda hissizlesme olabilir dedi ben de sadece dudaklarin çok büyük ve sarkık olmasından rahatsız olduğumu söyledim. Şuan 5. Gün ve maalesef regli oldum. Sancim cok ve bölgeyi kuru tutmak gerekiyor ve boydan elbise giymeli ve iç çamaşırı bir süre kullanmamalısınız. Şuan zor oluyor yatağıma tek kullanımlık koruyucu seriyorum ve uzanıyorum. Duş alıyorum ama saç kurutma makinesi ile kurutuyorum bölgeyi. Kuru tutmak konusunda çok uyardı doktorum. Şuan antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Umarım finali güzel olur. Öyle ertesi gün ise gidebilirsiniz diyenlere kesinlikle inanmayın. :KK66:
Doktorun adını hatırlıyor musunuz

Bu sizin yasadiklarinizdan sonra o doktora gidilmez sanirim. Ben daha ucuza ve profesore oldum ameliyati. 5gunde topladm kendimi . Buradan arastiran kisiler icin yaziyorum doktorunuzu iyi seçin cok kotu bisey tekrar ameliyat olmak yada dikis atilmasi. Size de tekrar gecmis olsun diyorum umarim hemen iyilesirsiniz.
Doktorun adını öğrenebilir miyim

Burda ameliyat olupta memnun kalmayan arkadaslari gorunce uzuluyorum. Ozele gidip o kadar para verip istedigi sonucu alamamak gercekten cok kotu. Ben maddi imkanim kisitli diye labioplasti ameliyatimi liposuction ve karin germe ameliyatimi devlet hastanesinde oldum. Ozeldeki fiyatlarin onda birini bile vermedim. Ve cok sukur sonuclardan cok memnunum. Labioplasti ameliyatim o kadar dogal duruyorki hic garipsemedim. Dikis izi vs de olmayinca ameliyat oldugum aklima bile gelmiyor. Devletteki plastik cerrahlarida degerlendirin derim.
Merhaba hangi şehir ve doktorunuzun adını öğrenebilir miyim 😊

Arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım, ama doğru yere mi yazdım bilmiyorum. Bugün labioplasti ameliyatımın 12. günü ve şişler iyice azaldı, bir taraf tamamen indi diğer tarafta hala biraz var ama çok azaldı. Doktorum pansumanları 10. gün bırakmamı söyledi. Baya rahatladım. Bir ayın sonunda da spor, havuz vs. her şey serbestmiş. Bakalım. Şimdilik iyi ki yaptırmışım demeye devam ediyorum. Umarım hep böyle derim. Aynadaki görüntü bile insana kendini iyi hissettiriyor daha tam iyileşmese bile. Sorularınız varsa cevaplarım.
Merhaba hangi doktora labioplasti oldunuz? Ve ücret ne kadar ödediniz?

Back