• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Labioplasti Olacaklar Dikkat!!!

Kızlar benm de elime top gibi bir doku geldi ya dikislerimi yanlıs mı aldım naptım:KK70:oysaki burun ameliyatımda tecrübe kazandığımı sanıyordum dikis alma konusunda. Bu dikisler içeride erir mi acaba iç kısımda kaldıysa. Çekip aldığıma içeride bırakmadığıma da eminim aslında bilemedim :mad:

Kızlar benm de elime top gibi bir doku geldi ya dikislerimi yanlıs mı aldım naptım:KK70:oysaki burun ameliyatımda tecrübe kazandığımı sanıyordum dikis alma konusunda. Bu dikisler içeride erir mi acaba iç kısımda kaldıysa. Çekip aldığıma içeride bırakmadığıma da eminim aslında bilemedim :mad:
Sen bizden daha tecrubelisin vallahi bilemiyorum. Doktor 3haftadan once dikis dusmez dedi bana. Bi de temizleyici onermislerdi onu kac gun kullandin. Benim 10gun oldu hala onla her wcden sonra yikiyorum

Kızlar siz asla dikis almayın. Bir dikis yerim kanadı durduk yere :KK43: ama çok fazla kanamadı neyseki studentt canım senn nasıl oldu iyilestin mi

Bir tane dikiş yerin kanadi diye korktuysan ben oliyim hahahah
İyileşmeden sonra açılmasına sasırdım bir de kan görmeye dayanamıyorum. İlk gunden itibaren ped dısında görmemistim :KK43: neyseki kestiğim dikişler kendini dışa atmıstı ucunu gördüğümü çekiyorum ve cıkıyolar içeriden uzunca ipler. Dikis düşmesi 1.5 ayı buluyor kızlar benm gibi aceleci davranmayın

Ayın 7 de oldum düşün şişlik pek yok o yuzden. Senin ne zaman oldu? Şişlik inince görmeye başlarsın. Keşke nasıl göründüğünü paylasabilsek. Gün gün fotoğraf çekin ben öyle yapıyorum.doktorum bakmak isterse diye

size özel mesaj attım umarım görürsünüz. Ankara'da yaşıyorum ve bu ameliyatı sürekli enfeksiyon geçirdiğim için olmak istiyorum ama maddi yeterliliğim yok şu an.hacettepede baş asistanın ismini verebilirseniz çok sevinirim.

Studentt aylin hanm iç dudakları asagı doğru çekip kalanı da daha iç kısma yana mı dikmis sanki yaa

Ben anlamadim pek ne yaptığını aşağı doğru gerdirip dikmiş. En altta etler toplanmış bogum bogum olmuş iğrenç bi görüntü var

Benim birinde yok birinde var ve o iç dudak şiş suan. Daha cıkık duruyor. Sonuctan memnunun ama bir tuhaf

Benim iki dudakta şiş. Sanırım sağ taraf daha cok işlem gördü çünkü hem daha yapışık duruyo hemde orda hematom oluştu hala kanama yapıyo.senin en alt kısım vajina girişi olan yer nasıl duruyo? Benim iki tane nohut büyüklüğünde et parçası var dudaklardan bağımsız hiç bi bütünlük yok yani senin nasıl? Cumartesi gidicem tekrar o ne dicek bakalım

Vajina girişinde hiçbir sey yok açık duruyor. Şişlik kapatıyordu eskiden şimdi eski halinde canm. Benm iç dudakların buyuklugu farklı kaldı biraz. Biri daha kucuk. Ama o bölge ne kadar guzel olabilirki diyorum bir yandan da. İç dudak sarkmıyor ve kucuk. Sanki hiç olmasa mıydı diyorum ama o da tuhaf olurdu heralde

Benm hala şiş baya elimle tutup acamiyorum yani. Ben doğal olması açısından biraz dudak kalsin istemiştim şiş olduğu için şuan sarkik mı ya da istedigim gibi mi bilmiyorum 12 gün oldu sisligim gecmek bilmedi. Ben en alttaki goruntuden cok rahatsızım klitoris kibar durucak gibi gozukuyo o yönden sıkıntı yok. Cumartesi günü gidicem insaallah artık o zamana kadar sisliklerde iner heralde biraz sekil ortaya çıkar ona göre ne işlem yapıcaksa yapsın. Bildiğin delik gibi bisey var dikiş atıcagndan eminim. Artık Aylin hanımı önerip önermycegimede karar veremiyorum

Ay bulduuuuuum az önce farkettim en alttaki dikişler açılmış o parçalar ondanmıışş ay bide şimdi dikiş atıcak onun acısını cekicem yarabbim çekilicek çilem varmış yaa :D neyse buna da şükür orası da dikilirse şekil güzel olucak baya gibi :D

Ay bulduuuuuum az önce farkettim en alttaki dikişler açılmış o parçalar ondanmıışş ay bide şimdi dikiş atıcak onun acısını cekicem yarabbim çekilicek çilem varmış yaa :KK70: neyse buna da şükür orası da dikilirse şekil güzel olucak baya gibi :KK70:
Bu sizin yasadiklarinizdan sonra o doktora gidilmez sanirim. Ben daha ucuza ve profesore oldum ameliyati. 5gunde topladm kendimi . Buradan arastiran kisiler icin yaziyorum doktorunuzu iyi seçin cok kotu bisey tekrar ameliyat olmak yada dikis atilmasi. Size de tekrar gecmis olsun diyorum umarim hemen iyilesirsiniz.

Cokk teşekkür ediyorummm. Ben yıllardır istiyodum Aylin Kurt'u hiç bir tereddutum yoktu giderken çok emindim harika bisey yapicagindan. Problemler benden dolayı mi oldu yoksa doktorla mi alakalı bilmiyorumm ama şunu söyleyebilirim ki perşembe günü hematomu boşaltırken şuan dikiş açılmış dediğim yer vardı. Ona rağmen bana burayı dikmemiz lazım demedi. Hadi şişlik var ya da kanıyo şuan yapmamız sağlıklı olmaz başka bi zamana ayarlayalim deseydi asla sinirlenmez ya da üzülmezdim. Ama artık top sende şişlikler inicek dudaklar ve klitoris kibarlasicak güzel olucak dedi hiç ordan bahsetmedi. Benimde dehşet canım yanmıştı ve çok kanlıydı ayna getirin bakicam demedim çıktım ve can havliyle eve attım kendimi. Oranın kanaması durdu aynayla bi baktım şok oldum et ve dikişler iyice sallanır olmuş o kadar üzüldüm ki hayal kırıklığı yaşadım. Doktorumu tavsiye edip etmycegmden emin deglm dediğim gibi. Tabi sonuç önemli iyice herşey bitsin yazicam mutlaka o zaman tavsiye konusuna deginicem

Ben anlamadim pek ne yaptığını aşağı doğru gerdirip dikmiş. En altta etler toplanmış bogum bogum olmuş iğrenç bi görüntü var
Daha cok yenidir bence bir kac aya toplanir sikma canini en onemli kismini atlattin bence..butun estetiklerde üzerinden zaman gecince goruntude oturma oluyor

Evet haklısın beklicem artık başka care yok. Top dediğim şeylerde ayrılmış olan parçalarmış şişlikler biraz inince anladım.. Doktor dikiş atsam da tutmaz dedi kendi birleşirmiş 2 hafta sonra tekrar batikona baslıcam bi an önce birleşse de kurtulsam bari

Evet canım 5 gündür gayet iyiyim. Sadece yuruyusum biraz komik ve tam anlamıyla oturamıyorum buna da şükür

Back