• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Lütfen burda kimse reklam yapmasın sadece olumlu yada olumsuz tecrübelerini paylaşsn, paylaşsn ki başka canlar yanmasın. Tabiki doktor seçimi çok önemli. Yorumlarda insanlara yol göstericidir bunu unutmayalım.

İyi ki yaptırmışım diyenlerin arasında ben de varım arkadaşlar:KK16: bugün 10. Günüm artık ağrı sızı kalmadı sadece hassasiyet var klitoris de. Şişlik de az kaldı ama doktorum zaten 1 ay süre verdi tam olarak iyileşmesi için. Görüntü beklediğimden de güzel. Ben de öneriyorum doğru ellerde doğru operasyon hayat kurtarır.
cok gecmis olsun.sevindim sizin adiniza gercekten calisan icin bir hafta 10 gun uzun bir sure.yaptircak olanlarin bunu dusunup hareket etmesini tavsiye ederim

cok gecmis olsun.sevindim sizin adiniza gercekten calisan icin bir hafta 10 gun uzun bir sure.yaptircak olanlarin bunu dusunup hareket etmesini tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle çok uzun süre ben daha öncede belirttim bu ameliyatı olup aynı gün kahve içmeye gidenlerin nasıl bir bedeni var merak ediyorum, bu mümkün değil bence. Kesi yarası var bir kere ağrı illaki olur. Tabi delirtecek derecede olmuyor zaten ilerledikçe sızlama şeklinde azalıp gidiyor. Ama 1 hafta istirahat şart. Benim fikrim.
Reklama gelince kimsenin vebalini alacak kadar vicdansız değilim, doktor da akrabam değil. Kime olursanız olun mutlaka hastanelerde olun. Benim tek Öner’im bu olabilir sadece. Birde muayene olun doktorun bilgi ve tecrübesi orda şak diye çıkıyor zaten.

Ben boş konuştuğumu düşünmüyorum ama herkes aklının erdiği kadar anlıyor işte...
Mervecim o arkadaşlara demedin galiba. Onlar reklam yapılmasına karşı olduğu için burdalar. Gerçek deneyimlerini anlatıyorlar. Ben gibi, sen gibi.. Artık körü körüne her yazana inanma devri bitti. Jolitanin da dediği gibi güdümlü mesajlar ayırtediliyor. Senin aracılığınla herkese şunu söylemek istiyorum. Burda yazan insanların geçmiş postlarına mutlaka baksınlar. Bir de kısa cümle kurup "çok memnunum şu doktor yaptı" diyip sonra toz oluyorsa yazan kişi, inanmasınlar.

benim bugun 7.ci gunum kasinti iyice artti.agrim sizim yok.yuruyusum gayet normal.oturmakta problem yasamiyorum.vajen girisindeki kesilen kısmin baglandgi yer dikisler bir tek aciyor okdr

merhaba.bugun 11.ci gunum 7nin gecesi 8-9-10 benim icin cok zor gecti.kasinti inanilmazdi dikis ipliklerinden mi yoksa iyilesmesinden mi bilemiyorum ama antibiyotikten dolayi mantar olma olasiligi olmadigini biliyorum cunku operasyon oncesi fulcan icmistim sebebi o deil.yani ameliyat degil sonrasindaki o kasinti tahummul zorlayici kizlar

merhaba.bugun 11.ci gunum 7nin gecesi 8-9-10 benim icin cok zor gecti.kasinti inanilmazdi dikis ipliklerinden mi yoksa iyilesmesinden mi bilemiyorum ama antibiyotikten dolayi mantar olma olasiligi olmadigini biliyorum cunku operasyon oncesi fulcan icmistim sebebi o deil.yani ameliyat degil sonrasindaki o kasinti tahummul zorlayici kizlar

Benim 1-2 gece öyle oldu. Aloa veralı krem ya da jel sürün baya iyi geliyor

benim bugun 7.ci gunum kasinti iyice artti.agrim sizim yok.yuruyusum gayet normal.oturmakta problem yasamiyorum.vajen girisindeki kesilen kısmin baglandgi yer dikisler bir tek aciyor okdr

Keşke bunu dahha evvelden görseydim. Mutlaka aloa vera jel / krem bi şey alın deneyin. Kaşıntı bende yogun olarak 2-3 gün oldu sonra jel kullanınca baya hafifledi. Bi süre sora travazol da kullanıyosunuz zaten ama onu pek sürmeme gerek kalmadı 2 gün kullandım sadece:) umarım siz de hemen atlatırsınız

Merhabalar ben ameliyat olalı 10 gün oldu. Dikişlerin çevresi bembeyaz oldu enfeksiyon falan mı acaba bir de çok fazla akıntım var . Beyazlıklar rahatsız edici

Merhabalar ben ameliyat olalı 10 gün oldu. Dikişlerin çevresi bembeyaz oldu enfeksiyon falan mı acaba bir de çok fazla akıntım var . Beyazlıklar rahatsız edici

Akıntı cok olmasa da bende de olmuştu. Krem olarak ne Kullanıyosunuz ve bakımı nasıl yapıyosunuz? Belki onlarla alakalı olabilir?

beyaz olmasi krem ile alakali olabilir yada sislikliklerin inio dikisler olabilir.ama tahminimce bende fuciddin i (antibiyotik krem) vajeni temizleyip surdukten bir sure surdukten sonra bakinca kremin beyaz hal aldgini ben gordum sizinki o mudur bilmiyorum ama

Akıntı cok olmasa da bende de olmuştu. Krem olarak ne Kullanıyosunuz ve bakımı nasıl yapıyosunuz? Belki onlarla alakalı olabilir?
Fuciddin kremi kullanıyorum . Başka herhangi bir krem kullanmıyorum. Temizliği normal Tuvalet kağıdı ile kompres yaparak yapıyorum .Kaşıntım da çok arttı

Back