Merhaba, ben bu ameliyatı Hacettepe Hastanesi'nde geçtiğimiz perşembe günü kadın doğum biriminden başasistan doktora oldum. Hiç para ödemedim :) genel anestezi altında yaptılar. V seklinde dudaklari keserek yaptılar ameliyatımi. Günün ilk ameliyatı benimdi. Akşamına taburcu oldum. Anesteziden uyanınca ilk sizlamam coktu ağrı kesici iğne yaptılar rahatladim. İlk 24 saat buz kompresi yapmamı istediler. Bu ameliyatı hafife almayın ama gözünüzde de buyutmeyin. Bir çok doktor ile konuştum çok yüksek rakamlar istediler. Ben de rutin muayene sırasında doktoruma sordum o da biz yapıyoruz bu ameliyatı dedi. Ameliyat şeklini konuştuk benim beklentimi sordu klitoris kısmına hiç dokunmadı. Eğer o kısımda dokunursam sonrasinda hissizlesme olabilir dedi ben de sadece dudaklarin çok büyük ve sarkık olmasından rahatsız olduğumu söyledim. Şuan 5. Gün ve maalesef regli oldum. Sancim cok ve bölgeyi kuru tutmak gerekiyor ve boydan elbise giymeli ve iç çamaşırı bir süre kullanmamalısınız. Şuan zor oluyor yatağıma tek kullanımlık koruyucu seriyorum ve uzanıyorum. Duş alıyorum ama saç kurutma makinesi ile kurutuyorum bölgeyi. Kuru tutmak konusunda çok uyardı doktorum. Şuan antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum. Umarım finali güzel olur. Öyle ertesi gün ise gidebilirsiniz diyenlere kesinlikle inanmayın.