Ameliyat olacaklarada şunu söyleyeyim. Ameliyatı ol ertesi gün işe git durumu bence yanlış. Üç gün kesin gidilmez. Ben hatta 5gün istirahat ettim. Bugün onuncu günüm yeni yeni tam oturuyorum. Ameliyatı olanlar düzelme sürecini yazsınlar nolur? Yanlış bir durum var mı yok mu anlayamıyorum.
Buldugunuz yerin adi nedir acabaValla bende tam bu yüzden yaptırmıyorum bir ay oldu araştırıyorum. Ameliyatsız olanı bulmak için iki üç cihazla uygulama buldum lazer değil bi tanesine karar kıldım tatilden sonra doktorlarını araştıracağım. iyileşme süresi beklemediğini aynı gün devam edebileceğini yazıyor sitede yurtdışı sitesine de baktım türkiyedeki sitesine de bakalım hayırlısı ameliyatsızını yaptırmak zorundayım. yazarım buraya
Canım bende ameliyat oldum ama açıkçası pek memnun değilim. 15 gün oldu bir yerde şişlik var doktor ödem dedi. Dudaklara baktığımda böyle boğum boğum dalga dalga sende iyilelme dönemimde bu şekilde şeyler oldu mu?bugün itibariyle son 3 dikişim kaldı tamamen iyileşti diyebilirim ve tekrardan söyleyebilirim ki neden bugune kadar beklemişim. eşim inanılmaz beğendi ve buda bende inanılmaz özgüven yarattı. kesilerim boydan boya yapıldı. bence düşünüyosanız bu işlemi yaptırın çalışıyorsanız eğer sadece en az 3 yada 4 gün izin alıp dinlenmeniz yeterli olacak sonrası mutluluk :))
kadıköyde nurdan hanıma yaptırdımsiz nerede ve kime yaptırdınız
ilk başta olmuştu ama sonra o şişliklerim indi normale dönmüştü inşallah kalıcı bişey değildir sizdekiCanım bende ameliyat oldum ama açıkçası pek memnun değilim. 15 gün oldu bir yerde şişlik var doktor ödem dedi. Dudaklara baktığımda böyle boğum boğum dalga dalga sende iyilelme dönemimde bu şekilde şeyler oldu mu?
dediğinize aynen katılıyorum en az 3 gün uzunlamasına yatmak gerekiyor ben birde sürekli buz kompleksi yapmıştım şişlikler çabuk insin ve düzelsin diye sanırım düzenli olarak sabahtan akşama kadar gece yatarkende dahil bunu uyguladım. tabi verdiği merhem ve ilaçlarıda düzenli kullandım 10 yada 15. günü sonunda tüm sıkıntılar gidiyor sadece dikişlerin düşmesi biraz zaman alıyor tam net hali 45-50 günü bulabiliyorAmeliyat olacaklarada şunu söyleyeyim. Ameliyatı ol ertesi gün işe git durumu bence yanlış. Üç gün kesin gidilmez. Ben hatta 5gün istirahat ettim. Bugün onuncu günüm yeni yeni tam oturuyorum. Ameliyatı olanlar düzelme sürecini yazsınlar nolur? Yanlış bir durum var mı yok mu anlayamıyorum.
şifremi kaybettiğim için, çok uzun süre sonra dönebiliyorum,kusura bakmayın....bu ameliyatı hiç kimseye önermiyorum,eski günlerimi arıyorum,cinsel hayatta çok eksiklikler oluyor,ameliyat yapıldıktan sonra hiçbir zaman orijinal hali gibi olmuyor,tatmin edici olan cinsel hayatım bu ameliyatla birlikte yok oldu diyebilirim...görüntüsü isterseniz çirkin olursa olsun,önemli olan cinsel hayatttaki mutlulugunuz...hangi dr yaparsa yapsın,demekki Allah'ın yarattığında varmış bi hikmet...iç dudakların alınması ile birlikte,haz alınan sinirler de alınıyor ve hiç zevk alamaz oluyorsunuz...onun içindir ki ,hiçbir bayan,özellikle de genç kızlar veya cinsel hayata yeni başlayacak olanlara kesinlikle tavsiyem,bu ameliyatı olmamaları,mazaallah cinsel hayatınız daha başlamadan bitebilir...merhaba,
bende olalı 6 gün oldu. görüntü korkunç. kocaman berbat dikişler yani eski hali çok daha iyiydi. izmir de hasan yıldız yaptı ağrı sızı dinmek bilmiyo. banyo yapmadım hala korkuyorum. ve nasıl temizlicem bişey demedi. 2000 lira aldı şu an çok pişmanım. düzelebilir mi bu berbat görüntü. sizin son durum ne oldu?
ben iç duudakların büyük olmasından dolayı bu operasyona gerek duymuştum;ankarada kutlugül yüksele gittim,'bu zamana kadar neden beklediniz,hemen ameliyat yapalım 'dedi.fakat olumsuz yan etkileri olabileceğinden hiç bahsetmedi..oysa ki bir dr un olumlu olumsuz yönleriyle yapacağı ameliyat hakkında hastayı iyice bilgilendirmesi gerekirdi.eger bana o dudaklarla birlikte tüm zevk noktalarının da yok olacagını söyleseydi,asla bu ameliyatı olmazdım.peki siz neden yaptırmıştınız ve neden memnun kalmadınız drlar öyle bişey olmayacağını söylüyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?