• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

UOTE="minikpitircikgamze, post: 38574234, member: 648527"]merhaba,
bende olalı 6 gün oldu. görüntü korkunç. kocaman berbat dikişler yani eski hali çok daha iyiydi. izmir de hasan yıldız yaptı ağrı sızı dinmek bilmiyo. banyo yapmadım hala korkuyorum. ve nasıl temizlicem bişey demedi. 2000 lira aldı şu an çok pişmanım. düzelebilir mi bu berbat görüntü. sizin son durum ne oldu?[/QUOTE]
Merhaba. Bende bu haftasonu oluyorum söylediklerini okuyunca korktum açıkçası :(

UOTE="minikpitircikgamze, post: 38574234, member: 648527"]merhaba,
bende olalı 6 gün oldu. görüntü korkunç. kocaman berbat dikişler yani eski hali çok daha iyiydi. izmir de hasan yıldız yaptı ağrı sızı dinmek bilmiyo. banyo yapmadım hala korkuyorum. ve nasıl temizlicem bişey demedi. 2000 lira aldı şu an çok pişmanım. düzelebilir mi bu berbat görüntü. sizin son durum ne oldu?
Merhaba. Bende bu haftasonu oluyorum söylediklerini okuyunca korktum açıkçası :KK43:[/QUOTE]

kim yapıcak ameliyatı?

TE="minikpitircikgamze, post: 38577451, member: 648527"]Merhaba. Bende bu haftasonu oluyorum söylediklerini okuyunca korktum açıkçası :KK43:[/QUOTE]

kim yapıcak ameliyatı?[/QUOTE]
Dr.hanife akonoğlu

hayır değilim. hatta şu an pişmanım. korkunç ağrılar çekiyorum. 6-7 gündür aynı koltukta yatıyorum. sokaga çıkamıyorum. giyinemiyorum. görüntüyü görünce asıl yıkıldım. bu kadar acıya o kadar paraya değseydi keşke :( aradım zamanla düzelir deyip geçiştiriyo

Canım belki düzelir hemen bozma moralini ameliyatın henüz çok yeni ama bnde böyle şeyleri duyunca çok tedirgin oluyorum açıkçası

Konuya çok hakim degilim. Hekime ne söylemem gerekiyor yardımcı olur musun

öncesi sonrası fotolar göstericem dedi göstermedi benim doktorum. bence görmek iste ki istediğini tam anlatabilesin.
idrar yönü değişmemeli,
dikişler estetik olmalı ki benim olmadı dediğim gibi görüntü korkunç
antibiyotik alerji yaptı iğne verdi aksam gidip yaptırıcam.
kimi batikon kullanmış benimki söylemedi

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına forumda okuduğum kadarıyla 2. Kez aynı ameliyatı geçiren arkadaşlar var. Düzeltilebilir bişey yani sıkma canını umarım Hanife hanım beni haual kırıklığına uğratmaz.

Bu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor

Bu ameliyati bende oldum yaklasık 3 hafta oldu hic korkmayin isini iyi bilen bi doktor buldugunuz taktir de hersey yolun da gidiyor seneye düğünüm var ve o görüntüden cok rahatsiz olduğum icin cok ani bi karar verip oldum iyi ki olmusum ne ameliyat öncesi ne de sonrası tek bi sanci hissetmedim hic bi sekilde kanamam ödemim olmadi temizligine cok dikkat ed ince sorun olmuyor her lavobadan sonra baticonla silin günlük pedler kullanin hic sorun yasamiyorsunuz cok memnunum hic belli olmuyor

Hangi hekime ameliyat oldun miiki

benim ödemden resmen tüm rahim dışarda gibi oldu. acıdan ölüyorum resmen 7.günüm

idrar kaçırıyorum spor yaparken ve zor doğum yaptığım için rahimde sarkma ve kaslarda gevşeme var . plastik cerrahda girmeli kadın doğum doktoruyla beraber diyorlar çok kararsızım plastik cerrahlar kasları onarıyo ve mukozanın altından işlem yapıyormuş. işi bilen onlarmış. kadın doğum ve plastik cerrah beraber yapmalı diyorlar. uzun süreli mükemmel sonuç için:( napıyım bilmiyorum. mersindeyim ve çocuğum var burada iyi bi hekim bu alanda uzman bulamadım.

benim ödemden resmen tüm rahim dışarda gibi oldu. acıdan ölüyorum resmen 7.günüm
Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşıyorsun ama emin ol bu durum doktordan kaynaklı bende bu operasyonu yaklaşık 3 ay önce oldum günlük yaşamımı etkileyecek hiç böyle bir ağrı yaşamadım. 7 gün devamlı buz tedavisi uyguladım ödem olmasın diye 10. Gün işe başladım. Oturup kalkmak tabiki o günlerde çok rahat değildi direk poponun üstüne oturamıyorsun ama bu da normal zaten ameliyat oluyorsun o bölgeden. Dikişlerim çok geç düşmüştü benimde 47 günü bulmuştu sanırım hepsinin düşmesi. Şu an görüntüden çok memnunum ilk günlerdeki devasa şişlik tamamen indi. Bence sende iyileştikten sonra bu da sanırım 6 ay gibi bir zaman oluyor iyi bir doktor ile ikinci bir revizyon deneyebilirsin.

Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum yaşıyorsun ama emin ol bu durum doktordan kaynaklı bende bu operasyonu yaklaşık 3 ay önce oldum günlük yaşamımı etkileyecek hiç böyle bir ağrı yaşamadım. 7 gün devamlı buz tedavisi uyguladım ödem olmasın diye 10. Gün işe başladım. Oturup kalkmak tabiki o günlerde çok rahat değildi direk poponun üstüne oturamıyorsun ama bu da normal zaten ameliyat oluyorsun o bölgeden. Dikişlerim çok geç düşmüştü benimde 47 günü bulmuştu sanırım hepsinin düşmesi. Şu an görüntüden çok memnunum ilk günlerdeki devasa şişlik tamamen indi. Bence sende iyileştikten sonra bu da sanırım 6 ay gibi bir zaman oluyor iyi bir doktor ile ikinci bir revizyon deneyebilirsin.

bu acılar tekrar yaşanır mı ki :(
doktorun kimdi hangi şehir

Back